Hahahahaha u Hrasnom aktivnih Hordi u zadnjijh 10 godina koliko hoćeš, posebno Staro Hrasno.guadalupe je napisao/la: ↑08 jan 2025, 12:16MOCTAP1981 je napisao/la: ↑08 jan 2025, 12:03Mislim da su Hrasno i Malta slici procetnu Manijaka kao Grbavicaluckystrike je napisao/la: ↑08 jan 2025, 11:56jasno mi je za Ciglane ili KB odnosno Grbavicu, nego koje je naselje u Sarajevu najveće - najmnogoljudnije i kako tu stoje stvari?
Hrasno jeste, Malta mozda po grafitima vise Zeljinih , ali tu je bas miks navijaca.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Argentina je napisao/la: ↑08 jan 2025, 12:01Alipasino ja mislim da je najvece naselje i najmnogoljudnijem. Mozda je malo vise Zeljovaca tu, ali ovaj grafit s Alipasinog sve govori da je svuda ta brojka u blizu:luckystrike je napisao/la: ↑08 jan 2025, 11:56jasno mi je za Ciglane ili KB odnosno Grbavicu, nego koje je naselje u Sarajevu najveće - najmnogoljudnije i kako tu stoje stvari?
![]()

Ma ima dosta aktivnih Hordi u Hrasnom, ali kazem da vecina je zeljina, na Malti nije, npr Otoka je uvijek nasa bila ali ima aktivnih Manijaka sa Otoke.curvanord je napisao/la: ↑08 jan 2025, 12:19Hahahahaha u Hrasnom aktivnih Hordi u zadnjijh 10 godina koliko hoćeš, posebno Staro Hrasno.guadalupe je napisao/la: ↑08 jan 2025, 12:16MOCTAP1981 je napisao/la: ↑08 jan 2025, 12:03
Mislim da su Hrasno i Malta slici procetnu Manijaka kao Grbavica
Hrasno jeste, Malta mozda po grafitima vise Zeljinih , ali tu je bas miks navijaca.
Zadnja izmjena: guadalupe, dana/u 08 jan 2025, 12:23, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Hahhahahahahah ne znam onda…curvanord je napisao/la: ↑08 jan 2025, 12:19Hahahahaha u Hrasnom aktivnih Hordi u zadnjijh 10 godina koliko hoćeš, posebno Staro Hrasno.guadalupe je napisao/la: ↑08 jan 2025, 12:16MOCTAP1981 je napisao/la: ↑08 jan 2025, 12:03
Izgleda da su samo Grbavica i Ciglane “čista” teritorija.
Mislio sam generalno da je taj geografski aspekt izraženiji u rivalstvu s obzirom šta koji klub predstavlja ali izgleda da sam fulio.
MOCTAP У СРЦУ
Jedan od najljepsi grafita u seherutabba77 je napisao/la: ↑08 jan 2025, 12:20Argentina je napisao/la: ↑08 jan 2025, 12:01Alipasino ja mislim da je najvece naselje i najmnogoljudnijem. Mozda je malo vise Zeljovaca tu, ali ovaj grafit s Alipasinog sve govori da je svuda ta brojka u blizu:luckystrike je napisao/la: ↑08 jan 2025, 11:56jasno mi je za Ciglane ili KB odnosno Grbavicu, nego koje je naselje u Sarajevu najveće - najmnogoljudnije i kako tu stoje stvari?
![]()
![]()
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Ja opet, s druge strane, ne mogu da vjerujem da vi NAMA zamjerate tu titulu.Argentina je napisao/la: ↑08 jan 2025, 11:57Kad ste titulu osvojili jer Borcu namjestalo 4to mjesto, bilo vam je ok i sutili ste.Pendulum je napisao/la: ↑08 jan 2025, 11:51Pa i vama je bilo OK čim ste igrali Evropu te sezone, ili nije tako?
Ovo što sad borac (namjerno malim slovom) radi nije ni u snovima isto što su uradili te sezone.
Naravno da ćemo se buniti na ovo što borac radi ove sezone - pa i vi se bunite (ili ne)?
Ne razumijem stvarno šta hoćeš da kažeš?![]()
Sad, kada ste donji dizete glas.
Oba puta se stelilo istom klubu i isti ljudi su pravili mucke, ali ste birali kada cete se buniti.
Da se razumijemo, mislim da bi i nasi to isto uradili, samo ne mogu da vjerujem da ovdje 90% foruma pokusava dati neki drugi argument.
Kao da je vi ne bi slavili i prihvatili objeručke. (Ne ulazim u to kako se slavilo i šta su pojedini pisali ovdje na forumu - vjerujem da je ono što se ovdje redovno "kači" kao neki argument, bila čista šprdancija i zayebancija s naše strane).
Spočitavate nam titulu koju smo osvojili jer smo bili prvi, vi bili drugi. Čak je činjenica da smo mi (jedni od rijetkih tad) bili ZA da se prvenstvo nastavi međutim, svi znamo zbog koga isto nije nastavljeno. I vi to nama "nabijate na nos" bez razloga.
Opet kažem, to što se naštelilo borcu da te sezone uz prekid prvenstva ide u Evropu i ovo što se sad radi ove sezone - nije ni u snovima isto.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
A tu je i glas struke hahahahahahaha
I opet dođe neka balavurdija i upropasti ga (ne sjećam se tačno koje je godine to bilo ali je neko došao i posuo farbu po ovome - upropastio grafit skroz).
Ne znam da li je danas ovaj grafit uopšte "živ" i u kakvom je stanju, nisam bio na AP ne pamtim.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
I onda mu smeta kad mu napišeš da je

