Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

mma_hz
Kontakt:

Re: Chat - bez politike i ratnih prica

Post Postao/la mma_hz » 10 jan 2025, 11:26

sljivo je napisao/la:
10 jan 2025, 11:05
Zamisli mentalnih akrobacija ovih zelenih botova kad traze i od vlasti dlaku u jajetu koja je tu odnedavno a zanemaruju činjenicu ko je vladao 30 godina i ko nije qrc mrdno da išta promjeni, čak ni da zamjene prugu od stupa do cvile, i gdje je svo ovo smeće njihova zaostavština, čak i glorifikuju fadila koji je jedna obična lopovčina i prevarant, čovjek koji je u grupi sličnih dozvolio dapogrešni respiratori ulaze u sistem zdravstva. Mentalitet koji se nimalo ne razlikuje od vucicevih parizer botova, srbovanja i sličnih. Mene ko čovjeka bi bilo stid išta govoriti u tom slučaju.
Kako su ti bolan zeleni na vlasti 30 godina.Imas internet jbt tito proguglaj ko je kada bio vlast.
Ne branim zelene cak sta vise podrzavam npr ovo sve sto je Steta uradio,takodjer i Benjamina za nju sam i glasao sad.Al pripisivati nesto zelenim a sad je kao puno bolje i dalje su njihovi kadrovi na jaslama i jasu od Konakovica,Muzura, Campare,Ademovica,Zvizdica onog iz Ilijasa sto je prodao smrt zene itd itd.
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 10 jan 2025, 11:29, ukupno mijenjano 2 puta.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 10 jan 2025, 11:27

Marsal je napisao/la:
10 jan 2025, 11:10

Razlika između mene i tebe je da sam vrlo svjestan koja je razlika između jedne vlasti i druge. Qrac me boli ko se u kojem autu voza ako će se meni kvaliteta života popraviti, a meni je se kvaliteta života mnogo popravila otkad je Trojka na vlasti.

Odgovornost? Zar nije formiran predmet i da Tužilaštvo vodi istragu? Smiješno je kako vi napadate i branite Fikreta kao osuđen je pod pritiskom javnosti, nije imao fer i pravično suđenje, pritisak javnosti i bla bla bla, a ovdje biste isto radili.

I da dizao sam ih u nebesa jer mi je u posljednjih godinu dana plata bila povećana za 560 maraka. Dok je SDA bila istu platu smo imali od 2008. godine. Mrtve im jbm

Aferu respiratori i Fadilovr izjave nije mlijeko poskupilo nego ga manje možete kupit za marku vam neću oprostiti dok sam živ. Da ne spominjem kako ste upropastili reviziju tužbe protiv Srbije, kosti vam izgorile u džehennemu dabogda.
Upravo si opisao ono što si meni želio prebaciti, gledaš samo na sebe i svoje interese, šira slika ti nije bitna, bitno da ti imaš pet Stoja više.

Ne interesuje me Fadil nit sam kad u životu stao u njegovu odbranu, nadji jedan post u kojem branim dotičnog ili botujem za SDA i ja ću sam napustiti ovaj forum.

Dakle, veze nemam sa zelenim ali mi ne pada na pamet da ove trenutne dižem u nebesa ako prostora za kritiku ima.

Jabroni
Kontakt:

Post Postao/la Jabroni » 10 jan 2025, 11:35

Marsal je napisao/la:
10 jan 2025, 10:55
Zato što su Srbi, koliko god ih mi voljeli ili ne voljeli, kolektivno svjesniji narod i više građanski orijentiraniji narod nego mi. Imaju kulturu borbe, protesta i prkosa. Još prije 25 godine su svrgnuli Miloševića, a mi botujemo za našeg Fadila i Sebiju koji su nam očeve i djedove ubijali neispravnim respiratorima.

Imamo mentalitet palanke, sitnog koristoljublja, nek ne puca, use nase i podase itd. Ti si prvi takav.
Ovo je samo polovično tačno, zato što u Srbiji već dugo godina imaš dvije radikalno-različite skupine. Jedna je takva kao što opisuješ, izašla na anti-ratne proteste, svrgnula Miloševića i danas pokušava svrgnuti Vučića. Povremeno letargična i anemična, ali prisutna.
Ali imaš zato drugu Srbiju, poltronsku, koja je glasnija, a rekao bih i brojnija, uz to potpomognuta RS-om gdje su većina, pa svi protesti posljednjih 15ak godina završavaju isto, bez koristi i promjena. Tako će nažalost završiti i ovaj.
Da ne spominjem što nemaju ama baš nikakve opozicije. Mi kakvi god bili, smo iznad te druge Srbije.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 10 jan 2025, 11:39

chily-rz je napisao/la:
10 jan 2025, 11:27
Upravo si opisao ono što si meni želio prebaciti, gledaš samo na sebe i svoje interese, šira slika ti nije bitna, bitno da ti imaš pet Stoja više.

