Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Što se mene tiče, vi što nebi i bolje da ne živite ovdje. Šibe gore u šumu.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- Combattente87
- Kontakt:
Vjeruj mi da sam i ja šokiran koliko ste umišljeni i potencirate taj Mostar....malo veće naselje u kamenu

BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Ne znam što se prepireš sa budalama.Combattente87 je napisao/la: ↑13 jan 2025, 12:44Vjeruj mi da sam i ja šokiran koliko ste umišljeni i potencirate taj Mostar....malo veće naselje u kamenu![]()
Vazda je šeher Banjaluka bila lijep grad, i danas je to ostao, samo ima puno glupih ljudi.
Fuck you fighter
Ovdje niko nije napisao da Banja Luka nije lijep grad 

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Lake žene - prelijep grad !

Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
hahahaha još bolje, al što jest jest u RSu su meni žene ljepše
Fuck you fighter

Kako može uopšte da poredi Mostar sa BL?
Banja Luka prelijep grad nema šta - kvare ga (ne)ljudi koji žive tamo. U Mostaru isto tako (kamenjari). Da se ja pitam, prije bi u Mostar nego u BL uvijek u životu.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Mirva, Mirva...
Dok se spominje da bivša direktorica Ajla Alimanović još uvijek ima svoje prste u vođenju nekih stvari. Što, naravno, ostavlja i sadašnjeg generalnog direktora Tarika Trbića u velikom problemu.
https://****/sport/nogomet/950442/ab ... a-sarajevo
Dok se spominje da bivša direktorica Ajla Alimanović još uvijek ima svoje prste u vođenju nekih stvari. Što, naravno, ostavlja i sadašnjeg generalnog direktora Tarika Trbića u velikom problemu.
https://****/sport/nogomet/950442/ab ... a-sarajevo
"Duplo veci grad" to je kao neka referenca za kvalitet zivota u nekom gradu, jelCombattente87 je napisao/la: ↑13 jan 2025, 09:39U svakom pogledu ! Duplo veći grad, sve državne institucije,univerzitetski centar, predstavništva najvećih kompanija, konzulati, geografski položaj, povezanost sa EU, sigurnost, nema nacionalne ntrpeljivosti....ne vidim niti jedan segment u kojem je Mostar bolji grad za život od BL, ustvari možda vam samo zavidim na svježem povrću sa podveleških livada![]()

Nema drzavnih institucija u BL, vec entitetskih. A i to su dobili zahvaljujuci ratu 90-tih.
"Nema nacionalne netrpeljivosti", nakon sto cu etnicki ocisitli grad od nesrba

- Combattente87
- Kontakt:
Onda je Sarajevo jedan od nepoželjnijih gradova za životlet3 je napisao/la: ↑13 jan 2025, 13:26"Duplo veci grad" to je kao neka referenca za kvalitet zivota u nekom gradu, jelCombattente87 je napisao/la: ↑13 jan 2025, 09:39U svakom pogledu ! Duplo veći grad, sve državne institucije,univerzitetski centar, predstavništva najvećih kompanija, konzulati, geografski položaj, povezanost sa EU, sigurnost, nema nacionalne ntrpeljivosti....ne vidim niti jedan segment u kojem je Mostar bolji grad za život od BL, ustvari možda vam samo zavidim na svježem povrću sa podveleških livada![]()
Peking i Šangaj okupani u smogu su bolji za zivot od Palma de Majorke, Majamija i tako tih manjih gradova, logicno sto bi reko Chombe.
Nema drzavnih institucija u BL, vec entitetskih. A i to su dobili zahvaljujuci ratu 90-tih.
"Nema nacionalne netrpeljivosti", nakon sto cu etnicki ocisitli grad od nesrbagrob te ne yebo, ti bas izgorio po glavi.

