FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Staviš 0.2l na 5KM a 0.5l na 7KM i niko se nece moci napiti jer je skupo. A kako gore neko napisa apsurdno je jer u lorisovoj zgradi na 20m od stadiona imas xy kafica gdje se mozes olesiti i prije i poslije tekme. Eto ne mora biti na tribinama prodaja ali ovo u sklopu vanjskog dijela sjeverme tribine bi bilo idealno, bukvalno bi se mogao napraviti Zeljo Blanc Pub pola povrsine tribine gdje bi klub siguran sam bio u plusu ne samo tokom tekme nego bi raja dolazila i inace tu da piju kafe kako dolaze i u makijato.
-
- Kontakt:
po zakonu kantona sarajevoAzzuri je napisao/la: ↑09 jan 2025, 16:19Po kojom zakonu? Kantona Sarajevo ili drzave cjelokupne? U mostaru i banja luci se toci alkohol na hektolitre, znaci da se moze..senterofuryl je napisao/la: ↑09 jan 2025, 15:31Nije moguce jer se po zakonu ne smije prodavati alkohol na i oko stadiona.mamonelafo je napisao/la: ↑09 jan 2025, 15:11
Ja bih to riješio da se ispod sjevera ili istoka otvori kafić koji bi radio na dan utakmica ili nekako to regulisati, možda i stalno, bez prava na baštu. Dakle, samo unutra. Naravno, tu bi bilo jedino pivo Blanc, odnosno čitav njihov asortiman. Ako je to moguće, jelte.
jelte ufatila nularica bavarijaNoDi80 je napisao/la: ↑09 jan 2025, 16:31Svugdje u svijetu ima da se kupisvemalim1 je napisao/la: ↑09 jan 2025, 16:26sad kad je borac igrao protiv ferenca bilo je zabranjeno tocenje alkohola ne samo na stadionu nego i u neposrednoj blizini, odlukom njihovog mup-a. da li se to zaista provodilo ne znam, ali bila je vijest da je zabranjeno. isto tako se sjecam da je cini mi se sloboda jednom popusila kaznu od saveza jer su tocili pivo na stadionu, tako da se vjerovatno i nsbih nesto pita.
A bilo kod nas prosle godine ja bio i kupio pive na stadionu, samo ti sipaju u plasticnim casama
Ligaska utakmica bila na Grbavici
menstrual
Napio se, skinuo mrezu na istoku.caffetin je napisao/la: ↑09 jan 2025, 18:22jelte ufatila nularica bavarijaNoDi80 je napisao/la: ↑09 jan 2025, 16:31Svugdje u svijetu ima da se kupisvemalim1 je napisao/la: ↑09 jan 2025, 16:26
sad kad je borac igrao protiv ferenca bilo je zabranjeno tocenje alkohola ne samo na stadionu nego i u neposrednoj blizini, odlukom njihovog mup-a. da li se to zaista provodilo ne znam, ali bila je vijest da je zabranjeno. isto tako se sjecam da je cini mi se sloboda jednom popusila kaznu od saveza jer su tocili pivo na stadionu, tako da se vjerovatno i nsbih nesto pita.
A bilo kod nas prosle godine ja bio i kupio pive na stadionu, samo ti sipaju u plasticnim casama
Ligaska utakmica bila na Grbavici
Fk Željezničar.
E cuj samo ti u casu naspu

- MocMahale444
-
- Kontakt:
Sad mi je jasno kad ga mahne na stadionu, poslije ovdje bude nervozan.
hahahaha

Samo zezajte, nodija boli stomak
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Bilo bi vrhunski kad bi fakat klub krenuo u realizaciju projekta svog PUB-a. Barem na Grbavici da je, ako već ne može biti ispod istočne ili sjeverne tribine. Kapaciteta cca 300 ljudi.
Gdje bi se raja svakodnevno okupljala , družila, zajedno treninge pratila, kad su gostujuće utakmice tražilo bi se mjesto više u kafiću, da se utakmice gledaju na platnu, što da ne i nekim radnim danima dovoditi uživo muziku, neke pop rock bandove..
Apsolutno mislim da bi to bio pun pogodak.
Gdje bi se raja svakodnevno okupljala , družila, zajedno treninge pratila, kad su gostujuće utakmice tražilo bi se mjesto više u kafiću, da se utakmice gledaju na platnu, što da ne i nekim radnim danima dovoditi uživo muziku, neke pop rock bandove..
Apsolutno mislim da bi to bio pun pogodak.
- MocMahale444
Nisam zelio to napisati nekako mi ofirno ali 7 godina nece imati nafake.
Jos kaze slomio ogledalo dodaj jos petaka znaci paša Nodi 12 godina duševne tegobe.
Njemu je bitno da nije piva u casi inace izlapi.
E moj Nodi mumine dobri.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Hire je puno bolji igrac od Šošića, jer je Hire igrao pristojno u HNLu dok ovaj drugi nije prakticno igrao u Hajduku.
trend i nastavljanje dovodjenja igraca koji nisu upisali 10minuta u godini se nastavlja...
Zato smo i očekivali mnogo od njega. Za njega bi bilo najbolje da se vrati u HNL. Nadam se da će pokazati mnogo više u sljedećem klubu.
Provjeri malo statistiku.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
sve smo vidjeli s Cupom i Hirosom

- invincible1921
- Kontakt:
Ja mislom da ce sosic bit itkekako koristan igrac da ne kazem kakvu vecu prognozu...a i mlad je relativno tako da moze bit pun pogodak
Zna li iko ko su ovi brazilci ..pa jbt ko da je neymar pa se krije
=\_1921_/=