Premijer liga BiH - aktuelno

jurisicduska
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la jurisicduska » 14 jan 2025, 21:00

Amcho1 je napisao/la:
14 jan 2025, 19:54
Virtu4l je napisao/la:
14 jan 2025, 12:51
Nemaju oni problem sa tim, vode se finansijama, a ponuda Borca je vjerovatno bila najbolja, a kad je lova u pitanju - nema tu više morala.
8K mjesečno? U Želji imao 7K? :problem:
3 rate po 25000 od čega će vratiti 30.000 gdje treba
Plata 16 od čega će 12 sebi uzimat
Stan
Troškovi prevoza za Sarajevo etc

Vrlo dobar ugovor je dobio
Jedino sto će porez zakinut al normala to je neki standard
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

StrikeWarzone
Kontakt:

Post Postao/la StrikeWarzone » 14 jan 2025, 21:14

Foco odbio bh Dinamo.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!

RedBlue
Kontakt:

Post Postao/la RedBlue » 14 jan 2025, 21:14

worchester je napisao/la:
14 jan 2025, 18:23
U nedostatku adekvatnih sportskih argumenata da ne kazem nemoci, pojedinci potezu neke teme koje su nidje veze na sportskom forumu. To sto im se ne odgovara ne znaci da su u pravu vec jednostavno se ignorisu.
Nikoga ne citiram i ne imenuj tako da lagano i bez nerviranja.

Realno je da Hiros bude zamjena za Savica i ako bude u svom optimimu,dobru minutazu ce imati pogotovo jer je Savic par puta zbog povreda morao i na krilne pozicije da ide pa je onda nastajao karambol u veznom redu i dosta se tumbalo.
Borcu treba jos jedan stoper i jos jedan napadac i s tim bi ekipa bila kompletirana pod uslovom da svi igraci koji su bili nosioci ostanu i da se ne povrijede.
Za nadati se da su povrede zalijecili svi,Vukovic,Skorup,Kvrzic,Grahovac......pola ekipe je bilo izranjavano u decembru sto je posljedica skoro 40 odigranih utakmica od jula mjeseca.
5 stopera imamo, sta ce nam vise. Majers, Karolina, Pejovic, Datkovic(poceo trenirati nakon povrede) i Susic. U napadu imamo Despota, Bajdea i mladog Marcetica, Vranjes uskakao kad je ovaj drugi bio povrijedjen. Ne bih ja tu nista puno dovodio, osim ako se ne ukaze bas neko ekstra pojacanje. Naravno ovo je pod uslovom da nema odlazaka. Samo da budu svi zdravi, drugi dio sezone ima dosta manje utakmica.

Plavimangup1921
Kontakt:

Post Postao/la Plavimangup1921 » 14 jan 2025, 21:25

Mi pljujemo Amera, samo se pitam jesu li pitari toliko pljuvali Radovca koji je prešao u najljučeg rivala. Jest iznenađujuce ali sjetite se dobro ko je došao u januaru od igrača. Kada je bio najteži period u historiji kluba. Ohanite malo. Hiroš je profesionalac kao i Radivac. Sretno Hiroš bez povreda! 💙🇪🇪

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 14 jan 2025, 21:41

StrikeWarzone je napisao/la:
14 jan 2025, 21:14
Foco odbio bh Dinamo.
Foco i Domorocki rame uz rame.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

f16
Kontakt:

Post Postao/la f16 » 14 jan 2025, 21:41

Foco odbio bh Dinamo.
valjda je Real odbio? :salut:
Fuck you fighter

BigZlatan
Kontakt:

Post Postao/la BigZlatan » 14 jan 2025, 21:48

Ako je odbio Sarajevo.zašto želite da ga prodate?

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 14 jan 2025, 22:26

Plavimangup1921 je napisao/la:
14 jan 2025, 21:25
Mi pljujemo Amera, samo se pitam jesu li pitari toliko pljuvali Radovca koji je prešao u najljučeg rivala. Jest iznenađujuce ali sjetite se dobro ko je došao u januaru od igrača. Kada je bio najteži period u historiji kluba. Ohanite malo. Hiroš je profesionalac kao i Radivac. Sretno Hiroš bez povreda! 💙🇪🇪

slika
mosa lošmi stićko tit-ula!

