FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Prema ovom sastavu igrača sigurno nam dolazi napadač i dva stopera.
Nema Anđušića ni spisku prioreme, nema ni da je povrijeđen(a nije) niti da je dobio par dana zbog Bozica...sta je sa njim
Mi igramo pogrešnu formaciju. Da igramo 4-2-3-1 igrao bi na svojoj poziciji i bio među najboljim igračima lige.
Upravu si, Zekić svakako u maju može početi pakovati kofere, počinje “new era” i nova rekonstrukcija svega u klubu.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Djurickovic je atomska bomba po sopstveni gol i to nema veze s pogrešnim korištenjem ili ne korištenjem.
Očito i više nego okej lik, ali preofiran stoper - ne samo za nas, nego i generalno za nazovi moderan fudbal. Možda bi i uspio da je 2000ta.
Nek je živ, zdrav i sretan, sve najbolje u životu. U fudbalu, kako zasluži.. ili se snađe.
Nek je živ, zdrav i sretan, sve najbolje u životu. U fudbalu, kako zasluži.. ili se snađe.
The saddest thing in life is wasted talent.
-
- Kontakt:
Da je tokmak Zekic otpocetka sezone blindirao Djurija i Baltu na zadnjeg veznog a ispred njih koristio Lulica kao 10ku mi bi sad bjezali Zrinji 7b minimalno
-
- Kontakt:
Kako se na glup nacin novac bacaSamoDaKazeem je napisao/la: ↑11 jan 2025, 14:59Glupani.Plate obeštećenje pa onda raskinu ugovor.Tačno se vidi da u klubu nema niko ko bi radio domačinski.
Sad čekam da i on počne sa izmišljanjem pozicija kad mu zafali stoper.
IBJB je potpisao ugovor sa SB do januara ove godine.strahmeipomisliti je napisao/la: ↑11 jan 2025, 16:12Da je tokmak Zekic otpocetka sezone blindirao Djurija i Baltu na zadnjeg veznog a ispred njih koristio Lulica kao 10ku mi bi sad bjezali Zrinji 7b minimalno
Usput, njih dvojica ne bi mogli hodati kako treba u paru na zadnjem veznom. Svako bi nas veoma lahko prošao u vezi.

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Balta i Djurickovic na zadnjem veznomstrahmeipomisliti je napisao/la: ↑11 jan 2025, 16:12Da je tokmak Zekic otpocetka sezone blindirao Djurija i Baltu na zadnjeg veznog a ispred njih koristio Lulica kao 10ku mi bi sad bjezali Zrinji 7b minimalno

Treba ti blindirati login na forum za takve gluposti
And with the help of Kevin Viveros, he just rejected a great offer from Mazatlán of Mexicoand in his own words, he told FK Sarajevo that he wants to stay at Nacional to play in the Copa Libertadores
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Izmišljat ce svakako, to je kod nas jedino sigurno. Zbog njegovih izmišljanja podzemnih voda, ostali smo bez 7 bodova sa kojima bi danas bili prvi (kone i Zrinjski na Koševu i Posušje u gostima). Ne osvojimo li bar jedan trofej ove sezone, nadam se da ce nogu dobiti. 3/4 na tabeli uz izborenu Evropu, ostvarili bi i sa Osmom Bajricem iz Travnika, uz platu od 500 KM.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑11 jan 2025, 14:59Glupani.Plate obeštećenje pa onda raskinu ugovor.Tačno se vidi da u klubu nema niko ko bi radio domačinski.
-
- Kontakt:
To rade iz sezone u sezonu.Isto sam ovo pisao kad su zanogetali Baltu i Zeljkovića,a dovukli Miomira koji je realno taraba igrač.Tad su slavili isti koji danas slave što ide.EastMadness je napisao/la: ↑11 jan 2025, 16:36Kako se na glup nacin novac bacaSamoDaKazeem je napisao/la: ↑11 jan 2025, 14:59Glupani.Plate obeštećenje pa onda raskinu ugovor.Tačno se vidi da u klubu nema niko ko bi radio domačinski.
Još kažu nije on stoper već zadnji vezni,a sad pišu Balta je zamjena za Bubanju,a taj isti Đurićković više nije zadnji vezni

Podrška Zekiću ali ljudi u klubu su odreda duduci teški.
Dužnost obavljena - žena, mali i ja učlanjeni.
Nije mi žao što Đuričković ide - apsolutno vjerujem u ovo što Zekić radi i ima moju 100% podršku.
Vidim pojedini (redovni) pljuvači su jedva dočekali ovakav "potez" da bi pljuvali Zekića i već u maju ga tjerali.
Čuj ako ne osvoji trofej, neka pakuje kofere.
Da se ja pitam, dao bi mu sad ugovor na 3 godine pa makar ni Evrope izborili. Ako mislimo da konkurišemo ikad za bilo koji trofej, trener mora biti tu barem 2-3 godine.
Toliko puta prežvakana priča i opet bi neki da tjeraju poslije sezone. Blago nama kakvi smo.

Nije mi žao što Đuričković ide - apsolutno vjerujem u ovo što Zekić radi i ima moju 100% podršku.
Vidim pojedini (redovni) pljuvači su jedva dočekali ovakav "potez" da bi pljuvali Zekića i već u maju ga tjerali.
Čuj ako ne osvoji trofej, neka pakuje kofere.

