Malo bolje pratite sta prica ta ubleha,pitao je za Francisa u vezi drzavljanstva nekog lika na chatu,eto toliko zna i toliko je upucen,mada nas narod je ogranicen pa im je izvor informacija i mjerilo Nedo Turkovic dan te hebo. Pogledajte malo podcast Tribina,edukujte se malo a ne Turkovica da gledate.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
A boze sacuvaj koliko su ljudi iskompleksirani i isfrustrirani sad im i Nedo ubleha ovo ono, a lik uvijek realan, objektivan, i sto se tice komentarisanja nikad lose ne prica za nas i ne izmislja gluposti
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Kako nije ubleha,eto kao on ima info da pregovaramo sa TOP igracima,bas je to tesko zakljuciti. Ovdje imamo info da je Nedo rekao da je Francis dobio srpsko drzavljanstvo, realnost je da je pitao lika u chatu i sad mi je to kao provjeren info

-
- Kontakt:
Kazu da nije daleko od dolaska,neka posudba se spominje
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
koji barisic?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
Borna Barisic
32god, ljevak, 1.86m visok, 1.8mil vrijedan po TM. Ugovor ima sa Trabzonsporom, do 30.06.2026.
igrao za
Glasglow Rangers jan 2019-maj 2024
Osijek sep 2016-mar 2018
Lokomotiva sep 2015-mar 2016
Osijek okt 2013-mar 2015
Pozicija lijevi bek i sredina lijevo
32god, ljevak, 1.86m visok, 1.8mil vrijedan po TM. Ugovor ima sa Trabzonsporom, do 30.06.2026.
igrao za
Osijek sep 2016-mar 2018
Osijek okt 2013-mar 2015
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Dobro stručnjak ti nam reci,šta ćemomosarajvosa83 je napisao/la: ↑12 jan 2025, 14:31Malo bolje pratite sta prica ta ubleha,pitao je za Francisa u vezi drzavljanstva nekog lika na chatu,eto toliko zna i toliko je upucen,mada nas narod je ogranicen pa im je izvor informacija i mjerilo Nedo Turkovic dan te hebo. Pogledajte malo podcast Tribina,edukujte se malo a ne Turkovica da gledate.
jel moguce da tog debila gledate i plus ovde prenosite informacije od njega, lik je mrtvi debil.
pa lik je pricao da ce jaber otici za 5 miliona eura
Apsolutno nepotreban.pjankesarajevo je napisao/la: ↑12 jan 2025, 15:21Borna Barisic
igrao za
Osijek sep 2016-mar 2018
Osijek okt 2013-mar 2015
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Kako?AVNOJ je napisao/la: ↑12 jan 2025, 15:57Apsolutno nepotreban.pjankesarajevo je napisao/la: ↑12 jan 2025, 15:21Borna Barisic
igrao za
Osijek sep 2016-mar 2018
Osijek okt 2013-mar 2015
ne bih rekao da je Zekic kriv za 9 bodova.ErosViverosViv je napisao/la: ↑12 jan 2025, 09:21Cuj zekic jos nije imao niti jednu gresku, eh moj matori na cemu li si ti utakmice iz amerike gledao.
Pa nije nam poslanik na klupi. Zekic jeste najbolji trenwr zadnjih par godina ali daleko od toga da nije imao greski. Pa samo zbog njega smo izgubili nekih 9 bodova.
Mozemo reci da je pogrijesio Zeljo 1.pol i Posusje 1.pol kuci gdje smo njegovim eksperimatisanjem dolazili u minus. Isto tako rokadama u 2.pol smo nadigrsli obje ekipe i jbga 2 gol Posusja je nekvalitet stopera, Zelju su vile pronossle plus penal cist nije sviran.
Zekic je podbacio protiv Zrinjskog na Kosevu gdje smo igrsli jako lose. Bilo je jos nekih utakmica tamo/vamo ali treba uzeti u obzir da je on selektirao 2 igraca, gdje je prvenstvo svaka 3 kola bilo prekidano sto zbog reprezentacije sto zbog nesrece u Jablanici, plus katastrofalno sudjenje koje je uvijek odvlacilo paznju igracima.
