Mi igramo pogrešnu formaciju. Da igramo 4-2-3-1 igrao bi na svojoj poziciji i bio među najboljim igračima lige.
Upravu si, Zekić svakako u maju može početi pakovati kofere, počinje “new era” i nova rekonstrukcija svega u klubu.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Mi igramo pogrešnu formaciju. Da igramo 4-2-3-1 igrao bi na svojoj poziciji i bio među najboljim igračima lige.
Da je tokmak Zekic otpocetka sezone blindirao Djurija i Baltu na zadnjeg veznog a ispred njih koristio Lulica kao 10ku mi bi sad bjezali Zrinji 7b minimalno
Kako se na glup nacin novac bacaSamoDaKazeem je napisao/la: ↑11 jan 2025, 14:59Glupani.Plate obeštećenje pa onda raskinu ugovor.Tačno se vidi da u klubu nema niko ko bi radio domačinski.
Sad čekam da i on počne sa izmišljanjem pozicija kad mu zafali stoper.
IBJB je potpisao ugovor sa SB do januara ove godine.strahmeipomisliti je napisao/la: ↑11 jan 2025, 16:12Da je tokmak Zekic otpocetka sezone blindirao Djurija i Baltu na zadnjeg veznog a ispred njih koristio Lulica kao 10ku mi bi sad bjezali Zrinji 7b minimalno
Balta i Djurickovic na zadnjem veznomstrahmeipomisliti je napisao/la: ↑11 jan 2025, 16:12Da je tokmak Zekic otpocetka sezone blindirao Djurija i Baltu na zadnjeg veznog a ispred njih koristio Lulica kao 10ku mi bi sad bjezali Zrinji 7b minimalno
And with the help of Kevin Viveros, he just rejected a great offer from Mazatlán of Mexicoand in his own words, he told FK Sarajevo that he wants to stay at Nacional to play in the Copa Libertadores
Izmišljat ce svakako, to je kod nas jedino sigurno. Zbog njegovih izmišljanja podzemnih voda, ostali smo bez 7 bodova sa kojima bi danas bili prvi (kone i Zrinjski na Koševu i Posušje u gostima). Ne osvojimo li bar jedan trofej ove sezone, nadam se da ce nogu dobiti. 3/4 na tabeli uz izborenu Evropu, ostvarili bi i sa Osmom Bajricem iz Travnika, uz platu od 500 KM.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑11 jan 2025, 14:59Glupani.Plate obeštećenje pa onda raskinu ugovor.Tačno se vidi da u klubu nema niko ko bi radio domačinski.
To rade iz sezone u sezonu.Isto sam ovo pisao kad su zanogetali Baltu i Zeljkovića,a dovukli Miomira koji je realno taraba igrač.Tad su slavili isti koji danas slave što ide.EastMadness je napisao/la: ↑11 jan 2025, 16:36Kako se na glup nacin novac bacaSamoDaKazeem je napisao/la: ↑11 jan 2025, 14:59Glupani.Plate obeštećenje pa onda raskinu ugovor.Tačno se vidi da u klubu nema niko ko bi radio domačinski.
Ma Zekić je kretenčina. Trebao je osvojiti 45 bodova od maksimalnog 51 boda, sa ovako savršenim suđenjem, da bi ti bio zadovoljan.Lucas je napisao/la: ↑11 jan 2025, 17:06Izmišljat ce svakako, to je kod nas jedino sigurno. Zbog njegovih izmišljanja podzemnih voda, ostali smo bez 7 bodova sa kojima bi danas bili prvi (kone i Zrinjski na Koševu i Posušje u gostima). Ne osvojimo li bar jedan trofej ove sezone, nadam se da ce nogu dobiti. 3/4 na tabeli uz izborenu Evropu, ostvarili bi i sa Osmom Bajricem iz Travnika, uz platu od 500 KM.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑11 jan 2025, 14:59Glupani.Plate obeštećenje pa onda raskinu ugovor.Tačno se vidi da u klubu nema niko ko bi radio domačinski.
Sad da mi neko ponudi da li da Sarajevo osvoji duplu krunu ove sezone ili tebi da dozivotno iskljuce pristup internetu, dobro bih se zamislio.Lucas je napisao/la: ↑11 jan 2025, 17:06Izmišljat ce svakako, to je kod nas jedino sigurno. Zbog njegovih izmišljanja podzemnih voda, ostali smo bez 7 bodova sa kojima bi danas bili prvi (kone i Zrinjski na Koševu i Posušje u gostima). Ne osvojimo li bar jedan trofej ove sezone, nadam se da ce nogu dobiti. 3/4 na tabeli uz izborenu Evropu, ostvarili bi i sa Osmom Bajricem iz Travnika, uz platu od 500 KM.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑11 jan 2025, 14:59Glupani.Plate obeštećenje pa onda raskinu ugovor.Tačno se vidi da u klubu nema niko ko bi radio domačinski.
Bas. Kakvi moroni majko mila. E cuj zbog njegovih izmišljanja. HahahaNirton je napisao/la: ↑11 jan 2025, 18:05Sad da mi neko ponudi da li da Sarajevo osvoji duplu krunu ove sezone ili tebi da dozivotno iskljuce pristup internetu, dobro bih se zamislio.Lucas je napisao/la: ↑11 jan 2025, 17:06Izmišljat ce svakako, to je kod nas jedino sigurno. Zbog njegovih izmišljanja podzemnih voda, ostali smo bez 7 bodova sa kojima bi danas bili prvi (kone i Zrinjski na Koševu i Posušje u gostima). Ne osvojimo li bar jedan trofej ove sezone, nadam se da ce nogu dobiti. 3/4 na tabeli uz izborenu Evropu, ostvarili bi i sa Osmom Bajricem iz Travnika, uz platu od 500 KM.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑11 jan 2025, 14:59Glupani.Plate obeštećenje pa onda raskinu ugovor.Tačno se vidi da u klubu nema niko ko bi radio domačinski.
Trenutno korisnika/ca: perodeformero, Raha373 i 10 gostiju.