Ne interesuje me Fadil nit sam kad u životu stao u njegovu odbranu, nadji jedan post u kojem branim dotičnog ili botujem za SDA i ja ću sam napustiti ovaj forum.

Dakle, veze nemam sa zelenim ali mi ne pada na pamet da ove trenutne dižem u nebesa ako prostora za kritiku ima.
Sa jednom malom ispravkom: a to je da sa vlašću Trojke nikome život u BiH nije lošiji osim SDA gazdama i botovina. Vi se pojedoste od muke jer nema više sigurnih benefita koje ste imali.

U boldani dio može povjerovati samo ko ne zna odgovoriti na antibot pitanje ss.ba foruma
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

TefalTava
Kontakt:

Post Postao/la TefalTava » 10 jan 2025, 11:46

Arvid je napisao/la:
10 jan 2025, 10:08
ZZ top slide :mrgreen: :mrgreen: , hvala efendicu koji je uvalio lokom za ciscenje sporednih ulica i trotoara :kafa: pa na ovo lice

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 10 jan 2025, 11:47

Klix.ba saznaje: BH Telecom preuzima Telemach u BiH, Crnoj Gori i Sjevernoj Makedoniji!
Znači li ovo da ću kao korisnik Telemacha, konačno dobiti arene?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 10 jan 2025, 11:49

Surreal je napisao/la:
10 jan 2025, 11:47
Klix.ba saznaje: BH Telecom preuzima Telemach u BiH, Crnoj Gori i Sjevernoj Makedoniji!
ne znaci
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 10 jan 2025, 11:49

Opet ti govorim da nadješ post u kojem uzdižem ili branim zelene, Fadila ili Bakira pa da ti neko još i povjeruje.

Za tvoju informaciju još početkom ovog stoljeća rahmetli stari mi je bio na zubu dotične stranke jer nije htio da bude poslušan.

Nikad nisam radio u državnom preduzeću nit sam marke uzeo na lijepe oči , moje su zarade sa halalom.

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 10 jan 2025, 11:50

jel ikad zeleni bot rekao da je zeleni bot ?

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 10 jan 2025, 11:52

Dovoljno mi je da vidim šta se od Fadila pravi, jedan obični lopov, ublehar, prevarant, a lik se stavlja na rank gandija i baffeta, i zeleni ga priželjkuju, i prizivaju, kao i sličnje njemu. Ukro im 10 miliona i to za pokvarene respiratore. Koja je to bolest jbt.

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 10 jan 2025, 11:52

Kod Srba je ova jadna opozicija u RS prije dvije godine izvela desetine hiljada ljudi na ulicu.

Otprilike par mjeseci poslije, uz mnogo ljepse vrijeme za protestovati, SDA i DF su uz jaci razlog za protest, iako su politicki jaci x puta od ovih i iako su digli svu medijsku masineriju, u Sarajevo dovukli jedva par hiljada ljudi.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 10 jan 2025, 11:52

JayCatwright je napisao/la:
10 jan 2025, 11:50
Uvijek ide priča nađi mi ovo, nađi mi ono. Nemam pametnija posla.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 jan 2025, 11:55

Surreal je napisao/la:
10 jan 2025, 11:47

Moje iskreno saučešće svim korisnicima Telemacha u navedenim državama.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 jan 2025, 11:57

Marsal je napisao/la:
10 jan 2025, 11:52

To je dobro i znak da su svjesni koliko je ogavno podržavati kriminalnu hobotnicu, pa pokušavaju glumiti neutralce.

Svi imaju istu priču, nisam ja ni za jedne, ja sam realan, svi su smeće, itd.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 10 jan 2025, 12:09

baboedindzeko09 je napisao/la:
07 jan 2025, 04:08
VensanKasel je napisao/la:
06 jan 2025, 22:02
I @baboedindzeko me ignorisao :thumbdown:
Nisam brate vidio post, halali.

