FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
36
23%
2. Borbu za Evropu
79
50%
3. Sredinu tabele
26
16%
4. Borbu za opstanak
18
11%

Ukupno glasova: 159

mavi
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la mavi » 09 jan 2025, 14:03

NoDi80 je napisao/la:
09 jan 2025, 12:17
mavi je napisao/la:
09 jan 2025, 12:15
NoDi80 je napisao/la:
09 jan 2025, 12:06

Doso ti je Sukilovic 22 bez kluba pa je bolji nego pola igraca
Doso ti je Santos iz raspalog Rudara pa ti je bio najbolji igrac
Prica ti bezveze
Samo cinjenice...
Šukilović igrao u Tuzla Citiju koji je imao jak roster i igrali Evropu.
Santos dosta mlad došao iz "raspalog" Rudara gdje si u par poteza mogao vidjeti da je potencijal. Na Grbavici se sprdao s Galicem...
Što se odmah počinje s vrijeđanjem tipa "bezveze ti priča"?
Ja, samo, na osnovu nekakvih činjenica, pokušavam da se nešto smisleno napiše na ovom forumu.
Razmjenjujemo mišljenja...
Ne vrijedjam brate izvinu ako si se uvrijedio
Gos Coric ga je doveo s razlogom i treba sa mu vjerujemo
Evo i Sosic potpisao
Sve udure, lafe...

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 09 jan 2025, 14:31

svemalim1 je napisao/la:
09 jan 2025, 13:29
MoSaZeLjo1921 je napisao/la:
09 jan 2025, 13:11
Madzid koliko sam shvatio igra primarnu poziciju 10-ku ?
da, s tim da moze odigrati na lijevom krilu i u spicu. cak mislim da je u radomlju najvise igrao spica.

jako, jako interesantan igrac. ako je sazrio i ako u kontinuitetu bude igrao, mozemo ocekivati velike stvari od njega, ali o tom po tom. teren je jedino mjerilo.
S obzirom na strukturu naše ekipe, ako nastavimo igrati skupa sa Krpićem i Dangubićem u prvoj postavi, Šošića kod nas vidim na lijevom krilu.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 09 jan 2025, 14:37

braco je napisao/la:
09 jan 2025, 14:31
svemalim1 je napisao/la:
MoSaZeLjo1921 je napisao/la:
09 jan 2025, 13:11
Madzid koliko sam shvatio igra primarnu poziciju 10-ku ?
da, s tim da moze odigrati na lijevom krilu i u spicu. cak mislim da je u radomlju najvise igrao spica.

jako, jako interesantan igrac. ako je sazrio i ako u kontinuitetu bude igrao, mozemo ocekivati velike stvari od njega, ali o tom po tom. teren je jedino mjerilo.
S obzirom na strukturu naše ekipe, ako nastavimo igrati skupa sa Krpićem i Dangubićem u prvoj postavi, Šošića kod nas vidim na lijevom krilu.

Moguce i da ce igrati s Krpicem na poluspica i rotiteat se s Dangubicem
Sve u svemu fina dva igraca za nas

Mavi :ljepota: :salut:
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 09 jan 2025, 15:00

NoDi80 je napisao/la:
09 jan 2025, 14:37
braco je napisao/la:
svemalim1 je napisao/la:

Nema potrebe rotirati njih kad igraju sjajno, Madzida sa Boljevicem gurati, nek se Cvetanoski rotira. Jos brazilci.
Fk Željezničar.

mamonelafo
Kontakt:

Post Postao/la mamonelafo » 09 jan 2025, 15:05

svemalim1 je napisao/la:
09 jan 2025, 13:05
ManijakDo je napisao/la:
09 jan 2025, 12:31
samo pjeni hulahopkice, pogin'o ti nama do jutra ❤️
Koja hablečina, majko mila.... Jes' vidio... I ne prastaju sa atacima na klub.
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

Jači od ratova, režima i partija!

mamonelafo
Kontakt:

Post Postao/la mamonelafo » 09 jan 2025, 15:11

Orvel je napisao/la:
09 jan 2025, 12:58
A evo sad jedna tema za koju me zanima vase misljenje. Znam da imamo sponzora bavariju i da je zakon takav da na sportskim stadionima se ne smije sluziti alkohol (ispravite me ako grijesim). Ali vidim reklamu od blanca koji bi bio idealan da bude jedan od vecih sponzora naseg kluba sto bi dobro bilo i za njih a mogli bi i mi profitirati sa jednim vecim sponzorom kada bi i kod njih i kod nas bilo sluha za takvo nesto.

