Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ma ja ne znam kako mogu igrati za onakav Borac sa onakvim navijačima. Kako pređeš preko onakvog navijanja, kako se oglušiš, kako možeš majku mu.
Maloumni ljudi poput Hirosa ili Tatara ne razmisljaju previse o tome, zato i mogu potpisivati.
Ne treba zaliti takve likove kad mu sa tribina budu psovali majku balijsku, ismijavali grad u kojem je rođen, pljuvali drzavu u kojoj zivi itd.
Hoce tamo da zaradi lovu, onda nek ga pljuju ko zadnje gowno. I treba tako.
Nemaju oni problem sa tim, vode se finansijama, a ponuda Borca je vjerovatno bila najbolja, a kad je lova u pitanju - nema tu više morala.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- OldTownDistrict
- Kontakt:
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
- RollingPaper
- Kontakt:
Hirošu se vidi na faci da voli dzoint zapalit vise nego ista 
Mi ga poslali u repku gdje je odigrao cijelih 55 minuta (u dvije prijateljske utakmice)?killafrommanilla je napisao/la: ↑14 jan 2025, 11:59Hoces da kazes da ste igrača kojeg ste se htjeli riješiti poslali u reprezentaciju?Pendulum je napisao/la: ↑14 jan 2025, 09:55
Ma neću uopšte da ulazim u raspravu sa RAjom, možda i ja griješim.
Ono kol'ko se sjećam Pidre dok je bio kod nas - bio je katastrofa. Onog trenutka kad smo ga "tušnuli" u USA slavilo se danima.
Opet, možda je u USA sazrio (a negdje sam pročitao da nije ni gore nešto puno igrao, više je bio na posudbama) - kako god, sretno Pidri (ako dođe) i sretno Veležu osim protiv nas!![]()
![]()
Ne govorim ja šta je Klub htio - govorim da su navijači bili zadovoljni kad nas je napustio. Opet ponavljam, možda je u USA sazrio i nešto naučio, ako dođe kod vas - vidjet' ćete sve iz prve ruke svakako.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
bordobijeli
- Kontakt:
Hiroša i kontam uzet ce neku lovu i bas ga briga al ne kontam borac ,Hiros nije ni u željezničaru igrao a trebba borcu biti pojacanje . Nidje veze 
Pa bice i kod nas rezerva, Vukovic se vraca iz povrede.bordobijeli je napisao/la: ↑14 jan 2025, 13:15Hiroša i kontam uzet ce neku lovu i bas ga briga al ne kontam borac ,Hiros nije ni u željezničaru igrao a trebba borcu biti pojacanje . Nidje veze![]()
-
bordobijeli
- Kontakt:
Vranjes isti tip igraca i on je rezerva . Mislim boli me tuki al realno cudan potez .RedBlue je napisao/la: ↑14 jan 2025, 13:18Pa bice i kod nas rezerva, Vukovic se vraca iz povrede.bordobijeli je napisao/la: ↑14 jan 2025, 13:15Hiroša i kontam uzet ce neku lovu i bas ga briga al ne kontam borac ,Hiros nije ni u željezničaru igrao a trebba borcu biti pojacanje . Nidje veze![]()
-
EastMadness
- Kontakt:
ode hiros kod brace svoje
Hirosu, balijo.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Znaci otisao Sreckovic,kod Bojca su najaci ugovori,odes kad hoces,trajanje ugovora do kad hoces. Bice brutalnih startova psihopate Hirosa,sano sto vise nece biti kaznjen crvenim,zutim.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Hiros zna lopte, ali je sifra. Odigra jednu utakmicu dobro, pa se 5 vuce po terenu, prosipa nekakvu nervozu, nidje veze. Cisto sumnjam da ce se i u Borcu nesto naigrati.
Mislim da je Hiros vise planiran kao lijevo krilo, a i popunjeni smo na ostalim pozicijama. Vranjes to nikad nije igrao niti igra sad.bordobijeli je napisao/la: ↑14 jan 2025, 13:36Vranjes isti tip igraca i on je rezerva . Mislim boli me tuki al realno cudan potez .RedBlue je napisao/la: ↑14 jan 2025, 13:18Pa bice i kod nas rezerva, Vukovic se vraca iz povrede.bordobijeli je napisao/la: ↑14 jan 2025, 13:15Hiroša i kontam uzet ce neku lovu i bas ga briga al ne kontam borac ,Hiros nije ni u željezničaru igrao a trebba borcu biti pojacanje . Nidje veze![]()
Nedostatak mozga i manjak radne etike su učinili svoje. Draža mu je shisha, cigara, alkohol nego trening. Nije jedini koji zbog toga nije napravio ozbiljnu karijeru, a bilo ih je i u Želji i u Sarajevu još koliko hoćeš.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑14 jan 2025, 14:15Hiros zna lopte, ali je sifra. Odigra jednu utakmicu dobro, pa se 5 vuce po terenu, prosipa nekakvu nervozu, nidje veze. Cisto sumnjam da ce se i u Borcu nesto naigrati.
Brko iz druge galaksije!
Smatras isto za srpske igrace koji potpisu za Zeljeznicar?let3 je napisao/la: ↑14 jan 2025, 12:43Maloumni ljudi poput Hirosa ili Tatara ne razmisljaju previse o tome, zato i mogu potpisivati.
Ne treba zaliti takve likove kad mu sa tribina budu psovali majku balijsku, ismijavali grad u kojem je rođen, pljuvali drzavu u kojoj zivi itd.
Hoce tamo da zaradi lovu, onda nek ga pljuju ko zadnje gowno. I treba tako.
- svrakino1921
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
Sutra ide preko 3000

-
ordedelmale
- Kontakt: