3 rate po 25000 od čega će vratiti 30.000 gdje treba
Plata 16 od čega će 12 sebi uzimat
Stan
Troškovi prevoza za Sarajevo etc
Vrlo dobar ugovor je dobio
Jedino sto će porez zakinut al normala to je neki standard
3 rate po 25000 od čega će vratiti 30.000 gdje treba
5 stopera imamo, sta ce nam vise. Majers, Karolina, Pejovic, Datkovic(poceo trenirati nakon povrede) i Susic. U napadu imamo Despota, Bajdea i mladog Marcetica, Vranjes uskakao kad je ovaj drugi bio povrijedjen. Ne bih ja tu nista puno dovodio, osim ako se ne ukaze bas neko ekstra pojacanje. Naravno ovo je pod uslovom da nema odlazaka. Samo da budu svi zdravi, drugi dio sezone ima dosta manje utakmica.worchester je napisao/la: ↑14 jan 2025, 18:23U nedostatku adekvatnih sportskih argumenata da ne kazem nemoci, pojedinci potezu neke teme koje su nidje veze na sportskom forumu. To sto im se ne odgovara ne znaci da su u pravu vec jednostavno se ignorisu.
Nikoga ne citiram i ne imenuj tako da lagano i bez nerviranja.
Realno je da Hiros bude zamjena za Savica i ako bude u svom optimimu,dobru minutazu ce imati pogotovo jer je Savic par puta zbog povreda morao i na krilne pozicije da ide pa je onda nastajao karambol u veznom redu i dosta se tumbalo.
Borcu treba jos jedan stoper i jos jedan napadac i s tim bi ekipa bila kompletirana pod uslovom da svi igraci koji su bili nosioci ostanu i da se ne povrijede.
Za nadati se da su povrede zalijecili svi,Vukovic,Skorup,Kvrzic,Grahovac......pola ekipe je bilo izranjavano u decembru sto je posljedica skoro 40 odigranih utakmica od jula mjeseca.
Foco i Domorocki rame uz rame.
Plavimangup1921 je napisao/la: ↑14 jan 2025, 21:25Mi pljujemo Amera, samo se pitam jesu li pitari toliko pljuvali Radovca koji je prešao u najljučeg rivala. Jest iznenađujuce ali sjetite se dobro ko je došao u januaru od igrača. Kada je bio najteži period u historiji kluba. Ohanite malo. Hiroš je profesionalac kao i Radivac. Sretno Hiroš bez povreda!![]()
Nema smisla da vam sve uzmemo jbga
Nemoj zajebavati.
Da bi bio profesionalac prvo treba da budeš čovjek, a ne ljiga. Na Radovca navijači Sarajeva ne žele da troše energiju nego ga jednostavno ignorišu što je svakako najbolja opcija jer to je pokazatelj nebitnosti lika, dok u isto vrijeme Radovac vješto izbjegava da igra pred igračima Sarajeva, ili je bolestan ili fasuje karton pred tekmu namjerno ili se pojavi kada je navijačima Sarajeva zabranjen ulaz, a i to ne treba da radi jer je totalno nebitan. Za godinu/dvije neće ga biti ni u Želji, navijači Sarajeva će da ga pamte kao izdajnika, a navijači Želje ga svakako nikad neće prihvatiti kao nekoga bitnog u njihovoj historiji, ma šta god uradio on će biti zaboravljen. Pozz1921boy je napisao/la: ↑14 jan 2025, 22:26Plavimangup1921 je napisao/la: ↑14 jan 2025, 21:25Mi pljujemo Amera, samo se pitam jesu li pitari toliko pljuvali Radovca koji je prešao u najljučeg rivala. Jest iznenađujuce ali sjetite se dobro ko je došao u januaru od igrača. Kada je bio najteži period u historiji kluba. Ohanite malo. Hiroš je profesionalac kao i Radivac. Sretno Hiroš bez povreda!![]()
![]()
Kazes 5 stopera........koliko je od tih 5 stopera igralo? Zar se nije desavalo da pihler igra stopera a Pejovic ostane na klupi (meni iskreno nekasno)? Savo Susic stoper/igrac,nemoj me sprdati ziv bioRedBlue je napisao/la: ↑14 jan 2025, 21:145 stopera imamo, sta ce nam vise. Majers, Karolina, Pejovic, Datkovic(poceo trenirati nakon povrede) i Susic. U napadu imamo Despota, Bajdea i mladog Marcetica, Vranjes uskakao kad je ovaj drugi bio povrijedjen. Ne bih ja tu nista puno dovodio, osim ako se ne ukaze bas neko ekstra pojacanje. Naravno ovo je pod uslovom da nema odlazaka. Samo da budu svi zdravi, drugi dio sezone ima dosta manje utakmica.worchester je napisao/la: ↑14 jan 2025, 18:23U nedostatku adekvatnih sportskih argumenata da ne kazem nemoci, pojedinci potezu neke teme koje su nidje veze na sportskom forumu. To sto im se ne odgovara ne znaci da su u pravu vec jednostavno se ignorisu.
