Ma doveli ovog Frana ili kako vec cisto sumnjam da ganjaju Barisica,mads nisu zadovoljni lijevim bekom.BigZlatan je napisao/la: ↑13 jan 2025, 21:33Kad vec gledas sto ne napises sta tacno pise
BORNA BARIŠIĆ (32) ljetos je nakon šest godina u Rangersima prešao iz Škotske u turski Trabzonspor. S tim klubom je lijevi bočni potpisao do ljeta 2026., ali je od početka sezone u tek 11 nastupa sakupio samo 355 minuta. Zato turski mediji pišu da je Barišić otpisan samo nekoliko mjeseci nakon što je došao u Trabzon te da je jedan od sedam-osam igrača kojih će se klub riješiti u zimskom prijelaznom roku.
"Barišić ide kući"
Barišić ima 35 nastupa za Hrvatsku te je osvojio broncu na SP-u 2022. Proslavio se u Glasgow Rangersima, za koje je u 236 nastupa postigao 10 i namjestio 54 gola. Zato ga i dalje prate škotski mediji. Jedan od njih, Daily Record, pod naslovom "Barišić ide kući" piše: "Bivši bek Rangersa mogao bi izvesti nevjerojatan povratak u zagrebački Dinamo deset godina nakon što je za taj klub odigrao samo jednu utakmicu.
Hrvat je za prije pola godine prešao iz Glasgowa u ambiciozni turski klub, ali tamo je odigrao samo 355 minuta te ga je trener Senol Gunes otpisao. Barišiću je ostalo godinu i pol ugovora, ali Turci ga žele raskinuti. Isto su nedavno napravili s Barišićevim sunarodnjakom Mislavom Oršićem i on je sada slobodan igrač.
"Već je bio u Dinamu, ali je odigrao samo jednu utakmicu"
Sada je Dinamo iskazao ozbiljan interes za dovođenjem Barišića. On je prije deset godina iz matičnog Osijeka došao u Dinamo, ali je tamo odigrao samo jednu utakmicu prije nego što se vratio u Osijek te probio u tom klubu i zaslužio transfer u Rangerse 2018. Sada je blizu emotivnog povratka u domovinu i Dinamo."
Barišić je za Osijek u 124 nastupa postigao 8 i namjestio 22 gola. Ima još 20 nastupa za Lokomotivu.
Index 01.01.25
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- luckystrike
- Kontakt:
Ne znam smijem li napisati da mi je žao i zbog odlaska Lije, morat ću odmah obrazlagati i zašto.
Plavim fekalijama koje borave na ovoj temi i istu zagađuju yebemo majke raspale
Zar ti u Čuništu kod Olova, imas pristup internetu, te selendre ni na vojnoj karti nemaNazorUso je napisao/la: ↑13 jan 2025, 19:28Ikicu, Kukicu, Cosicu, Rezace, Miraleme...yebo te boaČi , pa frajer godinu dana bez kluba hahahahahahahahLucas je napisao/la: ↑13 jan 2025, 17:52Kyeremech da je svaku utakmicu od dolaska u Sarajevo odigrao na desnom krilu, danas bi o njemu pričali kao o Guliju. Kanga bi u ovoj ligi i sa jednom nogom bio najbolji vezni lige, doduše bio bi tempirana bomba u svlačionici, ali ne mrda on nigdje iz Zvezde. Ali ovo ne mogu da vjerujem, da ce Boači možda doci u Slogu, pa lik je za Turkeša Van Basten i Ševčenko u jednom, bez obzira na godine i slabiju efikasnost zadnjih sezona.nokee je napisao/la: ↑13 jan 2025, 17:29A jesu jedva dočekali Lukasi da hraknu
Francis po meni nije potvrdio ono zbog čega je došao. Ruku na srce imao je bljeskova i odličnih utakmica, pogotovo u Evropi, ali premalo za vjerojatno veliku platu i mjesto stranca.. Tako da se nebi iznenadio da se ne produzi ugovor s njim. Onako mislim da je radan i korektan momak ali nije to to za nas..
Kakvi mongoloidi imaju pristup internetu !!!

