kraljttbvb je napisao/la: ↑12 jan 2025, 14:26Mene bi na terminu bilo sramota tražiti penal za onakav faul![]()
Bajernliga![]()

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
kraljttbvb je napisao/la: ↑12 jan 2025, 14:26Mene bi na terminu bilo sramota tražiti penal za onakav faul![]()
Bajernliga![]()

Jeste li i veceras bez odbrane vidim Kiel vodi 2:0eaglebvb09 je napisao/la: ↑10 jan 2025, 21:41BvB bez kompletne odbrane , djeca iz drugog tima prvi put u prvih 11 , i ti zapeo za Schika .
Poklopi se usima i nadji sebi crtani da gledas kad se u fudbal ne razumjes.![]()
Nevjerovatno je da se Borussia osteti svaku utakmicu, a Bayern pogura. Bas nemaju srama.kraljttbvb je napisao/la: ↑14 jan 2025, 18:40Gdje ove sudije nalaze, sve neki slijepci![]()
Ni glavni, a ni ovaj iz VAR sobe ne vidi kako kramponi završavaju na cjevanici Gitensa![]()
Jadna, luzerska ekipa. 2023 kad im je trebala kuci pobjeda protiv raspalog mainza za titulu oni zijane.. Luzeri vazda bili, dzaba prodaja igraca, milioni, kurci kad nista od toga nemaju. Zadnja liga prije vec dugih 13 godina, u zadnjih 10 godina uzeli dva-tri kupa.. Truba ekipa i to je toNoDi80 je napisao/la: ↑14 jan 2025, 19:14Terzic sa smijesnom ekipom finale lige prvaka igrao i to mogli su mozda i osvojiti da je Fullkrugova stativa usla
Umjesto Edinu 5 godina ugovor da daju, oni ga otjeraju
Meni Dortmund nikad nece biti jasan klub uvijek nesto dobro urade i onda sljedecim potezom popisaju se dva puta na sve dobro
Uvijek im malo treba i uvijek nesto zaseru, a sigurno imaju potencijal da budu svake godine u vrhu Europskog fudbala
Na kraju kako su krenuli bice kao Gladbach obicna Borussia, a Leverkusen ce preuzeti njihovu ulogu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.