Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

harry_90
Kontakt:

Re: Chat - bez politike i ratnih prica

Post Postao/la harry_90 » 07 jan 2025, 17:45

Bingo na dnevnoj bazi mijenja cijene :puke:

Umjesto da se kod nas marketi utrkuju kao u Njemackoj koji ce imati nizu cijenu nekog proizvoda,oni se utrkuju ko ce imati vecu.

A narod suti i gleda,nek im danas za smrdljivog duhana,jedan hljeb,mlijeko i tiket,narodu dobro.. puno je minimalc 1000,vrati na 600 :kafa:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 07 jan 2025, 17:48

Daboga se ugasio mamu mu lopovsku, svakako ih podize vazda, i koliko si to imao ljudi na minimalcu mama ti hebem a vrtis milijarde i kad moras podizati cijene

PopravnaToljaga
Kontakt:

Post Postao/la PopravnaToljaga » 07 jan 2025, 17:54

sljivo je napisao/la:
07 jan 2025, 12:19
Nemamo mi razvijen osjećaj za kolektivnim. Kroz historiju smo uvijek bili nečiji protektorat koji je sve mislio i planirao za nas. Mi smo samo znali ginut i crnčit, kao i danas. Nismo znali svoje poštovat, a tuđe/zajedničko još manje. Draža nam je marka sad, nego 10 sutra, jer živimo upravo tako, dan za dan bez ikakvog osjećaja da treba živjeti i sutra. I sam sam se operisao od osjećaja za kolektiv, ne zato što ga u osnovi ne mogu imati, već zato što neću da ginem za druge, za one koji ne bi ginuli za mene, a to bi se desilo jer sam se na milion sitnih slučajeva i detalja uvjerio da je tako. 100 puta sam ispo glup i naivan, 101. neću. Sad izvagam i izračunam koja odluka meni donosi više, izbacujući kolektiv iz formule, pa po njoj se i ravnam, iako znam da kolektivni progres, koliko god spor bio, donosi više individui nego lični progres. Stvar je žrtve. Jedna ili par osoba koji bi radili za kolektiv bi bili samo žrtve tog pokušaja sve dok se ne dosegne kritična masa ljudi koji hoće nešto za kolektiv, a mislim da tu kritičnu masu nemamo.
Pa imali smo čovjeka koji je mislio svojom glavom , odyebao MMF, itd pa samo ga poslali u Vojkoviće

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 07 jan 2025, 17:55

Dabogda ti kuci vodio finansije.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 07 jan 2025, 17:56

Neko je opasnu lovu uletio klixu za propagandu protiv povećanja standarda radnika. Vec 10 dana po 8-9 autorskih članaka i to od jutra do mraka.

A kad je narodu prije godinu postupilo struju za 20% i sve cijene skočile, NIKO NIŠTA. JE*I NAROD
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 07 jan 2025, 17:58

sljivo je napisao/la:
07 jan 2025, 17:48
Daboga se ugasio mamu mu lopovsku, svakako ih podize vazda, i koliko si to imao ljudi na minimalcu mama ti hebem a vrtis milijarde i kad moras podizati cijene
Kako znam nije niko na minimalcu bio, ali kod vecine je olata oko 800-900, i uz topli obrok i prevoz su izlazili na 1200-1300. Jos su svi dobili dvije godine ovu pomoc od hiljadu. Eh sad posto ima veliki broj radnika naravno da ce ovo uticati na finansije i da ce podici cijene.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Jabroni
Kontakt:

Post Postao/la Jabroni » 07 jan 2025, 17:59

avenija je napisao/la:
07 jan 2025, 17:56
Neko je opasnu lovu uletio klixu za propagandu protiv povećanja standarda radnika. Vec 10 dana po 8-9 autorskih članaka i to od jutra do mraka.

A kad je narodu prije godinu postupilo struju za 20% i sve cijene skočile, NIKO NIŠTA. JE*I NAROD
Ne pamtim veću kampanju protiv nečega od ovoga

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 07 jan 2025, 18:03

irfo je napisao/la:
07 jan 2025, 17:58
sljivo je napisao/la:
Kako znam nije niko na minimalcu bio, ali kod vecine je olata oko 800-900, i uz topli obrok i prevoz su izlazili na 1200-1300. Jos su svi dobili dvije godine ovu pomoc od hiljadu. Eh sad posto ima veliki broj radnika naravno da ce ovo uticati na finansije i da ce podici cijene.
Gu.z.io je radnike i sad kad to treba platiti daj da ostali ljudi to plate. Dobio je priliku da se moze vise bogatit pa je sad hoce iskoristiti (ako je to tacno da ce podizati).

Tacno za nas nije nista. Nema glupljih ljudi, nema gluplje nacije. Tacno ce ovom propagandom uspjet shebat obicne ljude, da pocnu mislit da je dobro kad imas manje.

PopravnaToljaga
Kontakt:

Post Postao/la PopravnaToljaga » 07 jan 2025, 18:06

sljivo je napisao/la:
07 jan 2025, 17:55
Dabogda ti kuci vodio finansije.
Amin.Žao mi što nisam bio stariji da mu zet budem.

Na početku mandata maga iz Gradačca nakon što je počistio nered koji je ostavio vepar iz Konjica ja sam imao platu 350KM, u zadnjoj godini mandata prvopomenutog premijera dobacio sam do 1800. DaoBog da doživim još par njegovih mandata jer bi vjerovatno prebacivo 2,5k plus.
Kao što i svaki penzioner priziva.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 07 jan 2025, 18:12

Za tebe i jest 600 marki minimalac. Bolje ti i ne treba. Nije ni cudo otkud toliki otpor.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 07 jan 2025, 18:15

sljivo je napisao/la:
07 jan 2025, 18:03
irfo je napisao/la:
07 jan 2025, 17:58
sljivo je napisao/la:
Gu.z.io je radnike i sad kad to treba platiti daj da ostali ljudi to plate. Dobio je priliku da se moze vise bogatit pa je sad hoce iskoristiti (ako je to tacno da ce podizati).

