Pa uglavnom igraci moji nas napuste mi budemo vrh karijere, to ti samo pokazuje kakav su kvalitet. Inace,nije moguce da se svaki igrac uklopi u trenerov sistem,taktiku, sve su ovo najnormalnije stvari u svijetu fudbala.AVNOJ je napisao/la: ↑14 jan 2025, 23:30Imena Klubova u koji odu ovi otpisani igrači i njihov učinak će nam reći koliko je bio ispravan ovaj potez rukovodstva i sš.
Isto tako dužina ugovora a prije svega pozicije na kojima igraju će nam reći kojim putem idemo i čemu težimo sa novim igračima koji dođu.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Naš je "problem" što smo najveći Klub u Državi i onda se uvjek od takve vijesti pravi drama i neka senzacija i to naravno u negativnom kontekstu jer to donosi klikove. Odmah se objavljuju statusi otisanih igrače neke srceparajuče poruke i ostale gluposti. Uzmi evo druge Klubove svi su skoro otpisali raskinuli 4,5 igrača pa niko ni da spomene.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑14 jan 2025, 23:36Pa uglavnom igraci moji nas napuste mi budemo vrh karijere, to ti samo pokazuje kakav su kvalitet. Inace,nije moguce da se svaki igrac uklopi u trenerov sistem,taktiku, sve su ovo najnormalnije stvari u svijetu fudbala.AVNOJ je napisao/la: ↑14 jan 2025, 23:30Imena Klubova u koji odu ovi otpisani igrači i njihov učinak će nam reći koliko je bio ispravan ovaj potez rukovodstva i sš.
Isto tako dužina ugovora a prije svega pozicije na kojima igraju će nam reći kojim putem idemo i čemu težimo sa novim igračima koji dođu.
Ja mislim da mi sa ovim igračima nismo izgubili na kvaliteti, možda malo na širini ali opet kažem trebamo sačekati i vidjeti kakvi igrači će nam doći, na koje pozicije a zatim kometarisati u kojem smikeru ide Klub.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Kakav god bio ovaj prelazni rok, teško da može biti gori od zadnjeg zimskog.
Živa istina, prošla zima bila je užasno lošs odrađena.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
Zamisli kad bi se u Dinamu,Zvezdi,Rijeci o tome brinuli nigdje ih nebi bilo. Dinamo jbte dovede ovog Maea beton stoper,890k eura prima godisnje otpise ga Bjelica,dovedu kolumbijca za 3 mil eura i njega otpisa nakon par meceva i jos desetine igraca,kod nas kad se Serbecic otpise kataklizma a sa njim nikad nista ozbiljno neces napraviti,Andjusic mi je drag al sta ce on u evropi nemoze meda,lik nije za modernog fudbala pa sad u Real da ode,uvijek treba boljem teziti a ne od prosijecnih igraca praviti neke super zvijezde.AVNOJ je napisao/la: ↑15 jan 2025, 00:07Naš je "problem" što smo najveći Klub u Državi i onda se uvjek od takve vijesti pravi drama i neka senzacija i to naravno u negativnom kontekstu jer to donosi klikove. Odmah se objavljuju statusi otisanih igrače neke srceparajuče poruke i ostale gluposti. Uzmi evo druge Klubove svi su skoro otpisali raskinuli 4,5 igrača pa niko ni da spomene.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑14 jan 2025, 23:36Pa uglavnom igraci moji nas napuste mi budemo vrh karijere, to ti samo pokazuje kakav su kvalitet. Inace,nije moguce da se svaki igrac uklopi u trenerov sistem,taktiku, sve su ovo najnormalnije stvari u svijetu fudbala.AVNOJ je napisao/la: ↑14 jan 2025, 23:30Imena Klubova u koji odu ovi otpisani igrači i njihov učinak će nam reći koliko je bio ispravan ovaj potez rukovodstva i sš.
Ja mislim da mi sa ovim igračima nismo izgubili na kvaliteti, možda malo na širini ali opet kažem trebamo sačekati i vidjeti kakvi igrači će nam doći, na koje pozicije a zatim kometarisati u kojem smikeru ide Klub.
Svi dosad otjerani i kojice bit abd otjerani nece kostat klubski kvalitet ni za 2%.
Sto je automaski dobitak za klub da nikog nedovedemo.
Sto ponovo govori koliko je ZEKIC pojacanje, covjek za 3 mjeseca ocistio svlacionicu od dojebnika klubske kase ne dzabno hljebojeda
Ako umoci sa pojacanjina kao sto je sa lulicem djordjevicem jovicem
Ne da ce pokazat da je bolji trener od Jakira nego da je najbolji trener na ex yugi
Sto ponovo govori koliko je ZEKIC pojacanje, covjek za 3 mjeseca ocistio svlacionicu od dojebnika klubske kase ne dzabno hljebojeda
Ne da ce pokazat da je bolji trener od Jakira nego da je najbolji trener na ex yugi
Efekte njegovog rada i ove čistke, vidjecemo u maju, kad se bude podvlačila crta i sumirali utisci. Nije on još ništa konkretno uradio, da bi se ravnao sa Jakirom.Pitar6785 je napisao/la: ↑15 jan 2025, 04:54Svi dosad otjerani i kojice bit abd otjerani nece kostat klubski kvalitet ni za 2%.
