Premijer liga BiH - aktuelno

jurisicduska
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la jurisicduska » 13 jan 2025, 00:37

BarbareZeljin je napisao/la:
12 jan 2025, 22:18
jurisicduska je napisao/la:
12 jan 2025, 21:35
19vendetta87 je napisao/la:
12 jan 2025, 20:32

Htio je produziti, ali za vecu platu, sto je klub odbio
Neistina.
Kad je potpisivao ugovor zbog vašeg materijalnog stanja izasao je u susret i pristao igrati za male pare. Kad je došlo na red da date koliko fkt treba niste mogli ispoštovati iako je takav dogovor bio i frajer otišao. Kad kažem male ne mislim 200 km nego 8000 km , sto je on dobio prvi put a tražio je duplo.
Upravu si,najblize istini je ovo sto si naveo. Imao je neki nacelan dogovor o povecanju naknadno,posto su se izdogadjale neke stvari,predsjednik mu je posteno rekao da mu ne moze trenutno ispostovati to sto je prije dogovorio.
Iskreno po meni nije opravdao ocekivanja. Mislim da je to dobra odluka kluba.
U tim trenucima je imao dosta unosniju ponudu, došao je zbog ljubavi prema klubu, ti naravno gledaš iz perspektive neke svoje, ali objektivno je lik izrađen. Ako mu kažeš biće ti do decembra ugovor a toliko onda ide novi na toliko, ne možeš mu u decembru reci e ono ne vazi šta smo dogovorili, jer ne bi lik ni dolazio uopste da niste imali takav dogovor pogtovo u ovoj situacij u kojoj je i ne bas sjajnih finansijskih odluka u mladosti. Stoga misim nek ide nek se naplati, Borac daje ozbiljne pare na ruke i ispod stola, kasnije može i dalje.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 13 jan 2025, 01:07

mosarajvosa83 je napisao/la:
13 jan 2025, 00:28
Vi ste sprdnja evo 12 godina,pricamo o ljudima kojima je derpe iz Londona prodao pricu a vi ga ovdje branili zivotom. Kao klub ste sprdnja,kao navijaci da imate obraza nakon svega sto vam se desilo nebi vas 5 na jugu bilo.
Nije tacno golema laž, mozda je prodao pricu ljudima iz kluba ali navijacima jok.
Dama iz Londona, zlatna kopacka 2030 aka fejk Laka je bio ismijavan zesce.
Yebo te pa vi ko srbi samo lazete na svakom koraku.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 13 jan 2025, 09:07

Šta, Banja Luka bolja za život od Mostara? :tokralju: :tokralju: :tokralju: :rol: :rol: :rol:
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 13 jan 2025, 09:09

Banja Luka ima ljepše žene :bih:
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

BarbareZeljin
Kontakt:

Post Postao/la BarbareZeljin » 13 jan 2025, 09:24

13 jan 2025, 00:37
BarbareZeljin je napisao/la:
12 jan 2025, 22:18
12 jan 2025, 21:35

Neistina.
Kad je potpisivao ugovor zbog vašeg materijalnog stanja izasao je u susret i pristao igrati za male pare. Kad je došlo na red da date koliko fkt treba niste mogli ispoštovati iako je takav dogovor bio i frajer otišao. Kad kažem male ne mislim 200 km nego 8000 km , sto je on dobio prvi put a tražio je duplo.
Upravu si,najblize istini je ovo sto si naveo. Imao je neki nacelan dogovor o povecanju naknadno,posto su se izdogadjale neke stvari,predsjednik mu je posteno rekao da mu ne moze trenutno ispostovati to sto je prije dogovorio.
Iskreno po meni nije opravdao ocekivanja. Mislim da je to dobra odluka kluba.
U tim trenucima je imao dosta unosniju ponudu, došao je zbog ljubavi prema klubu, ti naravno gledaš iz perspektive neke svoje, ali objektivno je lik izrađen. Ako mu kažeš biće ti do decembra ugovor a toliko onda ide novi na toliko, ne možeš mu u decembru reci e ono ne vazi šta smo dogovorili, jer ne bi lik ni dolazio uopste da niste imali takav dogovor pogtovo u ovoj situacij u kojoj je i ne bas sjajnih finansijskih odluka u mladosti. Stoga misim nek ide nek se naplati, Borac daje ozbiljne pare na ruke i ispod stola, kasnije može i dalje.
Nije izradjen,nego je dosta finansijski pomagao bivsi clan uprave,koji je bio dio te price. Moze se na to gledati,i iz te perspektive Hirosa.
Ponavljam kako je igrao,ne znam ni da li je zaaluzio i ono sto je dobijao.
Nazalost Zeljo jos nema luksuz da moze placati igraca koji je na klupi i igra toplo hladno, 16 000 mjesecno,ili koliko vec je dogovarao.