Nije los ovaj brazilac sto se spominje, samo je isti tip igraca kao turkes, statistika mu nije najbolja na prvi pogled 11 nastupa 3 gola, ali skoro sve je usao s klupe, 20 mu je godina do skoro je igrao za u19 ekipu i za b ekipu, tu je dao dosta golova..
- feniksptica
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Strah me i pomisliti sta bi bilo da nam treba doci kapitalac iz CunistaLucas je napisao/la: ↑13 jan 2025, 23:22Zar ti u Čuništu kod Olova, imas pristup internetu, te selendre ni na vojnoj karti nemaNazorUso je napisao/la: ↑13 jan 2025, 19:28Ikicu, Kukicu, Cosicu, Rezace, Miraleme...yebo te boaČi , pa frajer godinu dana bez kluba hahahahahahahahLucas je napisao/la: ↑13 jan 2025, 17:52
Kyeremech da je svaku utakmicu od dolaska u Sarajevo odigrao na desnom krilu, danas bi o njemu pričali kao o Guliju. Kanga bi u ovoj ligi i sa jednom nogom bio najbolji vezni lige, doduše bio bi tempirana bomba u svlačionici, ali ne mrda on nigdje iz Zvezde. Ali ovo ne mogu da vjerujem, da ce Boači možda doci u Slogu, pa lik je za Turkeša Van Basten i Ševčenko u jednom, bez obzira na godine i slabiju efikasnost zadnjih sezona.
Kakvi mongoloidi imaju pristup internetu !!!![]()
![]()
- ErosViverosViv
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Stari fuckerErosViverosViv je napisao/la: ↑14 jan 2025, 01:41sjecate se ovih scena, bio sam uvjeren da cemo ih yebati ali je izgleda samo zeka te noci pokupio plijen![]()
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
-
- Kontakt:
J.ebo me svak ako ovaj brko ima 20godpjankesarajevo je napisao/la: ↑13 jan 2025, 20:26Kahuan Vinicijus Guimares da Silva
20 godina, Brazilac
Borna Barisic, pisao sam o njemu. To je sto sam ja cuo.
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:

Stari mu vođa čepinskog klana. Pokušao ubiti Mamića zbog stopiranja transfera itd. Fino će se družiti s Ibrakovićem.

Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !
ZZ !
-
- Kontakt:
Barisic igra za 2 mil eura godisnje. Otkud vama da ce on doci u Sarajevo? Pogotovo jos ako je Dinamo zainteresovan i 10 % za njega tek nema nista od prelaska u FKS.
- luckystrike
- Kontakt:
Hrvatski fudbaler Borna Barišić je u pregovorima sa Sarajevom, potvrđeno je za Sport 1.
Ovaj hrvatski defanzivac se dobro poznaje sa trenerom bordo-bijelih Zoranom Zekićem; njih dvojica su svojevremeno surađivali u Osijeku, gdje je Barišić i započeo karijeru.
Ovaj hrvatski defanzivac se dobro poznaje sa trenerom bordo-bijelih Zoranom Zekićem; njih dvojica su svojevremeno surađivali u Osijeku, gdje je Barišić i započeo karijeru.
Ma očigledno je da nije šuplja ovo sa Barišićem... treba samo dati vremena i bez prevelikog mahalanja... pa da vidimo hoće li pucati čirevi mnogimaluckystrike je napisao/la: ↑14 jan 2025, 09:10Hrvatski fudbaler Borna Barišić je u pregovorima sa Sarajevom, potvrđeno je za Sport 1.
SARAJEVO SIAMO NOI <3
Pozajmica do kraja sezone. ako bude on dosao. kako cujem sanse se povecavaju iz dana u dan
Nisam nikad kontao zaslijepljenost Pidrom, lik je doslovno uzasan bek. Mujakic ga krpio zivotom, lik nije znao u liniji stajati sa ostatkom odbrane a kamoli sta vise. Za nadat se da je napredovao.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑13 jan 2025, 21:12Bolji za 10 klasa od svakog naseg lijevog beka zadnjih 10 godina izuzev Puzigace.Dobili ste pravog igraca
- feniksptica
- Kontakt:
ibrak ispregovaro tako da ispada da on nama dodje 15k eur mjesecno sto igra za FKSMocvara1991 je napisao/la: ↑14 jan 2025, 09:02Barisic igra za 2 mil eura godisnje. Otkud vama da ce on doci u Sarajevo? Pogotovo jos ako je Dinamo zainteresovan i 10 % za njega tek nema nista od prelaska u FKS.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ima li sanse da se sredi neki link da se moze gledati ova danas pripremna utakmica?
- FKS -
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Hamagara, laznokrilo, MaroonBjelave, relativizam i 36 gostiju.