Najvise u zivotu mrzim ovakve tipove ljudi kao sto je Durakovic. Zabio si penal svaka cast i sta sad trebamo svaki put da ti se sagnemo zbog toga dok ne odes u penziju? Ne znam je li ikad upalio jednu utakmicu na kojoj je igrao da je pogleda, da li mu je iko od porodice ikad skrenuo paznju na njegovu "igru"?
Ne znas momcino da ustopas loptu, ne znas da centriras, ne znas da probijes stranu, postavljas se uzasno i pritom ti Zekic u toku utakmice mora sto puta ponoviti da utrcis u prazan prostor.
Poslije dodjes i kacis nesto na instagram i glumis mi neku zrtvu. Mrs u pm, eto tebe nazad u BiH za pola sezone-sezonu i to negdje u Tuzla City. Kakva nam je liga kad je ovaj kloc bio najbolji bek..
to je nas glupavi mentalitet, zato i jesmo najlosiji u svim sportovima. Umjesto da zapne bolje i jace, kad vidi da je ispao iz prve postave..on glumi nekog igraca, a domet mu Igman Konjic. Iskreno ne znam kako je on bio najbolji bek lige, vjerovatno u nedostatku bilo kakvih boljih. Prespor, losa obrada lopte, centarsut vecinom los..pa zapni yebo ga ja treniraj 5 puta dnevno kad ti je Bog dao kakav takav talenat
Covjek dao go iz penala (odlucujuci) haveru nisi ti izvuku jedanesterac u 90 minuti pa sutiro i dao go za prolaz, zahvali se jeremehu guliju i renanu sto su iz igre dali golove.. realno branio sam Durakovica jer je bio poceo igrat ok pred povredu i mislio sam da ce vremenom bit bolji nazalost nije se uspio vrati, i to je to.. hazard fudbalske igre, hvaka bogu jos nisi u teskim godinama pokusaj u sibeniku. Hvala sretno.. nema potrebe sa ovim slikama ni sa smailijima pm..
S kim ja dijelim METROPOLU