-
- Kontakt:
Pitaj povratnike kako prolaze u RS,tu suplju mogu nekim levatima prodavat.let3 je napisao/la: ↑13 jan 2025, 13:26"Duplo veci grad" to je kao neka referenca za kvalitet zivota u nekom gradu, jelCombattente87 je napisao/la: ↑13 jan 2025, 09:39U svakom pogledu ! Duplo veći grad, sve državne institucije,univerzitetski centar, predstavništva najvećih kompanija, konzulati, geografski položaj, povezanost sa EU, sigurnost, nema nacionalne ntrpeljivosti....ne vidim niti jedan segment u kojem je Mostar bolji grad za život od BL, ustvari možda vam samo zavidim na svježem povrću sa podveleških livada![]()
Peking i Šangaj okupani u smogu su bolji za zivot od Palma de Majorke, Majamija i tako tih manjih gradova, logicno sto bi reko Chombe.
"Nema nacionalne netrpeljivosti", nakon sto cu etnicki ocisitli grad od nesrbagrob te ne yebo, ti bas izgorio po glavi.
-
- Kontakt:
Admir74 je napisao/la: ↑13 jan 2025, 13:26Mirva, Mirva...
https://****/sport/nogomet/950442/abdulah-ibrakovic-ponovo-napusta-sarajevo

@mosarajvosa83
Jes' vidio sta pise.
Kaze "nema nacionalne netrpeljivosti u BL" kao to je za pohvalu, dok je u Mostaru to i dalje traje.
Ali nece reci zbog cega nema te nacionalne netrpeljivosti u BL, sta, kako, zbog cega, uzrok, posljedica, nista to, necemo o tome
Bosnjaci i Hrvati jednog dana eto onako iz cista mira otisli iz BL.
E kakav klosar bezobrazni.
Jes' vidio sta pise.
Kaze "nema nacionalne netrpeljivosti u BL" kao to je za pohvalu, dok je u Mostaru to i dalje traje.
Ali nece reci zbog cega nema te nacionalne netrpeljivosti u BL, sta, kako, zbog cega, uzrok, posljedica, nista to, necemo o tome

