FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
42%
Prolazak u Play off
53
24%
Grupnu fazu
74
34%

Ukupno glasova: 220

EastMadness
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la EastMadness » 10 jan 2025, 11:04

juka55 je napisao/la:
10 jan 2025, 09:51
slika
Naš igrač, Elvir Duraković, posuđen je HNK Šibenik do kraja tekuće sezone, 30. 06. 2025. Šibenik će na kraju sezone imati pravo otkupa njegovog ugovora
kakav panj. BOlje bi se snasao kao stoper nego bek.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 10 jan 2025, 11:10

EastMadness je napisao/la:
10 jan 2025, 11:04
juka55 je napisao/la:
slika
Naš igrač, Elvir Duraković, posuđen je HNK Šibenik do kraja tekuće sezone, 30. 06. 2025. Šibenik će na kraju sezone imati pravo otkupa njegovog ugovora
Pustite momka, ni prvi a ni zadnji koji se nije kod nas snašao, poslije proigraju u drugom klubu. Ne znam zašto ali je dres Sarajeva pretežak.

ubipara
Kontakt:

Post Postao/la ubipara » 10 jan 2025, 11:26

fks74 je napisao/la:
10 jan 2025, 11:10
juka55 je napisao/la:
slika
Pustite momka, ni prvi a ni zadnji koji se nije kod nas snašao, poslije proigraju u drugom klubu. Ne znam zašto ali je dres Sarajeva pretežak.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 10 jan 2025, 11:28

Pa ako ne znas sto je dres Sarajeva pretežak pogledaj komentare na frajera koji odlazi.
U svakom normalnom klubu navijači bi rekli , šteta nisi se snašao pokaži se tamo i nadali se da šta zaradimo , kod nas invalid, debil, šta će on etc.
Isto tako kad dolazi igrač , ljudi dovedu anonimusa i govore daj boze da se pokaže , sretno momak, podrška a mi polovnjak, domzalizacija , preko Drine otpadak.

Počne tekma u 20 minuti ako nije 2:0 odmah se psuju majke djeca poimenično

Kako neće bit pretežak. Odigrali sezonu sa jednim porazom i to neregularan gol primili , pokralo nas u 10 tekmi i u borbi za titulu psuju se majke

Snimano film psuju se majke

Izadju članske psuju se majke zbog broja

Otvorimo 3 fan shopa psuju se majke

Produžimo ugovor najboljem igraču lige psuju se majke sto nismo prije priprema doveli igrače iako rok počinje 10.01

Kako neće bit težak
Težak je zbog nas
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

ubipara
Kontakt:

Post Postao/la ubipara » 10 jan 2025, 11:29

Nije dres Sarajeva pretezak nego su pojedini navijaci kluba retardirani pa im je svaki drugi igrac Panj

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 10 jan 2025, 11:43

nije dres Sarajeva pretezak niti su navijaci retardirani nego igraci iz manjih sredina lansiraju sebe u svemir kada im dodje ponuda kluba kao sto je Sarajevo, misleci da ako potpisu da su se osigurali za zivota. Tada prvi put osjete pritisak, nemaju slobodu koju su imali u svom klubu, dobiju strah od pogreske i gubljenja mjesta u timu sto dovodi do naglog pada.
Ne odnosim se direktno na Durakovica, on je u padu otkako je stigao.
Ja sam molio boga da nam on i beganovic budu bekovi narednih 5 godina, ali frajer nije zasluzio ni na pripreme da se odvede. Sretno

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 10 jan 2025, 11:57

juka55 je napisao/la:
slika
Mi kao da zelimo da nas ljudi mrze. Gledam komentare na fb i vrijedjanje . Stvarno nema potrebe. Zar nije ljepse kad igrac ode fino ga ispratiti jer vecina njih su do kraja zivota nasi navijaci. Vjerovatno i njihove porodice. Zasto da nas neko mrzi kad napusti klub

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 10 jan 2025, 12:26

Ma to je tako u svim klubovima. Pogledajte komentare o flopovima na stranicama Uniteda, Juventusa, Intera pa onda klubovi iz regiona Dinamo(pogotovo u zadnje vrijeme), Zvezda, Hajduk cak kljucao komentare. Nije ni kod nas nista drugacije a igraci koji su se borili i ostavili lijep trag u klubu su itekako dobrodosli i otisli sa lijepim komentarima. Merso, Rahman, Krste, Tatomirovic, Djokanovic, Catakovic itd itd. Tako je vazda bilo i bit ce.