Tacno za nas nije nista. Nema glupljih ljudi, nema gluplje nacije. Tacno ce ovom propagandom uspjet shebat obicne ljude, da pocnu mislit da je dobro kad imas manje.
Najbolje da prepise radnicima firmu po tebi. Isto ko da ih nesto vara ili nelegalno radi. Ne mozemo se mi rijesiti tog nazadnog komunizma i socijalizma koji nas je unazadio sto godina.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 07 jan 2025, 18:23

avenija je napisao/la:

Uletio im Smailbegovic a i oni sami ocigledno imaju radnika kojima daju u koverti i prijavljeni su na minimalac
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 07 jan 2025, 18:34

Konkurencija su pa bi ih valjda trebalo pljuvati, ali to sto si napisao nema veze s istinom

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 07 jan 2025, 18:37

rio_Ferdy88 je napisao/la:
07 jan 2025, 18:23
avenija je napisao/la:

Uletio im Smailbegovic a i oni sami ocigledno imaju radnika kojima daju u koverti i prijavljeni su na minimalac
Uletila im SDA strašne pare, ovo je provjerena informacija. Sad botuju za njih
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Wanderson
Kontakt:

Post Postao/la Wanderson » 07 jan 2025, 18:44

Čampara isprozivao Mijatovića: Hitno suspendujte odluku o minimalnoj plati u FBiH

Trojkasi shvataju u sta ih uvalise goveda Niksic i Mijatovic. Najmilije im yebem. :bih: :bih:

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 07 jan 2025, 18:50

Marsal je napisao/la:
07 jan 2025, 17:17
Koji sam ja kreten, prolazim sad kraj neke očigledno bake i ona galami na curicu hajmo kući dosta si se igrala i galami ona još maloooo, kako prolazim pogleda me baka uh kaže ova djeca, jesu i dosadna. Reko nemojte gospođo tako, moja supruga i ja već 7 godina radimo na tome da dobijemo dijete bez uspjeha, reko da je meni vaše probleme. Kad je nisam rasplako...sjeba se, ma biće daće dragi Bog, samo ne odustajte...ma reko gospođo mene je Bog razočarao, ma nemoj dijete takooo... Zašto sam ovakav? :cry:
Fali ti drame u zivotu...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 07 jan 2025, 18:59

Wanderson je napisao/la:
07 jan 2025, 18:44
Čampara isprozivao Mijatovića: Hitno suspendujte odluku o minimalnoj plati u FBiH

Trojkasi shvataju u sta ih uvalise goveda Niksic i Mijatovic. Najmilije im yebem. :bih: :bih:
dabogda ti auto ne mogo zamjeniti 3 godine naredne a zimske gume jedva mogo kupit :salut:

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 07 jan 2025, 19:01

Wanderson je napisao/la:
07 jan 2025, 18:44

yebo ti minimalac vozni park
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 07 jan 2025, 19:02

TefalTava je napisao/la:
07 jan 2025, 13:38
mma_hz je napisao/la:
07 jan 2025, 11:41
Shategabri je napisao/la:
07 jan 2025, 11:29

Jest i sutra kad mu ljubimac zgazi nečije dijete, nije htio, eto malo nadrogiran bio, šta ćeš, daj advokate, traži rupe u zakonu da se ćaćina sinčina spasi zatvora.
Kad ubije ljude kaze nema svrhe 2 zivota unistavati.Malo ga naruzi daj mu malo nanogicu u kuci da sjedi i razmisli o tome sta je uradio. :urnebes:
Pa to kao dzevad poturak allahanje u klipovima, dzuma ovo ono moj sin babino zlato i onda ta ista sincina sa sinom od Mirze hatica i jos trojicom debila ubije boga u brazilskoj prostitutki hej njih petorica opljačkaju i ubiju boga u ženi pa da ih se napravi invalidima za citav zivot, babo dzevdo kumio i molio boga oca povlacio veze i vezice da ne zaglave pritvora više jer su je bas prebili zaglavila bolnice cura :puke: :puke: :puke:

al ce zato otici za ramazan na hayat da prica o ljepotama njegove porodice i tim cudesima
A sto je najgore otisao je da moli za sina i jos neke da ih prime u FUP sad kad je ovaj konkurs izasao i upratite i vidjecete da ce biti primljeni.Isla je prica dobri spremni momci...ubi nas ono "dobar je momak".
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 07 jan 2025, 19:04

19vendetta87 je napisao/la:
07 jan 2025, 18:50
Marsal je napisao/la:
07 jan 2025, 17:17
Koji sam ja kreten, prolazim sad kraj neke očigledno bake i ona galami na curicu hajmo kući dosta si se igrala i galami ona još maloooo, kako prolazim pogleda me baka uh kaže ova djeca, jesu i dosadna. Reko nemojte gospođo tako, moja supruga i ja već 7 godina radimo na tome da dobijemo dijete bez uspjeha, reko da je meni vaše probleme. Kad je nisam rasplako...sjeba se, ma biće daće dragi Bog, samo ne odustajte...ma reko gospođo mene je Bog razočarao, ma nemoj dijete takooo... Zašto sam ovakav? :cry:
Fali ti drame u zivotu...
Ne seri ti.Momak ozb stvari prica.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, relativizam i 12 gostiju.