Bit cu realan, a bio sam i prije. Uzeli bi je i mi kao ato je uzeli vi, ali to nije uredu. Jer to je polu-saucesnistvo u onome sto Borac radi. Daleko od toga da bi mi odbili.Pendulum je napisao/la: ↑08 jan 2025, 12:32Ja opet, s druge strane, ne mogu da vjerujem da vi NAMA zamjerate tu titulu.Argentina je napisao/la: ↑08 jan 2025, 11:57Kad ste titulu osvojili jer Borcu namjestalo 4to mjesto, bilo vam je ok i sutili ste.Pendulum je napisao/la: ↑08 jan 2025, 11:51
Pa i vama je bilo OK čim ste igrali Evropu te sezone, ili nije tako?
Ovo što sad borac (namjerno malim slovom) radi nije ni u snovima isto što su uradili te sezone.
Naravno da ćemo se buniti na ovo što borac radi ove sezone - pa i vi se bunite (ili ne)?
Ne razumijem stvarno šta hoćeš da kažeš?![]()
Sad, kada ste donji dizete glas.
Oba puta se stelilo istom klubu i isti ljudi su pravili mucke, ali ste birali kada cete se buniti.
Da se razumijemo, mislim da bi i nasi to isto uradili, samo ne mogu da vjerujem da ovdje 90% foruma pokusava dati neki drugi argument.
Kao da je vi ne bi slavili i prihvatili objeručke. (Ne ulazim u to kako se slavilo i šta su pojedini pisali ovdje na forumu - vjerujem da je ono što se ovdje redovno "kači" kao neki argument, bila čista šprdancija i zayebancija s naše strane).
Spočitavate nam titulu koju smo osvojili jer smo bili prvi, vi bili drugi. Čak je činjenica da smo mi (jedni od rijetkih tad) bili ZA da se prvenstvo nastavi međutim, svi znamo zbog koga isto nije nastavljeno. I vi to nama "nabijate na nos" bez razloga.
Opet kažem, to što se naštelilo borcu da te sezone uz prekid prvenstva ide u Evropu i ovo što se sad radi ove sezone - nije ni u snovima isto.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Ja isto mislim da je 60-70% grada za Zelju, to pokazuju i javne licnosti koje su najznacajniji u Sarajevu, pa tako za Zelju navijaju Cola, Brega, Djuro, Indexi, Nadrealisti, Sejo Sexon, itd. Od velikih ime samo Merlin za Sarajevo sto znam. To je neki pokazatelj.
Ali draz kod naa je normalni rivalitet, osim ove djecurlije novoko.panovane.
Prvak NR BiH: 1946
E jakih ličnosti u pmArgentina je napisao/la: ↑08 jan 2025, 16:13Ja isto mislim da je 60-70% grada za Zelju, to pokazuju i javne licnosti koje su najznacajniji u Sarajevu, pa tako za Zelju navijaju Cola, Brega, Djuro, Indexi, Nadrealisti, Sejo Sexon, itd. Od velikih ime samo Merlin za Sarajevo sto znam. To je neki pokazatelj.
ISTINA ZA VEDRANA!
Tvoje "činjenice" su uglavnom laganje. Nešto slično u procjenama u broju ljudi na stadionima. Najiskrenije se nadam da si se (loše) zajebavao kad si napisao ovo gore.KONTRASVIH je napisao/la: ↑08 jan 2025, 13:00Cinjenice vas bole, jedino vam preostaje to malogradjansko vrijedjanje![]()