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 10 jan 2025, 12:56

Upravo ovo sto rece kolega iznad. Mentalno slabi igraci kod nas padaju i ne mogu pokazati ono sto znaju i zbog cega su dovedeni.
Primjer Durakovic. Nije da je sad neka igracina ali nije da toliko ne zna kao sto je kod nas pokazao.
Za mene licno recimo ni Beganovic nije bek za Sarajevo,ali on radi na terenu i nije opterecen,vidi se to.

S druge strane Benko,Merso,Rahmanovic i drugi dolaskom kod nas pokazali su mentalnu snagu i konstantu u kvaliteti,a nije da su dosli iz Barcelone,Reala,pa im Sarajevo zayebancija.

Dakle djelomicno je tacno da je dres Sarajeva tezak zbog navijaca,jer ako si u glavi labilan ne pokazes se,raja to brzo vidi i upadas u tu masinu iz koje ispadas kao nus produkt.

Postoje „navijaci“ kao u Radniku,Mladosti,Gosku itd gdje mozes na tekmi raspaliti rostilj i sve ok,i tamo imas taj komoditet da igras i bez igre,otaljavas i nista se ne dogadja.
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ

Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 10 jan 2025, 12:57

Ne pricajte gluposti.Ko god je ovdje pokazao borbenost fino je ispracen cak i ako je imao igracki nedostataka.Oni su svi masno placeni za svoje usluge i navijaci imaju pravo da iskazu i zadovoljstvo i nezadovoljstvo prema zasluzi kao i svugdjd u svijetu.I ja sam navijac pa ne mogu igrati u FKS.Nisam za to da se bilo kome psuje ali ako je neko los sta je problem reci da je los,isto i obrnuto
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 10 jan 2025, 13:02

NajvecaRadosti je napisao/la:
10 jan 2025, 12:57
Ne pricajte gluposti.Ko god je ovdje pokazao borbenost fino je ispracen cak i ako je imao igracki nedostataka.Oni su svi masno placeni za svoje usluge i navijaci imaju pravo da iskazu i zadovoljstvo i nezadovoljstvo prema zasluzi kao i svugdjd u svijetu.I ja sam navijac pa ne mogu igrati u FKS.Nisam za to da se bilo kome psuje ali ako je neko los sta je problem reci da je los,isto i obrnuto
Problem je sto se ne govori da je los nego mu se psuje dijete majka sestra samara se igrače pred ženama pljuje ih se tjera i tako. Nemoj majke ti da načinjemo te teme sad si ti to predstavio Ko da igrači ne mogu da podnesu :

“Poštovani gospodine vaše igre su nešto lošije od očekivanih”

Nije ba tako. Nemamo kulture sekunde i podrške klubu pa vi pričajte šta god hoćete.

Kud ćeš dalje stranica Šibenika komentariše na našu službenu stranicu “Pustite momka da igra biće on dobar” , šta dalje treba pričati.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 10 jan 2025, 13:11

jurisicduska je napisao/la:
10 jan 2025, 13:02
Problem je sto se ne govori da je los nego mu se psuje dijete majka sestra samara se igrače pred ženama pljuje ih se tjera i tako. Nemoj majke ti da načinjemo te teme sad si ti to predstavio Ko da igrači ne mogu da podnesu :

Nije ba tako. Nemamo kulture sekunde i podrške klubu pa vi pričajte šta god hoćete.

Kud ćeš dalje stranica Šibenika komentariše na našu službenu stranicu “Pustite momka da igra biće on dobar” , šta dalje treba pričati.
Opet je i to do njeg, za 2 sezone covjek dobro odigranih citavih 30minuta protiv Aktobea.
I nakon toga svega, bog zna koliku platu je imao a kolika god da je puno mu je po zaslugama, on stavi stori penala sto je zabio i nesto mu nije jasno?
Kralju sam si trebao reci los sam, posaljite me na posudbu negdje, prodajte me ili slicno.
Opet ne zasluzuje psovke na stranici kluba

pjankesarajevo
Kontakt:

Post Postao/la pjankesarajevo » 10 jan 2025, 13:23

10 jan 2025, 11:28
Pa ako ne znas sto je dres Sarajeva pretežak pogledaj komentare na frajera koji odlazi.
U svakom normalnom klubu navijači bi rekli , šteta nisi se snašao pokaži se tamo i nadali se da šta zaradimo , kod nas invalid, debil, šta će on etc.
Isto tako kad dolazi igrač , ljudi dovedu anonimusa i govore daj boze da se pokaže , sretno momak, podrška a mi polovnjak, domzalizacija , preko Drine otpadak.

