FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
89
46%
Prolazak u Play off
47
24%
Grupnu fazu
58
30%

Ukupno glasova: 194

Pitar6785
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pitar6785 » 11 jan 2025, 20:35

Neznam na osnovu cega se doslo do zakljucka da nam je obrana losa. Mi mozemo reci jedino da je golman (ROCKOV) bio los i da smo tu poziciju ispravili

Primili smo 13 golova od tih 13 golman tacnije ROCKOV KRIV ZA 3 gola

Za jos 2 gola 70% kriv i primili smo 3 gola iz penala..Sto znaci nekih 6-7 golova smo primili tako reci gdje obrana becinski krivac.. oba gola od radnika mozes pisat na obranu go sa zeljom go od zrinjskog na kosevu (za koji nemozemo krivit obranu jer je go neregular i taNEREGULARNOST JE POREMETILA POSTAVLJANJE KOMPLETNE OBRANE) al eto da i to racunamo i jos 2 gola koja smo primili od SB GDJE ZA drugi go je najvise kriv GOLMAN

TAKODJE NESJECAM SE DA NAM je igrac osim u bjeljini izaso na golmana 1 na 1 sa golmanom, takodje sto je jos fastinacije jeste da smo utrpali 40 golova (NAJEFIKASNIJA EKIPA lige)

Naravno da treba bolje gdje god moze bolje. Al samo kazem mi smo ekipa koja je trebala da ima 15 pobjeda i 2 remija 9 bodova vise plus od 13 golova u tom slucaju bi imali mozda 11 primljeni i 44 gola data

Zekic ako Umoci i u ovom prelaznom ko u prvom i bude jos dotegao ekipu za 5% u nastavku ocekujem 47 bodova osvojeni i 10 ukradeni od strane Vicike **** svog ujak Dodika

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 11 jan 2025, 20:36

SamoDaKazeem je napisao/la:
11 jan 2025, 20:02
visokohz je napisao/la:
11 jan 2025, 16:13
ado-hz je napisao/la:
11 jan 2025, 15:59
Nema Anđušića ni spisku prioreme, nema ni da je povrijeđen(a nije) niti da je dobio par dana zbog Bozica...sta je sa njim
OTPISAN....
Na kafi sa Đidićem iz sindikata eto kako rješava svoj status.
Pa to mu je najpametnije

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 11 jan 2025, 20:38

visokohz je napisao/la:
ado-hz je napisao/la:
11 jan 2025, 15:59
Nema Anđušića ni spisku prioreme, nema ni da je povrijeđen(a nije) niti da je dobio par dana zbog Bozica...sta je sa njim
OTPISAN....
Hahahaha, pa direktor nam je dio sindikata, stvarno misliš da bi se problem riješavao isključivo preko sindikata?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 11 jan 2025, 20:43

Lucas je napisao/la:
11 jan 2025, 17:06
11 jan 2025, 14:59
Glupani.Plate obeštećenje pa onda raskinu ugovor.Tačno se vidi da u klubu nema niko ko bi radio domačinski.
Sad čekam da i on počne sa izmišljanjem pozicija kad mu zafali stoper.
Izmišljat ce svakako, to je kod nas jedino sigurno. Zbog njegovih izmišljanja podzemnih voda, ostali smo bez 7 bodova sa kojima bi danas bili prvi (kone i Zrinjski na Koševu i Posušje u gostima). Ne osvojimo li bar jedan trofej ove sezone, nadam se da ce nogu dobiti. 3/4 na tabeli uz izborenu Evropu, ostvarili bi i sa Osmom Bajricem iz Travnika, uz platu od 500 KM.
Kazu da je kapitalac Pjanic bio dogivoten, ali se Zekicu nije svidilo sto se zove MIRALEM.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

SamoDaKazeem
Kontakt:

Post Postao/la SamoDaKazeem » 11 jan 2025, 20:44

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
11 jan 2025, 20:38
visokohz je napisao/la:

OTPISAN....
Hahahaha, pa direktor nam je dio sindikata, stvarno misliš da bi se problem riješavao isključivo preko sindikata?
Sačekat ćemo pa vidjeti,možda se iznenada predomisle kao i za ublehu Kuprešaka.

