Većina ovdje su i fanovi komunizma, oni i navijaju za to.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
i sta je donjela odluka o neradnoj nedjelji? donjela da se lova preljeva u rs. pola sarajeva ide nedjeljom u istocno sarajevo da se podmiri .jel i to podrzavate ? ne mogu se takve odluke donosit preko noci,moraju se dobro analizirat i saslusat rijec struke ,a ne odfrlje bacat bombasticne odluke i to za minimalac odluku donjela trojica likova pod stavkom razno.pa gdje to u svijetu ima?
kad si već bot malo to prikrij, da te ne banuju odmah
- feniksptica
- Kontakt:
Tu su Sarajlije krive jer ne mogu jedan yebeni dan bez trgovine.
Isto je tako u Doboju. Više Gracanlija i Tesnjaka nedjeljom u Doboju nego Dobojlija
Isto je tako u Doboju. Više Gracanlija i Tesnjaka nedjeljom u Doboju nego Dobojlija
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Ako živiš u Federaciji valjda ti je cilj da tvoji otac ,majka ,rođaci, prijatelji, žena i šta ja znam imaju neka osnovna ljudska prava pa tako i da imaju više slobodnih dana u tjednu, što je u ovoj državi velika stvar . Boli te briga gdje pare idu , to ti niti znaš niti možeš utjecati na to. Znači te pare običan čovjek iz B Luke ili Trebinja sigurno neće vidjeti ,tako da kad razmisliš bolje je tebi nego njima. I nemoj više botovatigozila55 je napisao/la: ↑14 jan 2025, 12:54i sta je donjela odluka o neradnoj nedjelji? donjela da se lova preljeva u rs. pola sarajeva ide nedjeljom u istocno sarajevo da se podmiri .jel i to podrzavate ? ne mogu se takve odluke donosit preko noci,moraju se dobro analizirat i saslusat rijec struke ,a ne odfrlje bacat bombasticne odluke i to za minimalac odluku donjela trojica likova pod stavkom razno.pa gdje to u svijetu ima?
Sta mi bosnjaci imamo sa nedjeljom? Zasto nije stavljeno da se ne radi u petak poslije 12? To bi imalo vise logike, a ne ovako. Neradne nedjelje su nastale i u evropi zbog katolickog utjecaja.feniksptica je napisao/la: ↑14 jan 2025, 13:00Tu su Sarajlije krive jer ne mogu jedan yebeni dan bez trgovine.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
+1moj uzor-S.G je napisao/la: ↑14 jan 2025, 12:20Pizduncic, najodvratnija njuska na politickoj sceniavenija je napisao/la: ↑14 jan 2025, 12:10Normalni poslodavci već planiraju isplatu januarske plate i koliko će dignuti ostalima plate koje je stigla čistačica a vi još o odluci koja je vec pola mjeseca na snazi![]()
Inače kako je ovaj covjek rat prezivio i hladnoce po Bosni, mislim ne mogu ga očima ali ovu jad kad sam vidio jucer u Jablanici tačno sam se sažalio. Možete li ga zamisliti na liniji da brani Bosnu?![]()
Grne rane![]()
Njemu kod kuce zena komanduje. Bas mi izgleda kao slina, podanik drugih...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- VensanKasel
- Kontakt:
Ovdje je većina fanovi normalnog života , većina me traži kule i gradove nego normalan život .baboedindzeko09 je napisao/la: ↑14 jan 2025, 12:50Većina ovdje su i fanovi komunizma, oni i navijaju za to.
Imam dva poznanika , obojica imaju rent a car , naravno obojica kukaju na povećanje minimalca , obojica samo oni prijavljeni .
Obojica nemaju terminal da klijenti plate najam karticom , samo u kešu naplaćuju . Šta misliš koliko državi prijave ?
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Sve veliki Bošnjaci i muslimani, a državu i radnike bi zakinulo i ubilo da se može ikako, ne bi im dali da žive i da se liječe, kamoli šta drugo 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
odje.bi s tim komunizmom s temerio_Ferdy88 je napisao/la: ↑14 jan 2025, 13:17Sve veliki Bošnjaci i muslimani, a državu i radnike bi zakinulo i ubilo da se može ikako, ne bi im dali da žive i da se liječe, kamoli šta drugo![]()
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Razumijem ja tvoju poentu, moj tetak je imao rent-a-car u Tuzli (zatvorio je za vrijeme COVID-a, rasprodao vozni park) i isto je radio, tako da znam o čemu pričaš.VensanKasel je napisao/la: ↑14 jan 2025, 13:10Ovdje je većina fanovi normalnog života , većina me traži kule i gradove nego normalan život .
Imam dva poznanika , obojica imaju rent a car , naravno obojica kukaju na povećanje minimalca , obojica samo oni prijavljeni .
Obojica nemaju terminal da klijenti plate najam karticom , samo u kešu naplaćuju . Šta misliš koliko državi prijave ?
Moja poenta je da se ništa drastično neće promijeniti u zemlji, meni i tebi npr. ako ta dvojica krenu sve prijavljivati, ako ubace terminal za karticu, jer će se opet pojaviti većina koja to neće i donekle razumijem ljude, svako se bori na svoj način. Ništa nam neće biti ni zdravstvo bolje, ni putevi bolji, ni kvalitet života.
Ja sam prvi protivnik poreza, jer po meni nije patriotski plaćati poreze, država nam je pružila zakone gdje se može sve i jedna rupa iskoristiti kako bi se isti umanjio, da ne kažem ne-platio. To je samo moje mišljenje, ne kažem da je ispravno.
- JayCatwright
- Kontakt:
pa isto ti je za patriotizam i za vjeru, a kad se treba platiti porez druga pričario_Ferdy88 je napisao/la: ↑14 jan 2025, 13:17Sve veliki Bošnjaci i muslimani, a državu i radnike bi zakinulo i ubilo da se može ikako, ne bi im dali da žive i da se liječe, kamoli šta drugo![]()
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Nije ni vjerski ni patriotski plaćati poreze.
- JayCatwright
- Kontakt:
Zato jeste dijeliti vijesti o Palestini na facebooku
- Pensioner26
- Kontakt:
Ma ja, najlakše je oplesti po yadnim Bošnjacima i muslimanima. Oni ne žele plaćati porez. Zato ćemo mi izlapiti kao nacija, sami sebe ne možemo.JayCatwright je napisao/la: ↑14 jan 2025, 13:21pa isto ti je za patriotizam i za vjeru, a kad se treba platiti porez druga pričario_Ferdy88 je napisao/la: ↑14 jan 2025, 13:17Sve veliki Bošnjaci i muslimani, a državu i radnike bi zakinulo i ubilo da se može ikako, ne bi im dali da žive i da se liječe, kamoli šta drugo![]()
- RollingPaper
- Kontakt:
Sve neki moralisti i vjernici, al kad se vrsi kriminal i daju koverte tad se prave budale. Isto kao onaj clan izvrsnog odbora IZ sto hoce od Celika 60.000 kamate. A Allah je prokleo onog ko uzima kamatu.
Sve dok Bošnjo razmišlja "ne moram ja plaćati kad i onaj ne plaća", nema od nas ništa. Upravo zbog toga treba podržavati ovaj minimalac i pritisak na tajkune da konačno krenu izvršavati svoje zakonske obaveze. Naravno to se odnosi na sve i veže se sa politikom, ali mora se konačno presjeći da svi krenemo poštovati pravila.
- feniksptica
- Kontakt:
NIJE MILOŠEVIĆ KRIV MI SMO GO.VNA !!
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 4 gosta.