Ma ja, relevantniji su u ovom slučaju ljudi koji ne žive u Sarajevu godinama ili koji nisu ni živi više nego ljudi koji su tu.Argentina je napisao/la: ↑08 jan 2025, 16:13Ja isto mislim da je 60-70% grada za Zelju, to pokazuju i javne licnosti koje su najznacajniji u Sarajevu, pa tako za Zelju navijaju Cola, Brega, Djuro, Indexi, Nadrealisti, Sejo Sexon, itd. Od velikih ime samo Merlin za Sarajevo sto znam. To je neki pokazatelj.
Kakvih 60-70% za jedan klub u Sarajevu? Smiješna priča. U nekim naseljima ima takvih slučajeva, al kad sve sabereš mizerno naginje na jednu ili na drugu stranu (u zavisnosti koga pitaš)
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Kako saučesništvo brate dragi?Argentina je napisao/la: ↑08 jan 2025, 16:11Bit cu realan, a bio sam i prije. Uzeli bi je i mi kao ato je uzeli vi, ali to nije uredu. Jer to je polu-saucesnistvo u onome sto Borac radi. Daleko od toga da bi mi odbili.Pendulum je napisao/la: ↑08 jan 2025, 12:32Ja opet, s druge strane, ne mogu da vjerujem da vi NAMA zamjerate tu titulu.Argentina je napisao/la: ↑08 jan 2025, 11:57
Kad ste titulu osvojili jer Borcu namjestalo 4to mjesto, bilo vam je ok i sutili ste.
Sad, kada ste donji dizete glas.
Oba puta se stelilo istom klubu i isti ljudi su pravili mucke, ali ste birali kada cete se buniti.
Da se razumijemo, mislim da bi i nasi to isto uradili, samo ne mogu da vjerujem da ovdje 90% foruma pokusava dati neki drugi argument.
Kao da je vi ne bi slavili i prihvatili objeručke. (Ne ulazim u to kako se slavilo i šta su pojedini pisali ovdje na forumu - vjerujem da je ono što se ovdje redovno "kači" kao neki argument, bila čista šprdancija i zayebancija s naše strane).
Spočitavate nam titulu koju smo osvojili jer smo bili prvi, vi bili drugi. Čak je činjenica da smo mi (jedni od rijetkih tad) bili ZA da se prvenstvo nastavi međutim, svi znamo zbog koga isto nije nastavljeno. I vi to nama "nabijate na nos" bez razloga.
Opet kažem, to što se naštelilo borcu da te sezone uz prekid prvenstva ide u Evropu i ovo što se sad radi ove sezone - nije ni u snovima isto.
Šta smo trebali? Reći "Evo nećemo mi titulu, dajte je Želji" ili "Evo nećemo titulu, nećemo da igramo Evropu ove godine jer ne želimo da učestvujemo" u štimanju borcu? Jel to realno?
Opet kažem, ako ste vi igrali Evropu te godine, zar i to nije (polu)sučesništvo?

Pošto vidim da preskaćeš dio vezan za namještanje te sezone i onog što borac radi ove sezone - predpostavit' ću da se slažeš da to nije ni ni u snovima isto.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Merlin je jaci od svih navedeni licnosti zajedno
Zaboravio si tu jos licnosti kao Halid Beslic,general Divjak,Kemal Monteno,Mesa Selimovic,Jala i Buba slusali ih neki ili ne apsolutni vladari rep scene na ovim prostorima i svuda poznati,Safet Isovic,Alija Izetbegovic,Ismet Bajramovic itd itd
Zaboravio si tu jos licnosti kao Halid Beslic,general Divjak,Kemal Monteno,Mesa Selimovic,Jala i Buba slusali ih neki ili ne apsolutni vladari rep scene na ovim prostorima i svuda poznati,Safet Isovic,Alija Izetbegovic,Ismet Bajramovic itd itd
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 08 jan 2025, 16:28, ukupno mijenjano 2 puta.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Vasinih u gradu ima najmanje 90%.
-
- Kontakt:
Ne šalim se fkt nit sam ironičan na svojoj poziciji je u top 3 u ligi. Nego igrao za mali klub pa nije primjetan toliko jer ne pratite svi ligu i utakmice sve nego samo svoje klubove. Odličan igrač. Pogrešno sam se izrazio mislio sam na njegovu poziciju. Taj neki box to box igrač pravo je smislen i ima vrhunske fizičke predispozicije a i lopte zna. Vidjet ćete uostalom. Malo mi je zao sto ode kod njih.svemalim1 je napisao/la: ↑08 jan 2025, 15:37stani, lagumdzija jedan od boljih igraca lige?jurisicduska je napisao/la: ↑08 jan 2025, 13:04Kod odlično pojačanje gledao sam ga 10-tak puta daje naznake da može biti ozbiljan fudbaler, stvarno pametno od Corica. Vidjet ćemo kako će reagovati kad bude okružen boljim sistemom i saigracima. Po meni jedan od boljih igrača lige.
ne znam da li se salis ili si se samo pogresno izrazio, ali volio bi da znam na sta mislis tacno.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Ne znam zasto se uopste trudis.Pendulum je napisao/la: ↑08 jan 2025, 16:19Kako saučesništvo brate dragi?Argentina je napisao/la: ↑08 jan 2025, 16:11Bit cu realan, a bio sam i prije. Uzeli bi je i mi kao ato je uzeli vi, ali to nije uredu. Jer to je polu-saucesnistvo u onome sto Borac radi. Daleko od toga da bi mi odbili.Pendulum je napisao/la: ↑08 jan 2025, 12:32
Ja opet, s druge strane, ne mogu da vjerujem da vi NAMA zamjerate tu titulu.
Šta smo trebali? Reći "Evo nećemo mi titulu, dajte je Želji" ili "Evo nećemo titulu, nećemo da igramo Evropu ove godine jer ne želimo da učestvujemo" u štimanju borcu? Jel to realno?
Opet kažem, ako ste vi igrali Evropu te godine, zar i to nije (polu)sučesništvo?![]()
Pošto vidim da preskaćeš dio vezan za namještanje te sezone i onog što borac radi ove sezone - predpostavit' ću da se slažeš da to nije ni ni u snovima isto.![]()
Zadnja izmjena: Beli98, dana/u 08 jan 2025, 16:35, ukupno mijenjano 1 put.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
kod nasjurisicduska je napisao/la: ↑08 jan 2025, 16:28Ne šalim se fkt nit sam ironičan na svojoj poziciji je u top 3 u ligi. Nego igrao za mali klub pa nije primjetan toliko jer ne pratite svi ligu i utakmice sve nego samo svoje klubove. Odličan igrač. Pogrešno sam se izrazio mislio sam na njegovu poziciju. Taj neki box to box igrač pravo je smislen i ima vrhunske fizičke predispozicije a i lopte zna. Vidjet ćete uostalom. Malo mi je zao sto ode kod njih.svemalim1 je napisao/la: ↑08 jan 2025, 15:37stani, lagumdzija jedan od boljih igraca lige?jurisicduska je napisao/la: ↑08 jan 2025, 13:04Kod odlično pojačanje gledao sam ga 10-tak puta daje naznake da može biti ozbiljan fudbaler, stvarno pametno od Corica. Vidjet ćemo kako će reagovati kad bude okružen boljim sistemom i saigracima. Po meni jedan od boljih igrača lige.
ne znam da li se salis ili si se samo pogresno izrazio, ali volio bi da znam na sta mislis tacno.