Realno je da Hiros bude zamjena za Savica i ako bude u svom optimimu,dobru minutazu ce imati pogotovo jer je Savic par puta zbog povreda morao i na krilne pozicije da ide pa je onda nastajao karambol u veznom redu i dosta se tumbalo.
Borcu treba jos jedan stoper i jos jedan napadac i s tim bi ekipa bila kompletirana pod uslovom da svi igraci koji su bili nosioci ostanu i da se ne povrijede.
Za nadati se da su povrede zalijecili svi,Vukovic,Skorup,Kvrzic,Grahovac......pola ekipe je bilo izranjavano u decembru sto je posljedica skoro 40 odigranih utakmica od jula mjeseca.
Problem je konkretno sa tim pozicijama sto su starteri zabetonirani, i ne mozes ocekivati da ti dodje top pojacanje koje ce sjediti na klupi 90% vremena ili cekati povredu prvotimaca. Zato kazem imamo dovoljno igraca. Bajde i Datkovic su se povrijedili cim su dosli i ocekujem od njih u nastavku da daju veci doprinos a to su ok igraci za rezerve.worchester je napisao/la: ↑15 jan 2025, 00:11Kazes 5 stopera........koliko je od tih 5 stopera igralo? Zar se nije desavalo da pihler igra stopera a Pejovic ostane na klupi (meni iskreno nekasno)? Savo Susic stoper/igrac,nemoj me sprdati ziv bioRedBlue je napisao/la: ↑14 jan 2025, 21:145 stopera imamo, sta ce nam vise. Majers, Karolina, Pejovic, Datkovic(poceo trenirati nakon povrede) i Susic. U napadu imamo Despota, Bajdea i mladog Marcetica, Vranjes uskakao kad je ovaj drugi bio povrijedjen. Ne bih ja tu nista puno dovodio, osim ako se ne ukaze bas neko ekstra pojacanje. Naravno ovo je pod uslovom da nema odlazaka. Samo da budu svi zdravi, drugi dio sezone ima dosta manje utakmica.worchester je napisao/la: ↑14 jan 2025, 18:23U nedostatku adekvatnih sportskih argumenata da ne kazem nemoci, pojedinci potezu neke teme koje su nidje veze na sportskom forumu. To sto im se ne odgovara ne znaci da su u pravu vec jednostavno se ignorisu.
Za nadati se da su povrede zalijecili svi,Vukovic,Skorup,Kvrzic,Grahovac......pola ekipe je bilo izranjavano u decembru sto je posljedica skoro 40 odigranih utakmica od jula mjeseca.za datkovica ko moze reci da je igrac za Borac,poceo jednu utakmicu kada se povrijedio a prije povrede imao par izleta u prazno (prva utakmica njegova na gradskom,mozda i prijateljska).....znaci lik je velika enigma. Dokazan stoper treba da dodje a ne neki anonimus tipa gore nabrojanih. Od svih njih,pored holandjana,Pejovic je jedini koji moze nekad da uskoci i odigra nesto.
Napadaci,Marcetic nije jos za ozbiljnog fudbala vec da dobija priliku na kasicicu a od Bajdea se pogotovo nista nije vidjelo.
Ja to gledam na nacin da ne daj Boze Despot bude povrijedjen i ne moze igrati neki derbi i u toj situaciji bi dobro strepio kada bi mi Marcetic bio prva opcija u napadu.
Da ne bude zabune,ne mislim da se dovode igraci da popune broj,to se moze i sa klincima poput Djajica,Marcetica koji ce povremeno dobijati sansu. Kazem,da ti igraci budu pojacanja,da su bolji od Sreckovica,Pihlera i gresnog Karaklajica![]()
Svakako ljepiši i bolji nego mega urbana mjesta kao Hošin brijg i Širokačapitara je napisao/la: ↑13 jan 2025, 17:10Ne bi fakat da ulazim u ovu raspravu Mostar-BL, ali brate živiš u Gabeli, kako ti nekog prozivaš da je sa sela a živiš na graničnom prijelazu?GoskGabela je napisao/la: ↑13 jan 2025, 15:32Ti si iz Semetovca, a nisi iz Mostara, nemoj lagati narod.
Nemate vodovoda, nemate kanalizacije, nemate bome ni fasade na kućama. Izbjeglice 90%.
Banja Luka je Las Vegas za Mostar, slagao se netko ili ne.
