To i jeste nedostajalo Bosni, ipak djeca igraju u centralnom dijelu odbrane. Sad imaju vodju.
Prva ruk.liga-FBiH-J/S;Liga RS
Re: Prva ruk.liga-FBiH-J/S;Liga RS
Jel vam sad jasno zasto je hinjski toliko stelio da gurme bosnu u drugi skupinu. To se njima treba zahvaliti i bagri sto je podrzala.Amirutah1988 je napisao/la: ↑05 jan 2025, 18:53Bogami ne sali se visočka Bosna,bogato inostrano iskustvo Lončara u respektabilnim prvenstvima(Mađarska,Španija,Slovenija).
Rekao sam to ovdje bezbroj puta,bit ce velika nepravda sto ce jedna od ove dvije ekipe (Gradačac/BosnaV)ostati u Federalnoj ligi.
-
- Kontakt:
ljevak je napisao/la: ↑05 jan 2025, 21:28Jel vam sad jasno zasto je hinjski toliko stelio da gurme bosnu u drugi skupinu. To se njima treba zahvaliti i bagri sto je podrzala.Amirutah1988 je napisao/la: ↑05 jan 2025, 18:53Bogami ne sali se visočka Bosna,bogato inostrano iskustvo Lončara u respektabilnim prvenstvima(Mađarska,Španija,Slovenija).
Rekao sam to ovdje bezbroj puta,bit ce velika nepravda sto ce jedna od ove dvije ekipe (Gradačac/BosnaV)ostati u Federalnoj ligi.

Ako i budu izborili plasman u PL,nece se svinjski/hinjski dugo zadržati,to je sigurno.

Velež ne vjeruje u sebe, ovaj igrački kadar će izgubiti 10 pod Bijelim BrijegomAmirutah1988 je napisao/la: ↑06 jan 2025, 10:24ljevak je napisao/la: ↑05 jan 2025, 21:28Jel vam sad jasno zasto je hinjski toliko stelio da gurme bosnu u drugi skupinu. To se njima treba zahvaliti i bagri sto je podrzala.Amirutah1988 je napisao/la: ↑05 jan 2025, 18:53
Bogami ne sali se visočka Bosna,bogato inostrano iskustvo Lončara u respektabilnim prvenstvima(Mađarska,Španija,Slovenija).
Rekao sam to ovdje bezbroj puta,bit ce velika nepravda sto ce jedna od ove dvije ekipe (Gradačac/BosnaV)ostati u Federalnoj ligi.a sto im dade fin naziv,ja ih inače zovem svinjski
.
Ako i budu izborili plasman u PL,nece se svinjski/hinjski dugo zadržati,to je sigurno.Vjerujem u mostarski Velež
Velež vratio Begovića iz Metkovića ali je to još uvijek malo, potreban desni bek i još jedan kvalitetan srednjak
-
- Kontakt:
Prognoza za nastavak prvenstva? Ajde sad za svaki tim pomalo, ne samo Gradačac i Visoko. Svi jedva čekamo tu utakmicu, ali ovako općenito ajmo bidjeti situaciju
Halebić u Veležu, potreban još desni bek. Zanimljiv je ovaj Crnogorac što je igrao u Čeliku
Gradačac doveo prva dva pojacanja. Desni bek i golman. Ipak se nije ispunila zelja da se vrati Karanovic. Zamjena dosla u vidu Nikole Grubica. Trebalo bi jos dva kvalitetna pa da se mrtva trka sa Bosnom nastavi.
- gradacac10
- Kontakt:
Na kojoj poziciji po tebi treba jos dva kvalitetna?
Po meni na poziciji lijevog beka i pivota. Sa tim da budu korpulentni momci da bi dobio na visini i cvrstini u odbrani. Takode i na sutu, jer smo lose izgledali sa vanjskog suta.
Sad sve je to relativno, jer ti igraci trebaju samo za dvije utakmice. Problem je tempirat igracu formu i da ne bude ozlijeden u tim utakmicama.
Imali smo primjer gdje u prvom djelu protiv Iskre nije igrao jedan od nasih najboljih igraca Tufekcic.
Sreca pa se to nije osjetilo na rezultatu.
Kao sto sam i govorio Gradačac je doveo i lijevog beka Nikolu Jovanovica samo za te dvije utakmice.
Sutra nakon utakmice Iskra-Bosna bi se moglo dosta toga riješit. Mada mislim da je Bosna dosta kvalitetnija i da ce odluka pasti u Visokom.
Zadnja izmjena: combe, dana/u 01 mar 2025, 07:47, ukupno mijenjano 1 put.
- ASD
- Kontakt:
Koji je odnos Goražda i Radničkog?
- legenda reala
- Kontakt:
Ma razilazenje u "misljenju" ljudi(trenera) iz MRK Gorazde i osnivanje sebi posebno klub prvo kao skola rukometa a kasnije postadose i stalni clan federalne lige.
Sta znam zadnjih godina je Radnicki izbacio bolje igrace nego Gorazde mislim da se tek zadnje 2,3 godine pocelo malo ozbiljnije raditi s mladim kategorijama u Gorazdu i sad imaju jednu finu generaciju kadeta
Sahinovic Izvidac,Isakovic Gracanica su igraci izasli iz Radnickog
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- ASD
- Kontakt:
Znači da klub ima svoju poentu, jer su obojica navedenih top igrači za naše lige.legenda reala je napisao/la: ↑22 jan 2025, 20:46Ma razilazenje u "misljenju" ljudi(trenera) iz MRK Gorazde i osnivanje sebi posebno klub prvo kao skola rukometa a kasnije postadose i stalni clan federalne lige.
Sta znam zadnjih godina je Radnicki izbacio bolje igrace nego Gorazde mislim da se tek zadnje 2,3 godine pocelo malo ozbiljnije raditi s mladim kategorijama u Gorazdu i sad imaju jednu finu generaciju kadeta
Sahinovic Izvidac,Isakovic Gracanica su igraci izasli iz Radnickog
Kad starta drugi dio sezone?
-
- Kontakt:
Slijedeći vikend Iskra Bosna V. Da li Iskra može pokvariti planove Bosni?
-
- Kontakt:
Nadam se da nece,jer želim da duel u Visokom izmedu Bosne i Gradačca odluci putnika u PL

Vise bih volio Bosnu
Iskri zelim za jedno dvije sezone ulazak u PL,nakon sto ove dvije navedene ekipe izbore PL,mada da je po mojoj želji,sve tri bi i ove sezone bile u ligi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.