slika

Evo odlicno ide uz nas i nas dres. Volio bih u buducnosti da ovakve kompanije prepoznaju potencijal sponzorstva u fudbalski klub. A volio bih da i sa nase strane postoji neka inicijativa da takve firme priblizimo klubu jer niko ti nece doci i dati pare, samo ih mi mozemo dovesti, predstaviti klub tako da oni vide vrijednost ulaganja u klub kroz sponzorstvo.
Ja bih to riješio da se ispod sjevera ili istoka otvori kafić koji bi radio na dan utakmica ili nekako to regulisati, možda i stalno, bez prava na baštu. Dakle, samo unutra. Naravno, tu bi bilo jedino pivo Blanc, odnosno čitav njihov asortiman. Ako je to moguće, jelte.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 09 jan 2025, 15:17

Pablo11 je napisao/la:
09 jan 2025, 15:00
NoDi80 je napisao/la:
braco je napisao/la:

Nema potrebe rotirati njih kad igraju sjajno, Madzida sa Boljevicem gurati, nek se Cvetanoski rotira. Jos brazilci.
Kad ce brazilci ?

Mamonelafo dobra ideja caffe bar Zeljeznicar prihodi klubu :salut:
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

enterofuryl
Kontakt:

Post Postao/la enterofuryl » 09 jan 2025, 15:31

mamonelafo je napisao/la:
09 jan 2025, 15:11
Orvel je napisao/la:
A evo sad jedna tema za koju me zanima vase misljenje. Znam da imamo sponzora bavariju i da je zakon takav da na sportskim stadionima se ne smije sluziti alkohol (ispravite me ako grijesim). Ali vidim reklamu od blanca koji bi bio idealan da bude jedan od vecih sponzora naseg kluba sto bi dobro bilo i za njih a mogli bi i mi profitirati sa jednim vecim sponzorom kada bi i kod njih i kod nas bilo sluha za takvo nesto.

slika

Evo odlicno ide uz nas i nas dres. Volio bih u buducnosti da ovakve kompanije prepoznaju potencijal sponzorstva u fudbalski klub. A volio bih da i sa nase strane postoji neka inicijativa da takve firme priblizimo klubu jer niko ti nece doci i dati pare, samo ih mi mozemo dovesti, predstaviti klub tako da oni vide vrijednost ulaganja u klub kroz sponzorstvo.
Ja bih to riješio da se ispod sjevera ili istoka otvori kafić koji bi radio na dan utakmica ili nekako to regulisati, možda i stalno, bez prava na baštu. Dakle, samo unutra. Naravno, tu bi bilo jedino pivo Blanc, odnosno čitav njihov asortiman. Ako je to moguće, jelte.
Nije moguce jer se po zakonu ne smije prodavati alkohol na i oko stadiona.

avalPacidoroP
Kontakt:

Post Postao/la avalPacidoroP » 09 jan 2025, 15:37

Zna li se koji su brazilci u pitanju?

TefalTava
Kontakt:

Post Postao/la TefalTava » 09 jan 2025, 15:42

avalPacidoroP je napisao/la:
09 jan 2025, 15:37
Zna li se koji su brazilci u pitanju?
ja sam nacuo da pričaju portugalski :?

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 09 jan 2025, 15:46

NoDi80 je napisao/la:
09 jan 2025, 15:17
Pablo11 je napisao/la:
09 jan 2025, 15:00
NoDi80 je napisao/la:

Kad ce brazilci ?

Mamonelafo dobra ideja caffe bar Zeljeznicar prihodi klubu :salut:
Kroz 48h.
Fk Željezničar.

BocaJuniors1905
Kontakt:

Post Postao/la BocaJuniors1905 » 09 jan 2025, 15:47

Sretno obojici, mislim da su nadogradnja u odnosu na Karića i Hiroša
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!

svemalim1
Kontakt:

Post Postao/la svemalim1 » 09 jan 2025, 15:54

kako sam cuo, ti brazilci su mladi igraci obojica, a tamo nisu igrali u elitnom rangu.

ne treba imati previsoka ocekivanja. sa njima se nikad ne zna. moze biti santos, moze biti allyson, a puno je vise allysona nego santosa :mrgreen:

ionako su probe u pitanju. ako se pokazu dobro i jest, ako ne jbg.