Pa samo pogledajte Vrapcici, Semetovac, Opine, Kocine, Gornji Zalik, Brankovac, Sehovina ili novokomponirane Gornje Mazoljice.. pa to su malo je rec selendre, niti asfalta, ili vode, niti kanalizacije, niti rasvjete fuj. TO je za izučavanja kakve vrste tu žive i u kakvim uvjetima.
Čapljina je sama od sebe selo a Gabela je selo u selu jbt
Znamo da je Gabela metropola za Sarajevo, davno smo to rijesili nema potrebe da nam objasnjavas stalno,jednostavno blistas seljacicu.GoskGabela je napisao/la: ↑15 jan 2025, 08:58Svakako ljepiši i bolji nego mega urbana mjesta kao Hošin brijg i Širokačapitara je napisao/la: ↑13 jan 2025, 17:10Ne bi fakat da ulazim u ovu raspravu Mostar-BL, ali brate živiš u Gabeli, kako ti nekog prozivaš da je sa sela a živiš na graničnom prijelazu?GoskGabela je napisao/la: ↑13 jan 2025, 15:32
Ti si iz Semetovca, a nisi iz Mostara, nemoj lagati narod.
Nemate vodovoda, nemate kanalizacije, nemate bome ni fasade na kućama. Izbjeglice 90%.
Banja Luka je Las Vegas za Mostar, slagao se netko ili ne.
Pa samo pogledajte Vrapcici, Semetovac, Opine, Kocine, Gornji Zalik, Brankovac, Sehovina ili novokomponirane Gornje Mazoljice.. pa to su malo je rec selendre, niti asfalta, ili vode, niti kanalizacije, niti rasvjete fuj. TO je za izučavanja kakve vrste tu žive i u kakvim uvjetima.
Čapljina je sama od sebe selo a Gabela je selo u selu jbt![]()
Može li se ovih dana sići sa autom niz Hošin brijeg, pitam za prijatelja![]()
Meni iskreno karolina ne bi bio zabetoniran jer je pogotovo pred kraj sezone imao glupih ispada da ne kazem kikseva i za njega bih trazio eventualno neku podrsku. Nikad mu necu zaboraviti onaj idiotski sut u budimpesti na kraju utakmice.RedBlue je napisao/la: ↑15 jan 2025, 06:13Problem je konkretno sa tim pozicijama sto su starteri zabetonirani, i ne mozes ocekivati da ti dodje top pojacanje koje ce sjediti na klupi 90% vremena ili cekati povredu prvotimaca. Zato kazem imamo dovoljno igraca. Bajde i Datkovic su se povrijedili cim su dosli i ocekujem od njih u nastavku da daju veci doprinos a to su ok igraci za rezerve.worchester je napisao/la: ↑15 jan 2025, 00:11Kazes 5 stopera........koliko je od tih 5 stopera igralo? Zar se nije desavalo da pihler igra stopera a Pejovic ostane na klupi (meni iskreno nekasno)? Savo Susic stoper/igrac,nemoj me sprdati ziv bioRedBlue je napisao/la: ↑14 jan 2025, 21:14
5 stopera imamo, sta ce nam vise. Majers, Karolina, Pejovic, Datkovic(poceo trenirati nakon povrede) i Susic. U napadu imamo Despota, Bajdea i mladog Marcetica, Vranjes uskakao kad je ovaj drugi bio povrijedjen. Ne bih ja tu nista puno dovodio, osim ako se ne ukaze bas neko ekstra pojacanje. Naravno ovo je pod uslovom da nema odlazaka. Samo da budu svi zdravi, drugi dio sezone ima dosta manje utakmica.za datkovica ko moze reci da je igrac za Borac,poceo jednu utakmicu kada se povrijedio a prije povrede imao par izleta u prazno (prva utakmica njegova na gradskom,mozda i prijateljska).....znaci lik je velika enigma. Dokazan stoper treba da dodje a ne neki anonimus tipa gore nabrojanih. Od svih njih,pored holandjana,Pejovic je jedini koji moze nekad da uskoci i odigra nesto.
Napadaci,Marcetic nije jos za ozbiljnog fudbala vec da dobija priliku na kasicicu a od Bajdea se pogotovo nista nije vidjelo.
Ja to gledam na nacin da ne daj Boze Despot bude povrijedjen i ne moze igrati neki derbi i u toj situaciji bi dobro strepio kada bi mi Marcetic bio prva opcija u napadu.
Da ne bude zabune,ne mislim da se dovode igraci da popune broj,to se moze i sa klincima poput Djajica,Marcetica koji ce povremeno dobijati sansu. Kazem,da ti igraci budu pojacanja,da su bolji od Sreckovica,Pihlera i gresnog Karaklajica![]()
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Beli98, Direktorcic, Paromlinac i 31 gost.