Počne tekma u 20 minuti ako nije 2:0 odmah se psuju majke djeca poimenično

Kako neće bit pretežak. Odigrali sezonu sa jednim porazom i to neregularan gol primili , pokralo nas u 10 tekmi i u borbi za titulu psuju se majke

Snimano film psuju se majke

Izadju članske psuju se majke zbog broja

Otvorimo 3 fan shopa psuju se majke

Produžimo ugovor najboljem igraču lige psuju se majke sto nismo prije priprema doveli igrače iako rok počinje 10.01

Kako neće bit težak
Težak je zbog nas
Potpisujem!
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 10 jan 2025, 13:26

Ono je fan stranica ali razumijem sta zelis da mi kazes.I mene nekad prenese u nervozi ali sam protiv tog psovanja djece itd.Medjutim oni moraju znati sta je FKS.Moraju znati da im ti ljudi na tribini nista lose ne zele i da idu po raznim vukojebinama rizikuju poslove a nekada i zivote zbog njih.Moraju znati kakav je klub Sarajevo.Moraju znati da su odrasli ljudi znaci nisu ni placipicke neke ni djece i moraju znati da oni tu nisu dobrovoljno/rekreativno vec neko svaki mjesec izdvaja masne pare za njih.Ovo se narocito odnosi na igrace koji dolaze iz slabiji klubova.
Po vasim pricama ispadne da svaku utakmicu 50 ljudi stoji na ogradi istoka i od prvog zvizduka yebu im od do a u drugim klubovima nakon 10 losih utakmica dobiju aplauz.Jest al u qurcu.Obisao sam i Beograd i Zagreb i Split i Milano samo cu reci da smo mi mila majka za neke krajeve.

Nasa ocekivanja su titula svake godine i tacka.Ako nisu spremni mentalno s tim da se nose onda nisu igraci za Sarajeva i postenije da to odma kazu u pregovorima nego da dolaze pa placu.Mi nismo ni Igman ni Gosk ni Sloga da se zadovoljavamo nekim prosjekom.Ako vidis da ti ne ide reci ne mogu i to je to.Moze da te ne ide 4-5 utakmica ali godinu i po ne moze.Evo npr nije Beganovic nista bolji od Durakovica ali lik trci 90 minuta ne staje i to ga drzi u prvi 11 godinu i po i ostat ce tu i na proljece,postujem.Te price mi tjeramo igrace oni proigraju mozda jedan u 30 slucajeva,a to se predstavlja kao svaki drugi igrac prodise cim ode.Malo bolje provjerite
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

pjankesarajevo
Kontakt:

Post Postao/la pjankesarajevo » 10 jan 2025, 13:30

10 jan 2025, 13:26

Ono je fan stranica ali razumijem sta zelis da mi kazes.I mene nekad prenese u nervozi ali sam protiv tog psovanja djece itd.Medjutim oni moraju znati sta je FKS.Moraju znati da im ti ljudi na tribini nista lose ne zele i da idu po raznim vukojebinama rizikuju poslove a nekada i zivote zbog njih.Moraju znati kakav je klub Sarajevo.Moraju znati da su odrasli ljudi znaci nisu ni placipicke neke ni djece i moraju znati da oni tu nisu dobrovoljno/rekreativno vec neko svaki mjesec izdvaja masne pare za njih.Ovo se narocito odnosi na igrace koji dolaze iz slabiji klubova.
Po vasim pricama ispadne da svaku utakmicu 50 ljudi stoji na ogradi istoka i od prvog zvizduka yebu im od do a u drugim klubovima nakon 10 losih utakmica dobiju aplauz.Jest al u qurcu.Obisao sam i Beograd i Zagreb i Split i Milano samo cu reci da smo mi mila majka za neke krajeve.

Nasa ocekivanja su titula svake godine i tacka.Ako nisu spremni mentalno s tim da se nose onda nisu igraci za Sarajeva i postenije da to odma kazu u pregovorima nego da dolaze pa placu.Mi nismo ni Igman ni Gosk ni Sloga da se zadovoljavamo nekim prosjekom.Ako vidis da ti ne ide reci ne mogu i to je to.Moze da te ne ide 4-5 utakmica ali godinu i po ne moze.Evo npr nije Beganovic nista bolji od Durakovica ali lik trci 90 minuta ne staje i to ga drzi u prvi 11 godinu i po i ostat ce tu i na proljece.Te price mi tjeramo igrace oni proigraju mozda jedan u 30 slucajeva,a to se predstavlja kao svaki drugi igrac prodise cim ode.Malo bolje provjerite
A nemoj i ti ga zazblazi sada kao da nema svaku tekmu navijaca na istoku koji ne prastaju svaku gresku i yebu majke i sestre?
Pa pricas o Beganovicu ovdje ima „navijaca“ koji i Beganovicu yebu sve mrtvo jer mu ne valja centarsut nekad i prozvali ga trkaca kokos, samo trci i nista.
Koji ce to igrac otici sam i reci ne mogu ja?
I to sto kazes godinu i po ne moze da ne proigra evo imamo Renana kad 2 tekme nije dao gol yebali nu sve odmah.