Azzuri
Kontakt:

Post Postao/la Azzuri » 09 jan 2025, 16:19

enterofuryl je napisao/la:
09 jan 2025, 15:31
mamonelafo je napisao/la:
09 jan 2025, 15:11
Orvel je napisao/la:

slika

Nije moguce jer se po zakonu ne smije prodavati alkohol na i oko stadiona.
Po kojom zakonu? Kantona Sarajevo ili drzave cjelokupne? U mostaru i banja luci se toci alkohol na hektolitre, znaci da se moze..s

svemalim1
Kontakt:

Post Postao/la svemalim1 » 09 jan 2025, 16:26

Azzuri je napisao/la:
09 jan 2025, 16:19
Po kojom zakonu? Kantona Sarajevo ili drzave cjelokupne? U mostaru i banja luci se toci alkohol na hektolitre, znaci da se moze..s
sad kad je borac igrao protiv ferenca bilo je zabranjeno tocenje alkohola ne samo na stadionu nego i u neposrednoj blizini, odlukom njihovog mup-a. da li se to zaista provodilo ne znam, ali bila je vijest da je zabranjeno. isto tako se sjecam da je cini mi se sloboda jednom popusila kaznu od saveza jer su tocili pivo na stadionu, tako da se vjerovatno i nsbih nesto pita.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 09 jan 2025, 16:31

svemalim1 je napisao/la:
09 jan 2025, 16:26
Azzuri je napisao/la:
sad kad je borac igrao protiv ferenca bilo je zabranjeno tocenje alkohola ne samo na stadionu nego i u neposrednoj blizini, odlukom njihovog mup-a. da li se to zaista provodilo ne znam, ali bila je vijest da je zabranjeno. isto tako se sjecam da je cini mi se sloboda jednom popusila kaznu od saveza jer su tocili pivo na stadionu, tako da se vjerovatno i nsbih nesto pita.
Svugdje u svijetu ima da se kupi
A bilo kod nas prosle godine ja bio i kupio pive na stadionu, samo ti sipaju u plasticnim casama
Ligaska utakmica bila na Grbavici
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

svemalim1
Kontakt:

Post Postao/la svemalim1 » 09 jan 2025, 16:36

NoDi80 je napisao/la:
09 jan 2025, 16:31
svemalim1 je napisao/la:
Azzuri je napisao/la:
A bilo kod nas prosle godine ja bio i kupio pive na stadionu, samo ti sipaju u plasticnim casama
kupio si mozda onu bezalkoholnu bavariu, to se smije sipati, logicno. slazem se da je apsurdno - ja se mogu urokati na mrtvo u kaficu 20 metara od stadiona i na tekmu, a ne smijem popiti pivo na stadionu, nidje veze.

i znam da se toci svugdje, toci se i kod nas na mnogim stadionima. te zabrane se provode selektivno, kao i sve ostalo u nasoj drzavi. mislim da nas klub smije da bi davno to uradio, jer bi isla piva ko halva.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 09 jan 2025, 16:45

Kakav alkohol na stadionu da dijeca gledaju i to im bude putokaz.
Samo kaznjavati ko god prodaje šejtanluk :kafa:

U Džamiju idite batalite alkohol.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

mamonelafo
Kontakt:

Post Postao/la mamonelafo » 09 jan 2025, 16:47

Nego, svaka čast Manijacima na ovome po gradu. Kapa do poda. Učlanite se!

Levin
Kontakt:

Post Postao/la Levin » 09 jan 2025, 16:54

svemalim1 je napisao/la:
09 jan 2025, 16:36
NoDi80 je napisao/la:
09 jan 2025, 16:31
svemalim1 je napisao/la:

kupio si mozda onu bezalkoholnu bavariu, to se smije sipati, logicno. slazem se da je apsurdno - ja se mogu urokati na mrtvo u kaficu 20 metara od stadiona i na tekmu, a ne smijem popiti pivo na stadionu, nidje veze.

i znam da se toci svugdje, toci se i kod nas na mnogim stadionima. te zabrane se provode selektivno, kao i sve ostalo u nasoj drzavi. mislim da nas klub smije da bi davno to uradio, jer bi isla piva ko halva.
Član 18. "Zakona o sprječavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama" Kantona Sarajevo
Zabranjena je prodaja alkoholnih pića na prilazima, u neposrednoj blizini i u sportskom objektu tri časa prije i po završetku sportske priredbe povećanog rizika, kao i za vrijeme njenog održavanja.
Ova zabrana je na kantonalnom nivou. Moguće je da ostali kantoni i entitet RS nemaju ovakvu zabranu pa kod njih se to može točiti na stadionu. :kafa:

Šejtani... :pray:
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, b00t i 44 gosta.