Zato što je Argentina jedan od normalnih forumaša sa njihove strane.Beli98 je napisao/la: ↑08 jan 2025, 16:35Ne znam zasto se uopste trudis.Pendulum je napisao/la: ↑08 jan 2025, 16:19Kako saučesništvo brate dragi?
Opet kažem, ako ste vi igrali Evropu te godine, zar i to nije (polu)sučesništvo?![]()
Pošto vidim da preskaćeš dio vezan za namještanje te sezone i onog što borac radi ove sezone - predpostavit' ću da se slažeš da to nije ni ni u snovima isto.![]()

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Ma to je diskutabilno. Pazi, mi saucesnici jer smo zavrsili prvi i prihvatili titulu. Onda se isto se moze reci za sve klubove te sezone. Po njegovoj logici i Celik je saucesnik i ako je ispao iz lige tu sezonu.Pendulum je napisao/la: ↑08 jan 2025, 16:40Zato što je Argentina jedan od normalnih forumaša sa njihove strane.Beli98 je napisao/la: ↑08 jan 2025, 16:35Ne znam zasto se uopste trudis.Pendulum je napisao/la: ↑08 jan 2025, 16:19
Kako saučesništvo brate dragi?
![]()
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Hahahahahahahahahaha pa još se niste ostavili ove teorijeArgentina je napisao/la: ↑08 jan 2025, 16:13Ja isto mislim da je 60-70% grada za Zelju, to pokazuju i javne licnosti koje su najznacajniji u Sarajevu, pa tako za Zelju navijaju Cola, Brega, Djuro, Indexi, Nadrealisti, Sejo Sexon, itd. Od velikih ime samo Merlin za Sarajevo sto znam. To je neki pokazatelj.

Daj ba odrastite već jednom
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Apsolutno ne, to svi znaju ovdje. Vama ostaje tastaturaNoProfit je napisao/la: ↑08 jan 2025, 16:16Tvoje "činjenice" su uglavnom laganje. Nešto slično u procjenama u broju ljudi na stadionima. Najiskrenije se nadam da si se (loše) zajebavao kad si napisao ovo gore.KONTRASVIH je napisao/la: ↑08 jan 2025, 13:00Cinjenice vas bole, jedino vam preostaje to malogradjansko vrijedjanje![]()
![]()

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
- Kontakt:
Hoce li Orsic i Katai potpisati za Sarajevo prije ili nakon priprema?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- egocentrik
- Kontakt:
Lagumdzija interesantan igrac mislim da su sirotani dobar transfer napravili
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
-
- Kontakt:
Nece odbit ce i nas i Zrinjski ko Karic da šarnu za zeljkana ili mozda ko Rustemovic odbiti platu od 15k eura19vendetta87 je napisao/la: ↑08 jan 2025, 17:07Hoce li Orsic i Katai potpisati za Sarajevo prije ili nakon priprema?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Zašto oni nisu odbili izlazak u Evropu ako nije bilo regularno.
-
- Kontakt:
Spielen wir handball
Adidas im uvalio rukometnu opremu