Pa nabroji tih 9 bodova ako nije istina.ErosViverosViv je napisao/la: ↑12 jan 2025, 12:32Neistina. Puna podrska zekicu, drag mi je ali budimo realni, necemo izvrtati cinjenice.fks74 je napisao/la: ↑12 jan 2025, 12:25Zbog Zekića smo izgubili 2 boda, ostale smo izgubili zbog sudija.ErosViverosViv je napisao/la: ↑12 jan 2025, 09:21Cuj zekic jos nije imao niti jednu gresku, eh moj matori na cemu li si ti utakmice iz amerike gledao.
Pa nije nam poslanik na klupi. Zekic jeste najbolji trenwr zadnjih par godina ali daleko od toga da nije imao greski. Pa samo zbog njega smo izgubili nekih 9 bodova.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Eno kaže Nedo Turković da smo u pregovorima sa par ozbiljnih igrača i ako uspijemo da ispregovaramo sa njima da će to biti baš TOP igrači za našu ligu...
-
- Kontakt:
Zekić je kiksao derbi kiksao je i sa Rockovom jer tu olupinu nije ranije sklonio sa gola tako da je indirektno kriv za svaku njegovu glupost,a bilo ih je solidno.fks74 je napisao/la: ↑12 jan 2025, 12:34Pa nabroji tih 9 bodova ako nije istina.ErosViverosViv je napisao/la: ↑12 jan 2025, 12:32Neistina. Puna podrska zekicu, drag mi je ali budimo realni, necemo izvrtati cinjenice.
Bez obzira na to naš najbolji trener nakon dugo vremena.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Napisao sam nekih 9 bodova jer necu sad analizirati svaku utakmicu, ali otprilike sve sto smo kiksali bio je kiks zekica. I posusje kuci i zeljo kuci i zrinjski i kuci i gostima, protiv sirokog smo opasno pokradeni.fks74 je napisao/la: ↑12 jan 2025, 12:34Pa nabroji tih 9 bodova ako nije istina.ErosViverosViv je napisao/la: ↑12 jan 2025, 12:32Neistina. Puna podrska zekicu, drag mi je ali budimo realni, necemo izvrtati cinjenice.
Isto tako skoro svaka pobjeda je bila njegova, samo treba biti realan.
-
- Kontakt:
Obje utakmice sa Zrinjom i Zeljo etofks74 je napisao/la: ↑12 jan 2025, 12:34Pa nabroji tih 9 bodova ako nije istina.ErosViverosViv je napisao/la: ↑12 jan 2025, 12:32Neistina. Puna podrska zekicu, drag mi je ali budimo realni, necemo izvrtati cinjenice.
Mislis ona prva gdje nije sviran penal ili druga neregularan gol?strahmeipomisliti je napisao/la: ↑12 jan 2025, 13:00Obje utakmice sa Zrinjom i Zeljo etofks74 je napisao/la: ↑12 jan 2025, 12:34Pa nabroji tih 9 bodova ako nije istina.ErosViverosViv je napisao/la: ↑12 jan 2025, 12:32
Neistina. Puna podrska zekicu, drag mi je ali budimo realni, necemo izvrtati cinjenice.
Jedini kiks je derbi
Jedini kiks mu je derbi jer smo mogli pobijediti, da je postavio formaciju od početka kao u drugom dijelu utakmice. Domaća protiv Zrinjskog je bila do igrača jer se nisu dovoljno trudili, na ostale nikako nije mogao uticati.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑12 jan 2025, 12:47Zekić je kiksao derbi kiksao je i sa Rockovom jer tu olupinu nije ranije sklonio sa gola tako da je indirektno kriv za svaku njegovu glupost,a bilo ih je solidno.fks74 je napisao/la: ↑12 jan 2025, 12:34Pa nabroji tih 9 bodova ako nije istina.ErosViverosViv je napisao/la: ↑12 jan 2025, 12:32
Neistina. Puna podrska zekicu, drag mi je ali budimo realni, necemo izvrtati cinjenice.
Bez obzira na to naš najbolji trener nakon dugo vremena.
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Kojih to devet bodova? Zrinjski na Kosevu smo jedino podbacili, u Mostaru smo ih trebali vise napasti. U derbiju se isfulali, prvo poluvrijeme je bila njegova greska.
U svakoj ostaloj utakmici smo osteceni.
U svakoj ostaloj utakmici smo osteceni.
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !
ZZ !
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Pa hajde svako ima neko svoje vidjenje, hvala bogu pa smo svi razliciti. Ja sam se nadovezao na pitara koji je rekao da zekic nije imao niti jednu gresku i morao sam ga tu ispraviti.