-
- Kontakt:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Najzesci hordasi su upravo Grbavica, Hrasno, Svrakino i tako ti djelovi gradacurvanord je napisao/la: ↑08 jan 2025, 12:19Hahahahaha u Hrasnom aktivnih Hordi u zadnjijh 10 godina koliko hoćeš, posebno Staro Hrasno.guadalupe je napisao/la: ↑08 jan 2025, 12:16MOCTAP1981 je napisao/la: ↑08 jan 2025, 12:03

Pa mi smo i u Švrakinom dugo vremena imali ozbiljne momke, sada iskreno dosta manje aktivnih ljudi. Grbavica i Kovačići isto tako, u zadnjih 10 godina uvijek je bilo aktivnih ljudi. Opet kažem pričam samo za aktivne članove grupe, neću ulaziti u broj simpatizera i lupati da je nekoga 70 % u gradu.
-
- Kontakt:
Kakav miksguadalupe je napisao/la: ↑08 jan 2025, 12:16MOCTAP1981 je napisao/la: ↑08 jan 2025, 12:03Mislim da su Hrasno i Malta slici procetnu Manijaka kao Grbavicaluckystrike je napisao/la: ↑08 jan 2025, 11:56jasno mi je za Ciglane ili KB odnosno Grbavicu, nego koje je naselje u Sarajevu najveće - najmnogoljudnije i kako tu stoje stvari?

- KONTRASVIH
- Kontakt:
Cinjenice vas bole, jedino vam preostaje to malogradjansko vrijedjanje

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
- Kontakt:
Kod odlično pojačanje gledao sam ga 10-tak puta daje naznake da može biti ozbiljan fudbaler, stvarno pametno od Corica. Vidjet ćemo kako će reagovati kad bude okružen boljim sistemom i saigracima. Po meni jedan od boljih igrača lige.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Ako ne bude kao Duraković kod nas, nije isto igrati u Gošku i u Sarajevu ili željani.jurisicduska je napisao/la: ↑08 jan 2025, 13:04Kod odlično pojačanje gledao sam ga 10-tak puta daje naznake da može biti ozbiljan fudbaler, stvarno pametno od Corica. Vidjet ćemo kako će reagovati kad bude okružen boljim sistemom i saigracima. Po meni jedan od boljih igrača lige.
-
- Kontakt:
e cuj Gosk napisao velikim slovom i Zeljeznicar malimfks74 je napisao/la: ↑08 jan 2025, 13:25Ako ne bude kao Duraković kod nas, nije isto igrati u Gošku i u Sarajevu ili željani.jurisicduska je napisao/la: ↑08 jan 2025, 13:04Kod odlično pojačanje gledao sam ga 10-tak puta daje naznake da može biti ozbiljan fudbaler, stvarno pametno od Corica. Vidjet ćemo kako će reagovati kad bude okružen boljim sistemom i saigracima. Po meni jedan od boljih igrača lige.

Kad sve sabereš 70% grada bordo.
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Paromlinac i 22 gosta.