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 14 jan 2025, 23:07

Foco odbio bh Dinamo.
Nema smisla da vam sve uzmemo jbga

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 14 jan 2025, 23:08

Foco odbio bh Dinamo.
Nemoj zajebavati. :rol:

Amcho1
Kontakt:

Post Postao/la Amcho1 » 14 jan 2025, 23:47

1921boy je napisao/la:
14 jan 2025, 22:26
Plavimangup1921 je napisao/la:
14 jan 2025, 21:25

slika
Da bi bio profesionalac prvo treba da budeš čovjek, a ne ljiga. Na Radovca navijači Sarajeva ne žele da troše energiju nego ga jednostavno ignorišu što je svakako najbolja opcija jer to je pokazatelj nebitnosti lika, dok u isto vrijeme Radovac vješto izbjegava da igra pred igračima Sarajeva, ili je bolestan ili fasuje karton pred tekmu namjerno ili se pojavi kada je navijačima Sarajeva zabranjen ulaz, a i to ne treba da radi jer je totalno nebitan. Za godinu/dvije neće ga biti ni u Želji, navijači Sarajeva će da ga pamte kao izdajnika, a navijači Želje ga svakako nikad neće prihvatiti kao nekoga bitnog u njihovoj historiji, ma šta god uradio on će biti zaboravljen. Pozz
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.

worchester
Kontakt:

Post Postao/la worchester » 15 jan 2025, 00:11

RedBlue je napisao/la:
U nedostatku adekvatnih sportskih argumenata da ne kazem nemoci, pojedinci potezu neke teme koje su nidje veze na sportskom forumu. To sto im se ne odgovara ne znaci da su u pravu vec jednostavno se ignorisu.

Realno je da Hiros bude zamjena za Savica i ako bude u svom optimimu,dobru minutazu ce imati pogotovo jer je Savic par puta zbog povreda morao i na krilne pozicije da ide pa je onda nastajao karambol u veznom redu i dosta se tumbalo.
Borcu treba jos jedan stoper i jos jedan napadac i s tim bi ekipa bila kompletirana pod uslovom da svi igraci koji su bili nosioci ostanu i da se ne povrijede.
Za nadati se da su povrede zalijecili svi,Vukovic,Skorup,Kvrzic,Grahovac......pola ekipe je bilo izranjavano u decembru sto je posljedica skoro 40 odigranih utakmica od jula mjeseca.
5 stopera imamo, sta ce nam vise. Majers, Karolina, Pejovic, Datkovic(poceo trenirati nakon povrede) i Susic. U napadu imamo Despota, Bajdea i mladog Marcetica, Vranjes uskakao kad je ovaj drugi bio povrijedjen. Ne bih ja tu nista puno dovodio, osim ako se ne ukaze bas neko ekstra pojacanje. Naravno ovo je pod uslovom da nema odlazaka. Samo da budu svi zdravi, drugi dio sezone ima dosta manje utakmica.
Kazes 5 stopera........koliko je od tih 5 stopera igralo? Zar se nije desavalo da pihler igra stopera a Pejovic ostane na klupi (meni iskreno nekasno)? Savo Susic stoper/igrac,nemoj me sprdati ziv bio :-) za datkovica ko moze reci da je igrac za Borac,poceo jednu utakmicu kada se povrijedio a prije povrede imao par izleta u prazno (prva utakmica njegova na gradskom,mozda i prijateljska).....znaci lik je velika enigma. Dokazan stoper treba da dodje a ne neki anonimus tipa gore nabrojanih. Od svih njih,pored holandjana,Pejovic je jedini koji moze nekad da uskoci i odigra nesto.
Napadaci,Marcetic nije jos za ozbiljnog fudbala vec da dobija priliku na kasicicu a od Bajdea se pogotovo nista nije vidjelo.
Ja to gledam na nacin da ne daj Boze Despot bude povrijedjen i ne moze igrati neki derbi i u toj situaciji bi dobro strepio kada bi mi Marcetic bio prva opcija u napadu.
Da ne bude zabune,ne mislim da se dovode igraci da popune broj,to se moze i sa klincima poput Djajica,Marcetica koji ce povremeno dobijati sansu. Kazem,da ti igraci budu pojacanja,da su bolji od Sreckovica,Pihlera i gresnog Karaklajica :-)

RedBlue
Kontakt:

Post Postao/la RedBlue » 15 jan 2025, 06:13

15 jan 2025, 00:11
RedBlue je napisao/la:

Kazes 5 stopera........koliko je od tih 5 stopera igralo? Zar se nije desavalo da pihler igra stopera a Pejovic ostane na klupi (meni iskreno nekasno)? Savo Susic stoper/igrac,nemoj me sprdati ziv bio :-) za datkovica ko moze reci da je igrac za Borac,poceo jednu utakmicu kada se povrijedio a prije povrede imao par izleta u prazno (prva utakmica njegova na gradskom,mozda i prijateljska).....znaci lik je velika enigma. Dokazan stoper treba da dodje a ne neki anonimus tipa gore nabrojanih. Od svih njih,pored holandjana,Pejovic je jedini koji moze nekad da uskoci i odigra nesto.
Napadaci,Marcetic nije jos za ozbiljnog fudbala vec da dobija priliku na kasicicu a od Bajdea se pogotovo nista nije vidjelo.
Ja to gledam na nacin da ne daj Boze Despot bude povrijedjen i ne moze igrati neki derbi i u toj situaciji bi dobro strepio kada bi mi Marcetic bio prva opcija u napadu.
Da ne bude zabune,ne mislim da se dovode igraci da popune broj,to se moze i sa klincima poput Djajica,Marcetica koji ce povremeno dobijati sansu. Kazem,da ti igraci budu pojacanja,da su bolji od Sreckovica,Pihlera i gresnog Karaklajica :-)
Problem je konkretno sa tim pozicijama sto su starteri zabetonirani, i ne mozes ocekivati da ti dodje top pojacanje koje ce sjediti na klupi 90% vremena ili cekati povredu prvotimaca. Zato kazem imamo dovoljno igraca. Bajde i Datkovic su se povrijedili cim su dosli i ocekujem od njih u nastavku da daju veci doprinos a to su ok igraci za rezerve.

GoskGabela
Kontakt:

Post Postao/la GoskGabela » 15 jan 2025, 08:58

pitara je napisao/la:
13 jan 2025, 17:10
GoskGabela je napisao/la:
13 jan 2025, 15:32
Balorda je napisao/la:
13 jan 2025, 12:38
Ko će ovome momku objasniti da smo mi sat vremena i od skijališta i od mora, evo ja ne mogu od šoka, još gledam u ono "podveleške livade" :rol:
Ti si iz Semetovca, a nisi iz Mostara, nemoj lagati narod.
Nemate vodovoda, nemate kanalizacije, nemate bome ni fasade na kućama. Izbjeglice 90%.

Banja Luka je Las Vegas za Mostar, slagao se netko ili ne.
Pa samo pogledajte Vrapcici, Semetovac, Opine, Kocine, Gornji Zalik, Brankovac, Sehovina ili novokomponirane Gornje Mazoljice.. pa to su malo je rec selendre, niti asfalta, ili vode, niti kanalizacije, niti rasvjete fuj. TO je za izučavanja kakve vrste tu žive i u kakvim uvjetima.
Ne bi fakat da ulazim u ovu raspravu Mostar-BL, ali brate živiš u Gabeli, kako ti nekog prozivaš da je sa sela a živiš na graničnom prijelazu?
Čapljina je sama od sebe selo a Gabela je selo u selu jbt
Svakako ljepiši i bolji nego mega urbana mjesta kao Hošin brijg i Širokača :urnebes:
Može li se ovih dana sići sa autom niz Hošin brijeg, pitam za prijatelja :urnebes:
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 15 jan 2025, 10:40

15 jan 2025, 08:58
pitara je napisao/la:
13 jan 2025, 17:10
13 jan 2025, 15:32

Ti si iz Semetovca, a nisi iz Mostara, nemoj lagati narod.
Nemate vodovoda, nemate kanalizacije, nemate bome ni fasade na kućama. Izbjeglice 90%.