Combattente87
Kontakt:

Post Postao/la Combattente87 » 13 jan 2025, 09:39

Balorda je napisao/la:
13 jan 2025, 09:07
Šta, Banja Luka bolja za život od Mostara? :tokralju: :tokralju: :tokralju: :rol: :rol: :rol:
U svakom pogledu ! Duplo veći grad, sve državne institucije,univerzitetski centar, predstavništva najvećih kompanija, konzulati, geografski položaj, povezanost sa EU, sigurnost, nema nacionalne ntrpeljivosti....ne vidim niti jedan segment u kojem je Mostar bolji grad za život od BL, ustvari možda vam samo zavidim na svježem povrću sa podveleških livada ;)
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 13 jan 2025, 09:51

Combattente87 je napisao/la:
13 jan 2025, 09:39
Balorda je napisao/la:
U svakom pogledu ! Duplo veći grad, sve državne institucije,univerzitetski centar, predstavništva najvećih kompanija, konzulati, geografski položaj, povezanost sa EU, sigurnost, nema nacionalne ntrpeljivosti....ne vidim niti jedan segment u kojem je Mostar bolji grad za život od BL, ustvari možda vam samo zavidim na svježem povrću sa podveleških livada ;)
Mostar je bolji za živjeti pogotovo zapadni dio , mada nije ni Banja Luka losa. Možda iz nekih drugih perspektiva da je bolja ali za fudbalera Mostar je idilično mjesto.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Combattente87
Kontakt:

Post Postao/la Combattente87 » 13 jan 2025, 10:01

13 jan 2025, 09:51
Balorda je napisao/la:
Mostar je bolji za živjeti pogotovo zapadni dio , mada nije ni Banja Luka losa. Možda iz nekih drugih perspektiva da je bolja ali za fudbalera Mostar je idilično mjesto.
Svako svoga ata hvali, ali mislim da vi nemate predstavu o BL, i da generalizujete na osnovu par povika sa tribine i člancima sa Klixa...Imate pogrešnu sliku jer niste bili osim u prolazu, a oni koji su se zadržali imaju samo riječi hvale, što je nerijetko bilo i na ovom forumu...

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 13 jan 2025, 10:08

feniksptica je napisao/la:
13 jan 2025, 09:09
Banja Luka ima ljepše žene :bih:
Nema. :mrgreen:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 13 jan 2025, 10:17

Nedim Mekic > Sloga Doboj
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 13 jan 2025, 10:27

NoDi80 je napisao/la:
13 jan 2025, 10:17
Nedim Mekic > Sloga Doboj
Sloga ce s ovim pojacanjima vjerovatno ostati u ligi.Odlaskom Mehanovica mislim da im Radnik ne moze parirati ukoliko ne dovedu nekoliko ozbiljniji imena.

@Combattente87 Bio sam u Banja Luci prije dva mjeseca a prije toga nisam sigurno 12-13 godina,moram priznati da se pravo dobro izgradio i da je definitivno bolje za zivjeti od Mostara koji mi je takodjer drag grad(bio sam sigurno 10 puta) samo ja ne znam sta bi radio tamo da sam duze od 2 dana a ljeti stvarno ne bi mogao opstati dole :mrgreen: Steta sto persone ala lesinari kvare ugled lijepog i nekada gospodskog grada gdje su svi zivjeli ko jedan
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 13 jan 2025, 11:51

Još jedan odlazak na Koševu

Nemanja Anđušić napušta FK Sarajevo? ·Saznajemo

Jako dobar kao čovjek a i kao igrac

Trebamo ga mi kontaktirati

Komshije se raspadaju

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 13 jan 2025, 12:10

MocMahale444 je napisao/la:
13 jan 2025, 01:07
mosarajvosa83 je napisao/la:
13 jan 2025, 00:28
Vi ste sprdnja evo 12 godina,pricamo o ljudima kojima je derpe iz Londona prodao pricu a vi ga ovdje branili zivotom. Kao klub ste sprdnja,kao navijaci da imate obraza nakon svega sto vam se desilo nebi vas 5 na jugu bilo.
Nije tacno golema laž, mozda je prodao pricu ljudima iz kluba ali navijacima jok.
Dama iz Londona, zlatna kopacka 2030 aka fejk Laka je bio ismijavan zesce.
Yebo te pa vi ko srbi samo lazete na svakom koraku.
Slabo ti pamecenje komsija,sjecam se odlicno sta ste po forumu pisali, spominjali partnere dame iz Londona, njegovr svjetske veze i da su Pitari ljubomorni,takodje sjeticemo se i da su vas zavlacili 2 godine za Diglisica tj pravili vas ovcama.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 13 jan 2025, 12:19

Balorda je napisao/la:
Jel realno da ovi zive jos u masti da nema nacionale nettepeljivosti, cijela RS se zasniva na tome sto se vidi konstantno,uostalom znamo odlicno kako prolaze povratnici u RS a kako u Federaciji.