Da se ja pitam, dao bi mu sad ugovor na 3 godine pa makar ni Evrope izborili. Ako mislimo da konkurišemo ikad za bilo koji trofej, trener mora biti tu barem 2-3 godine.
Toliko puta prežvakana priča i opet bi neki da tjeraju poslije sezone. Blago nama kakvi smo.

Zadnja izmjena: Pendulum, dana/u 11 jan 2025, 17:55, ukupno mijenjano 1 put.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Opet štrumpfovi orgijaju po temi majku im yebem šugavu
Ljudi koji nisu nista pokazali ni kod nas i ljudi koji nisu pokazali nista u drugom klubu
Julardjija
Serbedzic (mozda je in nesto na posudbi pokazao sad povreda 6 mjeseci jos ugovor)
BALTA JELIC eto njega je vratio vjerovatno je Zekic vidio u njemu da on ima vecu vrijednost da ostane odigra 100-200 minuta nego da ga otjera i isplati 6 mjeseci platu jer vjerovatno primanja njegova su masna plus I Balta zna da mu je kraj karijere posle ugovora (nikoga nece) sanama
Andjusic je igracki nekvalitetan (fizicki kondiciono brzinom ponavljanjem kontinuitetom) i on opstaje u fudbal radi jedne stvari a to je kreativnist i stara skola fudbal nije industrijalac. Igrac za gosk paketno
Dularkovic vec odpjevan
Crnac se zasitio vjerovatno mu je rekao njegov muz penisaga ako nedodje sto prije k njemu potrazice rudnik govana u drugom
Jos istjerat Mehmedovica i svav skart koji nista ne pridonosi je otjeran, svi igraci koji su dosad dovedeni osim Rockova su donijeli mnogo kvaliteta. Nadam se da ce zimski dolasci bit pogodci i titula bi se trebala vratit kuci, kao i kup bh
Julardjija
Serbedzic (mozda je in nesto na posudbi pokazao sad povreda 6 mjeseci jos ugovor)
BALTA JELIC eto njega je vratio vjerovatno je Zekic vidio u njemu da on ima vecu vrijednost da ostane odigra 100-200 minuta nego da ga otjera i isplati 6 mjeseci platu jer vjerovatno primanja njegova su masna plus I Balta zna da mu je kraj karijere posle ugovora (nikoga nece) sanama
Andjusic je igracki nekvalitetan (fizicki kondiciono brzinom ponavljanjem kontinuitetom) i on opstaje u fudbal radi jedne stvari a to je kreativnist i stara skola fudbal nije industrijalac. Igrac za gosk paketno
Dularkovic vec odpjevan
Crnac se zasitio vjerovatno mu je rekao njegov muz penisaga ako nedodje sto prije k njemu potrazice rudnik govana u drugom
Jos istjerat Mehmedovica i svav skart koji nista ne pridonosi je otjeran, svi igraci koji su dosad dovedeni osim Rockova su donijeli mnogo kvaliteta. Nadam se da ce zimski dolasci bit pogodci i titula bi se trebala vratit kuci, kao i kup bh
Ma Zekić je kretenčina. Trebao je osvojiti 45 bodova od maksimalnog 51 boda, sa ovako savršenim suđenjem, da bi ti bio zadovoljan.Lucas je napisao/la: ↑11 jan 2025, 17:06Izmišljat ce svakako, to je kod nas jedino sigurno. Zbog njegovih izmišljanja podzemnih voda, ostali smo bez 7 bodova sa kojima bi danas bili prvi (kone i Zrinjski na Koševu i Posušje u gostima). Ne osvojimo li bar jedan trofej ove sezone, nadam se da ce nogu dobiti. 3/4 na tabeli uz izborenu Evropu, ostvarili bi i sa Osmom Bajricem iz Travnika, uz platu od 500 KM.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑11 jan 2025, 14:59Glupani.Plate obeštećenje pa onda raskinu ugovor.Tačno se vidi da u klubu nema niko ko bi radio domačinski.
Ja sam za otkaz do marta da se makar nešto proba izvući, a vi?
Sad da mi neko ponudi da li da Sarajevo osvoji duplu krunu ove sezone ili tebi da dozivotno iskljuce pristup internetu, dobro bih se zamislio.Lucas je napisao/la: ↑11 jan 2025, 17:06Izmišljat ce svakako, to je kod nas jedino sigurno. Zbog njegovih izmišljanja podzemnih voda, ostali smo bez 7 bodova sa kojima bi danas bili prvi (kone i Zrinjski na Koševu i Posušje u gostima). Ne osvojimo li bar jedan trofej ove sezone, nadam se da ce nogu dobiti. 3/4 na tabeli uz izborenu Evropu, ostvarili bi i sa Osmom Bajricem iz Travnika, uz platu od 500 KM.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑11 jan 2025, 14:59Glupani.Plate obeštećenje pa onda raskinu ugovor.Tačno se vidi da u klubu nema niko ko bi radio domačinski.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Djurickovic je u cg igrao desnog beka, on nema kretanje za stopera, najbolji primjer je derbi kad je usao soldo nisu sanse napravili, a u prvom promaha..
Koja negativa na forumu NEVJEROVATNO.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 19 gostiju.