Hamburgeri kod Mirze su bogovski, najbolji hamburger što sam jeo, a jeo sam po čitavoj Europi gdje god sam bio. Brutalni su, još je Mirza pravi raja i čaršijaner momak, dođeš mu u lokal (MN na Stupinama, nisam bio na trgu) i ispričaš se s njim, sve uredno bude i brzo, jedno vrijeme sam bio navučen da sam bar 3-4x sedmično naručivao na poslu ili kući kad dođem :rol:
slika
Moja preporuka je Dupli buco ako možeš skoro pola kile mesa da pojedeš, a vjeruj mi držat će te čitav dan (sad ga na trgu vidim nema, ali ima Spartanac - dođe 300 umjesto 400gr mesa).

Hukić ima vrh pizze, ali su meni malo precijenjene iskreno. Meni je najbolja pizza kada se pogleda omjer kvalitet-cijena i veličina u TNT-u, imali su prije u centru grada radnju (ulica pored bivšeg Tinejdžera - sada 1001 noć nargila) ali su poslije prešli na Sjenjak uz magistralu (prije doma za nezbrinutu djecu), Pizza je brutalna koju god da naručiš nećeš se pokajati, a za 12km dođe skoro Jumbo margarita :salut:

Od ovih lokala ovako gdje je dobra hrana, ambijent i cijene neko ti je već pisao za Don Papa, isto preporučujem, brutalno sređen lokal na nivou europskih metropola, pravi fine dining, kokteli odlični, sve od usluge pa do ambijenta i muzike je vrh. Cijene su iznenađujuće ok, malo su deserti skupi ali nije ništa strašno.

Mamma Mia je isto dobra, pogotovo ako hoćeš neku mirniju a gotivniju varijantu, ali su cijene steaka malo prenapuhane, za finu večeru od 4-5 ljudi ako će svi steak jesti treba 500-600km sa pićem što mi je iskreno puno, doduše isti vlasnik drži oba lokala ali eto.

Od kafića i ovako loungeova mi imamo vjerovatno najsramotniju ponudu u državi, mimo ovih nargilahana nemaš faktički ništa sem Wintoriusa - uvijek dobra kafa i usluga, vrhunski sređen lokal ali ne bih preporučio odlazak vikendom navečer jer uglavnom sjede Instagramuše, sponzoruše, dilerčići i kriminalci u pokušaju, a i muzika je preglasna. Imaju i neku ponudu hrane, nisam ništa probao sem paste koja je dobra pa eto. Ako hoćeš nešto mirnije, pored Wintoriusa imaju tri kafića, gdje god da popiješ kafu nećeš pogriješiti :salut:
Kabul olsun :D

E to se traži od tebe , hvala na informacijama . Vidim ja ne snima Mirza na You Tube ništa odavno , kontam đe li je šta li je , baš mi je drago da je otvorio za sebe . Ne znam ga privatno , ali na klipovima gdje se druži sa ostalim vidi se da je dobrica prava . Koliko si to kila navukao kad si toliko naručivao nesrećo , jes te Mirza navukao :rol:

Ma fazon kod Hukića je upravo peć i napuljski stil pizze , ne znam ima li iko u državi takvu peć , baš je Mirza bio sa Mirom :

Pesto i mozzarella , ništa meni više ne treba .

Da se ovo vrijeme malo proljepša , tamo april taman poslije ramazana maksuz ću vam doći na vaš teren gospodara mi , ako budete raspoloženi da se upoznamo i sjednemo ko ljudi .
Do sada samo sam Ria upoznao , a Nezalaganjea znam preko 20 godina to sam slučajno saznao , kao i brata Đonlu .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 10 jan 2025, 12:17

Trojkini botovi > zeleni botovi realno

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 10 jan 2025, 12:31

Virtu4l je napisao/la:
10 jan 2025, 11:57
Marsal je napisao/la:
10 jan 2025, 11:52

To je dobro i znak da su svjesni koliko je ogavno podržavati kriminalnu hobotnicu, pa pokušavaju glumiti neutralce.

Svi imaju istu priču, nisam ja ni za jedne, ja sam realan, svi su smeće, itd.
Znaci ko god ima drugacije misljenje od tebe je zeleni bot...ok

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 10 jan 2025, 12:40

nerkolfc je napisao/la:
10 jan 2025, 12:17
Trojkini botovi > zeleni botovi realno
Istina je i ovo, ali kod trojkinih botova i ove vlasti je razlika što je ipak uradila i poboljšala dosta stvari

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 10 jan 2025, 12:42

slika
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

bavariapivo
Kontakt:

Post Postao/la bavariapivo » 10 jan 2025, 12:51

slika

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.