Banja Luka je Las Vegas za Mostar, slagao se netko ili ne.
Pa samo pogledajte Vrapcici, Semetovac, Opine, Kocine, Gornji Zalik, Brankovac, Sehovina ili novokomponirane Gornje Mazoljice.. pa to su malo je rec selendre, niti asfalta, ili vode, niti kanalizacije, niti rasvjete fuj. TO je za izučavanja kakve vrste tu žive i u kakvim uvjetima.
Ne bi fakat da ulazim u ovu raspravu Mostar-BL, ali brate živiš u Gabeli, kako ti nekog prozivaš da je sa sela a živiš na graničnom prijelazu?
Čapljina je sama od sebe selo a Gabela je selo u selu jbt
Svakako ljepiši i bolji nego mega urbana mjesta kao Hošin brijg i Širokača :urnebes:
Može li se ovih dana sići sa autom niz Hošin brijeg, pitam za prijatelja :urnebes:
Znamo da je Gabela metropola za Sarajevo, davno smo to rijesili nema potrebe da nam objasnjavas stalno,jednostavno blistas seljacicu.

worchester
Kontakt:

Post Postao/la worchester » 15 jan 2025, 11:14

RedBlue je napisao/la:
15 jan 2025, 06:13
15 jan 2025, 00:11
RedBlue je napisao/la:

Problem je konkretno sa tim pozicijama sto su starteri zabetonirani, i ne mozes ocekivati da ti dodje top pojacanje koje ce sjediti na klupi 90% vremena ili cekati povredu prvotimaca. Zato kazem imamo dovoljno igraca. Bajde i Datkovic su se povrijedili cim su dosli i ocekujem od njih u nastavku da daju veci doprinos a to su ok igraci za rezerve.
Meni iskreno karolina ne bi bio zabetoniran jer je pogotovo pred kraj sezone imao glupih ispada da ne kazem kikseva i za njega bih trazio eventualno neku podrsku. Nikad mu necu zaboraviti onaj idiotski sut u budimpesti na kraju utakmice.
Mejers je beton i tu nema spora.
Sto se tice povrujedjenih igraca,dok se oni ne oporave i udju u formu treba vremena a za te stvari nema vremena posto za manje od mjesec dana krecu takmicarske utakmice pa nemas luksuz da cekas da nadodju. Iz tog razloga Borcu treba jos 1 do 2 igraca koji su fit i spremni da uskoce u ekipu kada se ukaze potreba

BigZlatan
Kontakt:

Post Postao/la BigZlatan » 15 jan 2025, 12:25

"Kako SportSport nezvanično saznaje, proljetni dio sezone Aldin Efendić trebao bi da provede u Stupčanici iz Olova."

:rol:

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 15 jan 2025, 12:35

Krpic 34
Markovic 31
Boljevic 29
Galic 29
Dangubic 29
Cavnic 29
Radovac 28
Cvetanovski 27
Karjasevic 27
Mircevski 27
Karamarko 26
Abudulahovic 26
Radinovic 25
Muftic 23
Sukilovic 22
Šošić 22
Lagumdzija 22
Jaber 21
Mahmic 21
Odinaka 21
Šabić 19
Lausevic 19
Kolic 18
Duškaj 18
Babaluk 18
Zenicanin 18
Semdin 18
Trapara 18
Foco 17

Na probi su
Trogrančić 25
Miščić 21
Plus 🇧🇷🇧🇷 stizu pred put za Tursku i pripremne utakmice

Out
Hiroš 28 > Borac BL
Karić 22 > Abdysh Ata Kant
Efendic 19 > Stupčanica (posudba)

Pripreme
29.01 Gangwon - Zeljeznicar (MY TV)
01.02 Karpaty - Zeljeznicar (MY TV)
04.02 Shakhtar - Zeljeznicar (MY TV)

Kup BiH
08.02 Zeljeznicar - Vares (Arenasport)

WWIN Premijer Liga BiH
15.02 Zrinjski - Zeljeznicar (Arenasport)
22.02 Zeljeznicar - Sarajevo (Arenasport)
01.03 Posusje - Zeljeznicar (Arenasport)
08.03 Zeljeznicar - Borac (Arenasport)
15.03 Radnik - Zeljeznicar (Arenasport)

Sta je smijesno Zuka Stupcanica je nas prijateljski klub
Tamo su jos pored Efendica (19), Pasic (19), Macic (19), Kobasevic (20), Haznadar (20), Hubanic (21)
Ide Stupcanica u Premijer ligu na pogon plave Lokomotive

A pitari cim su usli u Famos H raspali su se
Sa prvog mjesta do desetog :bow:
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 15 jan 2025, 13:05

slika
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

muharemovicdzelo
Kontakt:

Post Postao/la muharemovicdzelo » 15 jan 2025, 13:13

Ako je tačna informacija da potpisuje, Mrkonjić će biti ozbiljno pojačanje za Posušje.
Onaj ko ne može da trči, taj ne može ni da igra.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ASD, HZbec i 44 gosta.