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 11 jan 2025, 20:45

Ma daj Milicevica il nekog takve kvalitete kakav vise Mujakic bgti

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 11 jan 2025, 20:59

f0rest1946 je napisao/la:
11 jan 2025, 20:45
Kako me nervira kad ko sivonje na nesto navalite.
Milicevic nije igrac za ovog sistema , ok Milicevic al treba jos jedan slican igrac Mujakicu malo brzi stoper. Jovic kad to igra izgledamo bas dobro. To se govori a ne da se dovede Mujakic. Ne mogu igrati Soldo Celik i Milicevic ne zna se koji je sporiji od njih 3. Kako ce igrati. De malo naucite gledat fudbal ne mozes u 3-5-3 stavit 3 spora stopera pa taman da su Stam Nesta trebao bi im jedan Kanavaro da to upotpuni. Ne moze 3 spora stopera. Ako dovedu Milicevica sto nemam nista protiv onda Soldo na klupu i nek dovedu jos jednog brzog ili nek igraju Jovic Milicevic Celik. Sto je objektivno smjesna odbrana. Trebaju 2 stopera jedan visok i jedan brz. Milicevic nije ni jedno ni drugo. Vukotic i Mujakic bi unaprijedili 300% odbranu. Sprdaju se navijaci koji se razumiju u fudbal ko i ovi na forumu. Placeno 4 puta obestecenje za njeg mi ga iskmijavamo. Smijesno. A zali se za frajerom koji je kramp i igro po Jezeru Plavu i Grbaljima prije Sarajeva.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 11 jan 2025, 21:11

:opaopa:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 11 jan 2025, 21:17

HAHHAHA pa mi imamo odlične rezultate kakvi smo Boga mi.

Traze ljudi Miličevića il nekog sličnog njemu.
A kad smo ga doveli svi pljuvali sto smo doveki čovjeka iz duge i teške povrede....
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 11 jan 2025, 21:18

Vrijedilo bi da pogledate press predraga mijatovica i da obratite paznju na dio kada govori o mentalitetu i cilju partizana.
Prava stvar je kada predsjednik javno i precizno kaze zelimo da budemo prvi, ovu i svaku sljedecu sezonu i samo nas prvo mjesto zanima. Premije i bonusi ce se dijeliti samo kada budemo prvi. Ko je zadovoljan drugim mjestom najveceg kluba u ligi, taj nije navijac, kakvi god uslovi bili.

Slicno je i kod nas, samo sto smo mi cesto 4. a ne 2.
A gorih navijaca svakako nigdje nema.
Pobijedis jednu, kunu sve u zvijezde od zekica do rockova. Izgubis, svi krivi. A 2000 clanova klub ima.
Ovdje su premije znale biti za svaku pobjedu u gostima, pa cak i protiv goska, posusja i radnika.
Ko god je izlazio u javnost iz kluba i govorio o Sarajevu, stalno spominje taj vrh tabele ili izlazak u evropu.
Na stranu sto chetalji unistavaju ligu i drzavu ali ti sa takvim mentalitetom ces uvijek samo evropu igrati.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 11 jan 2025, 21:19

Po meni olahko smo se rijesili Đetića, bezveze
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 11 jan 2025, 21:44

Anex je napisao/la:
11 jan 2025, 18:28
Ne obazirite se ljudi šta plava šuga piše,molim moderaciju da ove fekalije ukloni sa teme
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
Pa zar neko obraca paznju sta plavi zohar pise... :rol: :rol: :rol:

Vrlo mala ponuda je za Al Jabera u odnosu koliko su ocekivali, pa se prebacilo na kritikovanje Mirvicevog trosenja :rol: :rol:

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 11 jan 2025, 22:00

jurisicduska je napisao/la:
11 jan 2025, 20:59
Milicevic nije igrac za ovog sistema , ok Milicevic al treba jos jedan slican igrac Mujakicu malo brzi stoper. Jovic kad to igra izgledamo bas dobro. To se govori a ne da se dovede Mujakic. Ne mogu igrati Soldo Celik i Milicevic ne zna se koji je sporiji od njih 3. Kako ce igrati. De malo naucite gledat fudbal ne mozes u 3-5-3 stavit 3 spora stopera pa taman da su Stam Nesta trebao bi im jedan Kanavaro da to upotpuni. Ne moze 3 spora stopera. Ako dovedu Milicevica sto nemam nista protiv onda Soldo na klupu i nek dovedu jos jednog brzog ili nek igraju Jovic Milicevic Celik. Sto je objektivno smjesna odbrana. Trebaju 2 stopera jedan visok i jedan brz. Milicevic nije ni jedno ni drugo. Vukotic i Mujakic bi unaprijedili 300% odbranu. Sprdaju se navijaci koji se razumiju u fudbal ko i ovi na forumu. Placeno 4 puta obestecenje za njeg mi ga iskmijavamo. Smijesno. A zali se za frajerom koji je kramp i igro po Jezeru Plavu i Grbaljima prije Sarajeva.
Prvo sa Čelikom kao trećeim stoperom nikad ne možeš igrati sa trojicom igrača kako je to u osnovi zamišljeno (da se sad ne objašnjavamo zašto)
Od te trojice koji igraju nazad moraš imati dvojicu visokih i jednog pokretljivog s tim da je jedan ljevak i koji igraju u liniji to je osnov koji uigravaš.
Takva zadnja linija te oslobađa bekova otvara ti širinu prema naprijed i bezbroj kombinacija koje možeš raditi zavisno od profila igrača koje imaš na raspolaganju.
Mislim da mi radimo sve suprotno ustvari najgoru moguću varijantu, koristimo bekove i to većinom kao defanzivce i tu kad dodaš deff.veznog mi u osnovi igramo sa 6 defanzinih igrača dva napadača i dva vezna.
Zato nam se i igra svodi na to napucavanje lopti iz zadnje linije.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 11 jan 2025, 22:05

Vanja8 je napisao/la:
11 jan 2025, 21:44
Anex je napisao/la:
11 jan 2025, 18:28
Ne obazirite se ljudi šta plava šuga piše,molim moderaciju da ove fekalije ukloni sa teme
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
Pa zar neko obraca paznju sta plavi zohar pise... :rol: :rol: :rol:

Vrlo mala ponuda je za Al Jabera u odnosu koliko su ocekivali, pa se prebacilo na kritikovanje Mirvicevog trosenja :rol: :rol:
Yebo mu odbjegli firaun majku neka popusti nas😂

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 11 jan 2025, 22:25

AVNOJ je napisao/la:
11 jan 2025, 22:00
jurisicduska je napisao/la:
11 jan 2025, 20:59
Prvo sa Čelikom kao trećeim stoperom nikad ne možeš igrati sa trojicom igrača kako je to u osnovi zamišljeno (da se sad ne objašnjavamo zašto)
Od te trojice koji igraju nazad moraš imati dvojicu visokih i jednog pokretljivog s tim da je jedan ljevak i koji igraju u liniji to je osnov koji uigravaš.
Takva zadnja linija te oslobađa bekova otvara ti širinu prema naprijed i bezbroj kombinacija koje možeš raditi zavisno od profila igrača koje imaš na raspolaganju.
Mislim da mi radimo sve suprotno ustvari najgoru moguću varijantu, koristimo bekove i to većinom kao defanzivce i tu kad dodaš deff.veznog mi u osnovi igramo sa 6 defanzinih igrača dva napadača i dva vezna.
Zato nam se i igra svodi na to napucavanje lopti iz zadnje linije.
To je rezon već i ispravno posmatranje fudbala.
Čelik je limitiran ali Jbga projekat je kluba možeš istrpit jednu poziciju on kad bi bio okružen sa 2 vrhunska stopera bio bi još bolji.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 11 jan 2025, 22:38

Pena je napisao/la:
11 jan 2025, 18:10
Djurickovic je u cg igrao desnog beka, on nema kretanje za stopera, najbolji primjer je derbi kad je usao soldo nisu sanse napravili, a u prvom promaha..
Gledao sam Đuričkovića, momak dobro čita igru ali je prespor.

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 11 jan 2025, 22:44

Ma meni je toplo oko srca kad vidim baltu kod nas, rovit igrac dobar je

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 11 jan 2025, 22:46

Pena je napisao/la:
11 jan 2025, 18:10
Djurickovic je u cg igrao desnog beka, on nema kretanje za stopera, najbolji primjer je derbi kad je usao soldo nisu sanse napravili, a u prvom promaha..
90 % utakmica u CG je bio zadnji vezni, ostale je igrao na stoperu i desnom beku.

GianlucaPagliuca71
Kontakt:

Post Postao/la GianlucaPagliuca71 » 11 jan 2025, 22:48

Mujakic :rol: :rol: :rol:
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 11 jan 2025, 22:53

Jel se neko zayebava, ili stvarno misli da bi Miomir mogao igrati na zadnjem veznom?
Uz dužno poštovanje prema njemu( jer ga gotivim radi maksimalne borbenosti ), ali on nema kvalitete da isprati na stoperskoj poziciji pas igru, a kamoli tek u veznom redu.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”