Malo puno mi ocekujemo s obzirom kako se odnosimo prema klubu i da nas nema ni 5 % clanova u odnosu koliko seremo ovdje i po socijalnim mrezama.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 10 jan 2025, 13:38

pjankesarajevo je napisao/la:
10 jan 2025, 13:30
10 jan 2025, 13:26

Nasa ocekivanja su titula svake godine i tacka.Ako nisu spremni mentalno s tim da se nose onda nisu igraci za Sarajeva i postenije da to odma kazu u pregovorima nego da dolaze pa placu.Mi nismo ni Igman ni Gosk ni Sloga da se zadovoljavamo nekim prosjekom.Ako vidis da ti ne ide reci ne mogu i to je to.Moze da te ne ide 4-5 utakmica ali godinu i po ne moze.Evo npr nije Beganovic nista bolji od Durakovica ali lik trci 90 minuta ne staje i to ga drzi u prvi 11 godinu i po i ostat ce tu i na proljece.Te price mi tjeramo igrace oni proigraju mozda jedan u 30 slucajeva,a to se predstavlja kao svaki drugi igrac prodise cim ode.Malo bolje provjerite
A nemoj i ti ga zazblazi sada kao da nema svaku tekmu navijaca na istoku koji ne prastaju svaku gresku i yebu majke i sestre?
Pa pricas o Beganovicu ovdje ima „navijaca“ koji i Beganovicu yebu sve mrtvo jer mu ne valja centarsut nekad i prozvali ga trkaca kokos, samo trci i nista.
Koji ce to igrac otici sam i reci ne mogu ja?
I to sto kazes godinu i po ne moze da ne proigra evo imamo Renana kad 2 tekme nije dao gol yebali nu sve odmah.

Malo puno mi ocekujemo s obzirom kako se odnosimo prema klubu i da nas nema ni 5 % clanova u odnosu koliko seremo ovdje i po socijalnim mrezama.
Na dijelu istoka gdje ja budem zadnji put sam cuo znacajnije psovke protiv Listice prosle godine kad smo zijanili 1:3 a mogli 1:6 i nek su im yebali mrtve tad.Najsramnija utakmica decenije i to protiv koga su nasli
A milijardu puta sam cuo podrsku i aplauz nakon kiksa.Nakon Zrinjskog niko im nije ruznu rijec uputio a nismo sutnuli na gol.To sto to mediji ne prikazu vec samo kad im se psuje to je druga stvar tj mrznja prema nama i unosenje nemira u klub.

Kazem ti,clan sam,protiv vrijedjanja sam ali i protiv toga da igraci budu zasticeni ko polarni medvjed i da ljudi koji dolaze tu svaku utakmicu i izdvajaju novac za karte,clanske,dresove nemaju pravo da iskazu nezadovoljstvo,naravno kroz normalne nacine.
Taj neki covjek ce pored mene na tribini bit i za 15 godina,taj igrac koji pokazuje boliqurcu pokupit ce pare i u drugom klubu psovat Sarajevo vrlo brzo.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 10 jan 2025, 14:11

Kada smo igrali u Zenici i izgubili od Tc ( mislim da su oni bili) , bio sam na utakmici i morao sam nakon 30 min izaći i krenuti kući. Nisam želio da mi unuče sluša psovke, upućene našim igračima. Znam ja zašto je naš dres pretežak ali ne želim više o tim više diskutirati.

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 10 jan 2025, 14:22

fks74 je napisao/la:
10 jan 2025, 14:11
Kada smo igrali u Zenici i izgubili od Tc ( mislim da su oni bili) , bio sam na utakmici i morao sam nakon 30 min izaći i krenuti kući. Nisam želio da mi unuče sluša psovke, upućene našim igračima. Znam ja zašto je naš dres pretežak ali ne želim više o tim više diskutirati.
Eto baš tu tekmu 1-5 sa tc, bilo je apluaza podrške nije bilo psovki, poneki čovjek samo.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 10 jan 2025, 15:00

Ja tišine braćo draga,na hajr...

BigZlatan
Kontakt:

Post Postao/la BigZlatan » 10 jan 2025, 15:09

Za mene je to dobar znak. :bih:

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Haksss, Proximic i 34 gosta.