VensanKasel je napisao/la: ↑10 jan 2025, 00:59
relativizam je napisao/la: ↑10 jan 2025, 00:10
Hejt za automehanicare, računa fiskalnog nigdje, pa oni više ništa ne popravljaju mozes ih komotno zvati zamijenjivaci dijelova.
Dio se pokvario izvadi kupi novi i cao 200km ruke ,ko hirurg.
Prije odeš ljudi vare lupaju poravljaju gledaju da sve iskoriste sad kaže otislo ovo 250 da se kupi dobiješ račun A4 format gdje nije prikazan njegov rabat i još ti u ruke uzme.
A svi imaju svoje obrte baš me zanima njihov promet, reklo bi se nemaju za hljeb sigurno.
Čak se i naljute kad ti kupiš dio i doneses samo da ti zamijeni
Odeš u ovlašteni i dobiješ predračun , ako odgovara eto i fiskalni .
Ljute se zato što velika većina imaju popusta 20-30% na dijelove , izbio si im dodatnu zaradu
Ma sve ja shvatam bas sam po naravi ono strpljiv to mi je i struka

uzmi taj rabat sebi ali smnaji ruke bem ga
ali kad ti ostavim auto, na posao se slepam nekako,ocekujem i da neke sitne kvarove vidis i popravis ,lampica mi gori tri mjeseca od pozicije ostavim ti dva dana auto ti ni da pozoves da pitas hoces li da ti zamijenim ovo .
samo uradis ono sto sam ti rekao da mislim da je otislo,nemaju incijative nikako,kao ovaj gore sto pise opet ovisi na kog naletis izgleda,ja naletim vazda kao bos po trnju.
za 3,4 godine kako vrijeme ide morat cemo svi znati makar osnove popravljanja auta,keramike,krecenje i slicnih poslova,neces moci doci do majstora da valja