Truba1905burazeru
Kontakt:

Post Postao/la Truba1905burazeru » 13 jan 2025, 12:23

Balorda je napisao/la:
U svakom pogledu ! Duplo veći grad, sve državne institucije,univerzitetski centar, predstavništva najvećih kompanija, konzulati,geografski položaj, povezanost sa EU, sigurnost, nema nacionalne ntrpeljivosti....ne vidim niti jedan segment u kojem je Mostar bolji grad za život od BL, ustvari možda vam samo zavidim na svježem povrću sa podveleških livada ;)
Hajd dobro ... :kafa:
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 13 jan 2025, 12:28

Ah ok onda, ako imate državne institucije onda što jest jest, bolji ste. :rol:

Geografski položaj :tokralju: :rol:

Da nije smogovito i u Bl danas, šta je ovo.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Combattente87
Kontakt:

Post Postao/la Combattente87 » 13 jan 2025, 12:35

Truba1905burazeru je napisao/la:
13 jan 2025, 12:23
Balorda je napisao/la:
U svakom pogledu ! Duplo veći grad, sve državne institucije,univerzitetski centar, predstavništva najvećih kompanija, konzulati,geografski položaj, povezanost sa EU, sigurnost, nema nacionalne ntrpeljivosti....ne vidim niti jedan segment u kojem je Mostar bolji grad za život od BL, ustvari možda vam samo zavidim na svježem povrću sa podveleških livada ;)
Duplo veći, ako ne i više od toga, preko 200 k dok je mostar jedva 100... Kad kažem na sve državne instutucije nisam htio da provociram, ali tako je, u BL imaš vladu i sva ministarstva i čitav državni aparat kao u Sarajevu, osim parlamenta, takođe centrale svih banaka, UIO, trezor i sve što ide uz taj sektor...Geografski položaj najbolji u BIH, na pola sata od autoputa Beograd - Zagreb, za 3 ipo sata na moru, a za isto toliko u Sloveniji na planini...Sjedneš u auto u 7 ujutro, u 9 piješ kaficu u centru Zagreba a u pola 1 si na ručku u Beču...Vidim da si boldovao sigurnost, pa te molim samo da se vratiš na prethodnu godinu i malo pročešljaš šta se dešavalo na ulicama, ispred škola itd....

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 13 jan 2025, 12:38

Ko će ovome momku objasniti da smo mi sat vremena i od skijališta i od mora, evo ja ne mogu od šoka, još gledam u ono "podveleške livade" :rol:
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Combattente87
Kontakt:

Post Postao/la Combattente87 » 13 jan 2025, 12:40

Balorda je napisao/la:
13 jan 2025, 12:28
Ah ok onda, ako imate državne institucije onda što jest jest, bolji ste. :rol:

Geografski položaj :tokralju: :rol:

Da nije smogovito i u Bl danas, šta je ovo.
Kako je dežurni mudrac na forumu ;) nemaš argumenata kao ni kolege ti,pa se podsmjevaš....
Iskreno nebi mjenjao ni ovaj smog što ga bude par dana u godini za vjetrometinu, kad izađem iz kuće kao da sam na motoru, a ljeti jedino da sam gušter ili zmija onda bi mi prijalo da živim dole ;)

Truba1905burazeru
Kontakt:

Post Postao/la Truba1905burazeru » 13 jan 2025, 12:43

13 jan 2025, 12:35
Truba1905burazeru je napisao/la:
13 jan 2025, 12:23

Duplo veći, ako ne i više od toga, preko 200 k dok je mostar jedva 100... Kad kažem na sve državne instutucije nisam htio da provociram, ali tako je, u BL imaš vladu i sva ministarstva i čitav državni aparat kao u Sarajevu, osim parlamenta, takođe centrale svih banaka, UIO, trezor i sve što ide uz taj sektor...Geografski položaj najbolji u BIH, na pola sata od autoputa Beograd - Zagreb, za 3 ipo sata na moru, a za isto toliko u Sloveniji na planini...Sjedneš u auto u 7 ujutro, u 9 piješ kaficu u centru Zagreba a u pola 1 si na ručku u Beču...Vidim da si boldovao sigurnost, pa te molim samo da se vratiš na prethodnu godinu i malo pročešljaš šta se dešavalo na ulicama, ispred škola itd....
Duplo veći ? Ako gledaš površinu , nešto sitno ( 57km2) , ako gledaš naseljenost , cca 70k iz 2013 , 1h more( EU ) , 1h ( planina ) . Sigurnost samo pogledaj stopu ubojstava u MO i Bl .
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Orjuna i 10 gostiju.