@galileo pa samo te 3 utakmice sto si naveo su 7 izgubljenih bodova. Imas jos i posusje sto je 9 ispustenih. Trnavu naravno necu brojati. Ali i dalje ostaje cinjenica da je skoro svaka pobjeda njegova zasluga, tako da nema potrebe za nekom negativom.
@galileo pa samo te 3 utakmice sto si naveo su 7 izgubljenih bodova. Imas jos i posusje sto je 9 ispustenih. Trnavu naravno necu brojati. Ali i dalje ostaje cinjenica da je skoro svaka pobjeda njegova zasluga, tako da nema potrebe za nekom negativom.
Zadnja izmjena: ErosViverosViv, dana/u 12 jan 2025, 13:18, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Prva gdje smo 25min imali igraca vise a nismo stvorili sansu i druga gdje su nas unistili i prvi sut na go(ne u okvir)smo imali tek u 80 minuti a trebali primit makar 3
To jeste tako u teoriji, ali u realnosti nijestrahmeipomisliti je napisao/la: ↑12 jan 2025, 13:17Prva gdje smo 25min imali igraca vise a nismo stvorili sansu i druga gdje su nas unistili i prvi sut na go(ne u okvir)smo imali tek u 80 minuti a trebali primit makar 3
Ekipa koja je odbrambeni sigurna kao zrinjski, gdje na to dodas jos 8 igraca u zadnjoj liniji skoro pa nemoguce zabiti gol. Jedini nacin je da zabijes gol je glavom, a kod nas to niko ne zna uraditi bar 5 godina
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pa nama je nosioc igre u veznom redu dečko koji je došao iz ekipe koja je jedva ostala u ligi u Srbiji.
I igra fenomenalno.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Po meni je Zekicev derbi na Kosevu gdje su nas pojeli prvo poluvrijeme radi eksperimentisanja,u drugom smo im trebali tricu sloziti i Zrinjski kuci gdje nismo sutnuli na gol(na stranu njihov neregularan gol,stoji da je igra bila katastrofa).
Znaci 2 boda protiv Zelje i Zrinjski na Kosevu.Ostaje mi zal sto ih nismo tamo napali,ja bi sa igracem vise bacio sve u napad pa taman ga primili ali eto da mi je neko ponudio bod prije utakmice pristao bi tako da necu se puno zaliti na tu utakmicu medjutim trebalo se uzeti jer oni tebe sigurno bi.
Siroki opasno pokradeni,Posusje na strani isto,kuci jbg stoperi i golman nevjerovatna mutavost.
Svidja mi se sto Zoran nije trazio nikakve alibije vec je priznao da je pogrijesio kada se to vidjelo.Nema veze svi smo ljudi i svi grijesimo.Bitno je uociti greske i uciniti sve da se to vise ne ponavlja
Znaci 2 boda protiv Zelje i Zrinjski na Kosevu.Ostaje mi zal sto ih nismo tamo napali,ja bi sa igracem vise bacio sve u napad pa taman ga primili ali eto da mi je neko ponudio bod prije utakmice pristao bi tako da necu se puno zaliti na tu utakmicu medjutim trebalo se uzeti jer oni tebe sigurno bi.
Siroki opasno pokradeni,Posusje na strani isto,kuci jbg stoperi i golman nevjerovatna mutavost.
Svidja mi se sto Zoran nije trazio nikakve alibije vec je priznao da je pogrijesio kada se to vidjelo.Nema veze svi smo ljudi i svi grijesimo.Bitno je uociti greske i uciniti sve da se to vise ne ponavlja
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 12 jan 2025, 13:57, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Da kaze da pregovaramo sa Barisicem i da je Kyeremeh dobio srb papire ako je istina to bi bilo top.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Za Barisica jest istina. ali jos uvijek jako daleko i nije bas realno. ali kontakta ima sa svih strana
Znači samo je Guliashvili stranac
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
Evo i ja ti kazem da smo u kontaktu sa par TOP igraca, pa to bi mogao zakljuciti i najveci duduk mada taj lik je tu negdje.
-
- Kontakt:
Ko onog ublehu Nedu shvata ozbiljno taj fakat nije normalan. Polupismen lik komentarise fudbal i ono sto cuje od mahale prenosi.
Eh sada, nas problem je sto nemamo realno niti jednog profesionalca koji ima svoj vlog da komentarise kako treba. Pa vjerovatno je to razlog sto ljudi misle da ovaj nesto zna kad nisu vidjeli bolje nikada.
Eh sada, nas problem je sto nemamo realno niti jednog profesionalca koji ima svoj vlog da komentarise kako treba. Pa vjerovatno je to razlog sto ljudi misle da ovaj nesto zna kad nisu vidjeli bolje nikada.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Trenutno korisnika/ca: HordasFks, Tracy3McGrady i 10 gostiju.