Vidjet cemo kojince igraci sada doci, vjerovatno ce on imati tu glavnu rijec kod selekcije. Proljece nama treba bito priprema za Europu i tu cemo da mu sudimo pitarski ili jesi ili nisi
Ako uzmemo zrinjski borac bayer leverkuezen manchester city dinamo zvjezdu uzmi sve ekipe lige svijeta vidjeces da slabo koja ekipa ima manje od 50% utakmica sa pobjedom od 1 jednog gola razlike.ErosViverosViv je napisao/la: ↑12 jan 2025, 09:21Cuj zekic jos nije imao niti jednu gresku, eh moj matori na cemu li si ti utakmice iz amerike gledao.
Pa nije nam poslanik na klupi. Zekic jeste najbolji trenwr zadnjih par godina ali daleko od toga da nije imao greski. Pa samo zbog njega smo izgubili nekih 9 bodova.
Posusje na kosevu igrali vrhunski bili smo bolji naravno da za onu lakrdiju nemoze zekic bit kriv, za sb ista stvar za zelju ok tu se moze pisat nanjeg al realno kad sagledas utakmicu realno trebali smo ih dobit 5:2 nekad nece ni lopta u go, posusje u posusje zekiv zato nije kriv, zrinjski u mostaru bili smo bolji protivnik pokradeni za penal, zrinjski kuci jesmo izgledali nemocni al isto tako zrinjski je ima 20 dana odmora mi 15, i na kraju poraz iz neregularnog gola.. ZNACI NAJVISE da smo igrom bili slabi jeste protiv zrinjskog gdje smo izgubili 2 boda (GO JE NEREGULARAN)
Greske sam nave rezultatski, a pricao sam za greske dovodjenje igraca kao i tjeranje
Od Kuprešaka i Durakovića smo dobili jedno veliko ništa. Zekić je bio primoran forsirati Mujkića po lijevoj strani. Kapetanović se vraća iz najteže moguće povrede i velika je enigma. Sarajevo trenutno nema lijevog beka za prvih 11.AVNOJ je napisao/la: ↑12 jan 2025, 15:57Apsolutno nepotreban.pjankesarajevo je napisao/la: ↑12 jan 2025, 15:21Borna Barisic
igrao za
Osijek sep 2016-mar 2018
Osijek okt 2013-mar 2015
Nisam napisao da nam ne treba igrač na toj poziciji nego on lično.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- belosevic23
- Kontakt:
Kako nema, Jovic je lijevi bek citav zivot i kod nas je sasvim solidan bio kao treci stoper. Nek on ide na lijevog bocnog a nama podhitno trebaju ŠTOPERI !!Herson je napisao/la: ↑12 jan 2025, 16:07Od Kuprešaka i Durakovića smo dobili jedno veliko ništa. Zekić je bio primoran forsirati Mujkića po lijevoj strani. Kapetanović se vraća iz najteže moguće povrede i velika je enigma. Sarajevo trenutno nema lijevog beka za prvih 11.AVNOJ je napisao/la: ↑12 jan 2025, 15:57Apsolutno nepotreban.pjankesarajevo je napisao/la: ↑12 jan 2025, 15:21Borna Barisic
igrao za
Osijek sep 2016-mar 2018
Osijek okt 2013-mar 2015
-
- Kontakt:
Pun forum strucnjaka a niko nista ne zna nagadjamo u mraku
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
-
- Kontakt:
Zasto brate?Sumnjam da bi u klubu ulagali sve napore da se dovede da tako misle.Uostalom ne bi ga Zekic bezveze trazio
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Slazem se pa najbolji defanzivac nam je lijevi bek koji cemo **** sad istresat pare za tu poziciju?Daj nam 2 stopera 2 krila i napadaca,mozda ne 2 krila ali trebaju nam 3 ofanzivca definitvno jer i dalje je odlazak Gulija u igri Kyremeh i Turkes su odigrali nezadovoljavajuce polusezonebelosevic23 je napisao/la: ↑12 jan 2025, 16:13Kako nema, Jovic je lijevi bek citav zivot i kod nas je sasvim solidan bio kao treci stoper. Nek on ide na lijevog bocnog a nama podhitno trebaju ŠTOPERI !!