-
- Kontakt:
Ma ako si bio tamo na jedno gostovanje jasno ti je da je to nebuloza. Poslije rata odes na gostovanje i drze te na livadi 2 sata,udaraju bez razloga uz povike balije i sl. sjedis tu satima i pred Bajram bilo,momak da klanja odma pocese burege da nam odvaljuju. Na stadionu kod tih finih ljudi ide standardno o Srebrenici i velicanju zlocinaca,kod nas se nikad nije skandiralo ratnim zlocincima. 90 min te gadjaju bez da smijes vratiti,dobro nekome glavu nisu otkinuli onim kamenicama. Uostalom admin sve to podrzava,naravno nas banuje jer mu smeta valjda prica sto necemo u 21 vijeku njihove debilizme da trpimo.let3 je napisao/la: ↑13 jan 2025, 13:49@mosarajvosa83
Jes' vidio sta pise.
Kaze" nema nacionalne netrpeljivosti u BL" kao to je za pohvalu, dok je u Mostaru to i dalje traje.
Ali reci nece zbog cega nema te nacionalne netrpeljivosti u BL, sta, kako, zbog cega, uzrok, posljedica, nista to, necemo o tomeBosnjaci i Hrvati eto onako iz cista mira otisli iz BL.
-
- Kontakt:
Jel u BL ubise covjeka na otvaranju dzamije ili u Sarajevu na otvaranju crkve? Pa glasaju za pecinskog covijeka koji kaze da nece dozvoliti da se gradi dzamija,smeta mu da slusa da neko urlice i da ga budi,to je pametnom dosta,pecinski ljudi i nista vise.let3 je napisao/la: ↑13 jan 2025, 13:49@mosarajvosa83
Jes' vidio sta pise.
Ali nece reci zbog cega nema te nacionalne netrpeljivosti u BL, sta, kako, zbog cega, uzrok, posljedica, nista to, necemo o tomeBosnjaci i Hrvati jednog dana eto onako iz cista mira otisli iz BL.
- Combattente87
- Kontakt:
Ne znam šta će reći moji prijatelji Amar ili Denis koji su na tribini redovno, ili Damir koji nije propustio utakmicu Borca od osamdesetih....Ili 30 000 muslimana i hrvata što žive u gradu na Vrbasu....pričaš gluposti i nemaš pojma, a BL nisi vidio osim na razglednicama najljepših gradova....Vrbanja, Šeher, Hiseta, Šargovac, Petrićevac,cijela naselja sve muslimani i hrvati i ti mi pričaš o etnički očićenom gradu, nemate vi pojma momci moji dragi, pojma o životu !let3 je napisao/la: ↑13 jan 2025, 13:49@mosarajvosa83
Jes' vidio sta pise.
Ali nece reci zbog cega nema te nacionalne netrpeljivosti u BL, sta, kako, zbog cega, uzrok, posljedica, nista to, necemo o tomeBosnjaci i Hrvati jednog dana eto onako iz cista mira otisli iz BL.
Truba1905burazeru je napisao/la: ↑13 jan 2025, 12:43Duplo veći ? Ako gledaš površinu , nešto sitno ( 57km2) , ako gledaš naseljenost , cca 70k iz 2013 , 1h more( EU ) , 1h ( planina ) . Sigurnost samo pogledaj stopu ubojstava u MO i Bl .Combattente87 je napisao/la: ↑13 jan 2025, 12:35Duplo veći, ako ne i više od toga, preko 200 k dok je mostar jedva 100... Kad kažem na sve državne instutucije nisam htio da provociram, ali tako je, u BL imaš vladu i sva ministarstva i čitav državni aparat kao u Sarajevu, osim parlamenta, takođe centrale svih banaka, UIO, trezor i sve što ide uz taj sektor...Geografski položaj najbolji u BIH, na pola sata od autoputa Beograd - Zagreb, za 3 ipo sata na moru, a za isto toliko u Sloveniji na planini...Sjedneš u auto u 7 ujutro, u 9 piješ kaficu u centru Zagreba a u pola 1 si na ručku u Beču...Vidim da si boldovao sigurnost, pa te molim samo da se vratiš na prethodnu godinu i malo pročešljaš šta se dešavalo na ulicama, ispred škola itd....
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Najgore je kad dođe kloc i hvali/velica grad koji je simbol etnickog ciscenja. Pri tom velicanju, ponizava druge gradove.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑13 jan 2025, 13:57Jel u BL ubise covjeka na otvaranju dzamije ili u Sarajevu na otvaranju crkve? Pa glasaju za pecinskog covijeka koji kaze da nece dozvoliti da se gradi dzamija,smeta mu da slusa da neko urlice i da ga budi,to je pametnom dosta,pecinski ljudi i nista vise.let3 je napisao/la: ↑13 jan 2025, 13:49@mosarajvosa83
Jes' vidio sta pise.
Zato sam i reagovao...jbt ga, necu vise.
Ko vam puni glave sa tim lazima da mi je samo znatiCombattente87 je napisao/la: ↑13 jan 2025, 14:03Ne znam šta će reći moji prijatelji Amar ili Denis koji su na tribini redovno, ili Damir koji nije propustio utakmicu Borca od osamdesetih....Ili 30 000 muslimana i hrvata što žive u gradu na Vrbasu....pričaš gluposti i nemaš pojma, a BL nisi vidio osim na razglednicama najljepših gradova....Vrbanja, Šeher, Hiseta, Šargovac, Petrićevac,cijela naselja sve muslimani i hrvati i ti mi pričaš o etnički očićenom gradu, nemate vi pojma momci moji dragi, pojma o životu !let3 je napisao/la: ↑13 jan 2025, 13:49@mosarajvosa83
Jes' vidio sta pise.