FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
“Vi sto dizete medijske hajke j.ebemo vam svima majke”
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
- Kontakt:
Cuj sad ovoga kaze Kanga jedna od opcija?

"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
To sam i ja cuo ali cisto sumnjam. Ne vjerujem da trazimo veznjaka uopste.
Zar on još uvijek igra fudbala, prije 5 godina je star bio ja mislim. 

-
- Kontakt:
Ma on ima kvalitet bez ikakve dileme pogotovo za ovu ligu,zna namjestiti,zna i zabiti,ima jako dobar sut,ali brate 34 godine,to je sezona plafon i cao.
Ne bih se ja bunio da imamo takvog kreativca ali ne s ovim godinama.
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Klub se treba javno nayebati majke šćepinom tariguzu i okončati bilo kakvu saradnju yebo im Osim najmilije
- luckystrike
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Po meni - glupost dovoditi igrača od 34 godine - pogotovo u vezni red gdje imamo dovoljan broj igrača.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
To za Francisa se spekulise ima vec 7 dana..
Dobro su se zakljucali,slabo sta izlazi iz kluba sto je svakako za pohvalu
Dobro su se zakljucali,slabo sta izlazi iz kluba sto je svakako za pohvalu
Treba se klub oglasiti i otkazati partnerstvo sa avazom !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Zabraniti majmunima da pridju Kosevu.
Ja bih redao banove i sankcije po "zaslugama"medijima i novinarima. Nekome na mjesec, dva...nekome polusezonu itd.
Ili se uozbiljite ili mrs. Niko ne trazi da se pisu hvalospjevi i bajke - basne, kao sto neki novinari pisu za "neke" klubove

Ili je cista zloba i mrznja, ili pokusaj nekog vida reketarenja. Za bilo koji da je razlog MRSNUTI degenerike i zdravo.
- FKS -
Ma ne vidim na koji način može biti to što si naveo. Dok dođe, dok se privikne, dok ga "svlačionica" prihvati, dok pofata šta Zekić hoće od njega prođe pola godine (a njemu je 34 godine, podložniji povredama) a sumnjam i da bi bio jeftin ako bi došao.keli je napisao/la: ↑13 jan 2025, 16:21Ima smisla samo u slucaju da ti taj igrac moze biti lider ekipe svojim iskustvom i trenutnom fizickom spremom. U svakom drugom slucaju glupost.
Opet kažem, u veznom redu imamo dovoljan broj igrača i ja ga ne bi dovodio.
Svakako ću podržati SŠ ako oni misle suprotno i ako se fakat pokaže kao pojačanje (ako ga dovedemo) - po meni, svaki igrač koji dođe (bez obzira na ime i prijašnju karijeru) je samo prinova dok na terenu ne pokaže suprotno.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
A jesu jedva dočekali Lukasi da hraknu 
Francis po meni nije potvrdio ono zbog čega je došao. Ruku na srce imao je bljeskova i odličnih utakmica, pogotovo u Evropi, ali premalo za vjerojatno veliku platu i mjesto stranca.. Tako da se nebi iznenadio da se ne produzi ugovor s njim. Onako mislim da je radan i korektan momak ali nije to to za nas..

Francis po meni nije potvrdio ono zbog čega je došao. Ruku na srce imao je bljeskova i odličnih utakmica, pogotovo u Evropi, ali premalo za vjerojatno veliku platu i mjesto stranca.. Tako da se nebi iznenadio da se ne produzi ugovor s njim. Onako mislim da je radan i korektan momak ali nije to to za nas..
Znači Barać i Gojković
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Kyeremech da je svaku utakmicu od dolaska u Sarajevo odigrao na desnom krilu, danas bi o njemu pričali kao o Guliju. Kanga bi u ovoj ligi i sa jednom nogom bio najbolji vezni lige, doduše bio bi tempirana bomba u svlačionici, ali ne mrda on nigdje iz Zvezde. Ali ovo ne mogu da vjerujem, da ce Boači možda doci u Slogu, pa lik je za Turkeša Van Basten i Ševčenko u jednom, bez obzira na godine i slabiju efikasnost zadnjih sezona.nokee je napisao/la: ↑13 jan 2025, 17:29A jesu jedva dočekali Lukasi da hraknu
-
- Kontakt:
Nema nista od toga samo ga pratili kratko ali nije opcija kao ni Gojkovic
Ovo za Francisa jednim dijelom istina...50-50 trenutno,odlucit ce se.Ne svidja mi se nikako ako i on ode,to bi vec preslo u preseravanje
Novinarcici sisajte ga yebo vam vicin kmeljeznicar sve!!
Svi rade zajedno od prvog dana oni napisali da su 4 struje u klubu

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Joj Kangu dovest pa mu stan na Gorici naći
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bvsic, laznokrilo, MaroonBjelave, relativizam i 34 gosta.