@Vanja
Znas li ti sta radi Ibrak na aerodromu sa jos 2 momka osim sto pije kafu i pored sebe ima kesu iz koje viri nesto BORDO
Turkish Airlines TK1025
Istambul - Sarajevo
Vrijeme slijetanja 19:25
Znas li ti sta radi Ibrak na aerodromu sa jos 2 momka osim sto pije kafu i pored sebe ima kesu iz koje viri nesto BORDO

Turkish Airlines TK1025
Istambul - Sarajevo
Vrijeme slijetanja 19:25
Takodje treba navest psihicki aspekt i pritisak koji je napravljen KRIMINALNIM RADNJAMA VICE BEUSA COLPE DOO
Sigurno Boracu i zrinjskom da je sudjeno fer i nama da je sudjeno fer nasa igra protiv zelje i zrinjskog bi bila mnogo bolja i uzelibi od 9 bodova u te tri utakmice minimum 7 bodova.
Garantujem da su borac i zrinjski krenuli u prvenstvo sa +7 bodova a mi sa 0 bodova al da je sve sudjeno fer i posteno mi bi sad nakon (18) kola bili ispred njih. Ljudi dosta pocjenjuju psihicki ASPEKT u fudbalu (sportu opcenito) pa kad saha u komsiliku igras pa ti covjek vrati pijuna il potez uznemiris se i u 70% slucajeva zijanis partiju a kamoli u fudbalu, FUDBALERI VIDE kako se zrinjski borac gura a onda kad oni igraju njima kontra ubija to. NEMOGUCE JE DA ZRINJSKI IMA 5-6 bodova sudiskim greskama da borac ima 8-9 bodova sudiskim greskama a da SARAJEVO izgubi 7-8 bodova sudiskim greskama ljudi to JE NEMOGUCE
zeljo zrinjski 2 boda
Zrinjski borac 2 boda
SARAJEVO zrinjski 2 boda
zrinjski posusje 2 boda
Posusje zrinjski 2 boda
Sloboda zrinjski 2 boda (100% sansu slobode sudija zaustavio svirao faul nije pustio prednost)
Cak niko nije od SIPE istrazio slucaj posusje zrinjski malo je sumnjivo zasto je trener u85 minuti kod 0-0 ubacio igraca i samim prekrsajem pravila u21 izgubio 3:0.
Neki klubovi igraju po blatu nekim se odgadja prvenstvo umjesto 18 igra se 17 kola.
Mi imamo preko 3 gola po utakmici sa regularnim ponistenim golovima, i pored svih kradja i stete koju trpimo od saveza
Sigurno Boracu i zrinjskom da je sudjeno fer i nama da je sudjeno fer nasa igra protiv zelje i zrinjskog bi bila mnogo bolja i uzelibi od 9 bodova u te tri utakmice minimum 7 bodova.
Garantujem da su borac i zrinjski krenuli u prvenstvo sa +7 bodova a mi sa 0 bodova al da je sve sudjeno fer i posteno mi bi sad nakon (18) kola bili ispred njih. Ljudi dosta pocjenjuju psihicki ASPEKT u fudbalu (sportu opcenito) pa kad saha u komsiliku igras pa ti covjek vrati pijuna il potez uznemiris se i u 70% slucajeva zijanis partiju a kamoli u fudbalu, FUDBALERI VIDE kako se zrinjski borac gura a onda kad oni igraju njima kontra ubija to. NEMOGUCE JE DA ZRINJSKI IMA 5-6 bodova sudiskim greskama da borac ima 8-9 bodova sudiskim greskama a da SARAJEVO izgubi 7-8 bodova sudiskim greskama ljudi to JE NEMOGUCE
zeljo zrinjski 2 boda
Zrinjski borac 2 boda
SARAJEVO zrinjski 2 boda
zrinjski posusje 2 boda
Posusje zrinjski 2 boda
Sloboda zrinjski 2 boda (100% sansu slobode sudija zaustavio svirao faul nije pustio prednost)
Cak niko nije od SIPE istrazio slucaj posusje zrinjski malo je sumnjivo zasto je trener u85 minuti kod 0-0 ubacio igraca i samim prekrsajem pravila u21 izgubio 3:0.
Neki klubovi igraju po blatu nekim se odgadja prvenstvo umjesto 18 igra se 17 kola.
Mi imamo preko 3 gola po utakmici sa regularnim ponistenim golovima, i pored svih kradja i stete koju trpimo od saveza