Jedina pozitivna stvar jeste da mu je nećeš ti i takvi kao ti podvlačit.Lucas je napisao/la: ↑15 jan 2025, 06:15Efekte njegovog rada i ove čistke, vidjecemo u maju, kad se bude podvlačila crta i sumirali utisci. Nije on još ništa konkretno uradio, da bi se ravnao sa Jakirom.Pitar6785 je napisao/la: ↑15 jan 2025, 04:54Svi dosad otjerani i kojice bit abd otjerani nece kostat klubski kvalitet ni za 2%.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Slažem se 100 %, podvačit ce mu rezultat.AVNOJ je napisao/la: ↑15 jan 2025, 06:26Jedina pozitivna stvar jeste da mu je nećeš ti i takvi kao ti podvlačit.Lucas je napisao/la: ↑15 jan 2025, 06:15Efekte njegovog rada i ove čistke, vidjecemo u maju, kad se bude podvlačila crta i sumirali utisci. Nije on još ništa konkretno uradio, da bi se ravnao sa Jakirom.Pitar6785 je napisao/la: ↑15 jan 2025, 04:54Svi dosad otjerani i kojice bit abd otjerani nece kostat klubski kvalitet ni za 2%.
-
- Kontakt:
Kako god bilo u Maju , podrazumijevam da lošije od 3 mjesta ne može, Zekic treba ostati i slijedece godine. Sve smo probali osim tog, ustvari probali smo i to jednom i osvojili duplu krunu.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Kakvih 5 asistencija? Izbijena lopta i amaterska greška odbrambenog? Dva šuta i dvije odbijene lopte? Igrač je koji svojim odlukama i ponašanjem na terenu čini ostale igrače nervoznijim.
Za ono sto igra Zekić, ne može dati ruke i s pravom je prekrižen. A njegov komentar i psovanje kluba kasnije ćemo zanemariti.
Ibricicu zato familiju u P. a i Rozmanu.
I nesto se ovaj prvospomenuti nasao u medijima nekoga prozivati. A gledaj mu rukopisa na ekipi, i transfera koje je radio. Cirkusanti.
- FKS -
- luckystrike
- Kontakt:
tražio si statistikutabba77 je napisao/la: ↑15 jan 2025, 08:13Kakvih 5 asistencija? Izbijena lopta i amaterska greška odbrambenog? Dva šuta i dvije odbijene lopte? Igrač je koji svojim odlukama i ponašanjem na terenu čini ostale igrače nervoznijim.
Za ono sto igra Zekić, ne može dati ruke i s pravom je prekrižen. A njegov komentar i psovanje kluba kasnije ćemo zanemariti.

ko je psovao Klub?
Miomir.luckystrike je napisao/la: ↑15 jan 2025, 08:32tražio si statistikutabba77 je napisao/la: ↑15 jan 2025, 08:13Kakvih 5 asistencija? Izbijena lopta i amaterska greška odbrambenog? Dva šuta i dvije odbijene lopte? Igrač je koji svojim odlukama i ponašanjem na terenu čini ostale igrače nervoznijim.
ko je psovao Klub?
- luckystrike
- Kontakt:
Par dana prije nego što je objavljen raskid ugovora.luckystrike je napisao/la: ↑15 jan 2025, 08:40Kad je to bilo? Ne znam ništa o tome.
- luckystrike
- Kontakt:
A gdje si to čuo, vidio, pročitao?
Btw., na temu psovki, napisao sam baš neki dan;
Misleći da su ga možda psovke na terenu i bespotrebna nervoza koštale statusa kod Zekića.luckystrike je napisao/la: ↑12 jan 2025, 00:18Zadnju utakmicu u Posušju bio je indisponiran, psovao je sudiji par puta, pa mu je glupson gedzic konacno dao zuti pred kraj poluvremena. U drugom nije zaigrao. Mozda ga je tad vec Zoran prekrizio.
Pišem ti privatno.luckystrike je napisao/la: ↑15 jan 2025, 08:50A gdje si to čuo, vidio, pročitao?
Btw., na temu psovki, napisao sam baš neki dan;
Misleći da su ga možda psovke na terenu i bespotrebna nervoza koštale statusa kod Zekića.luckystrike je napisao/la: ↑12 jan 2025, 00:18Zadnju utakmicu u Posušju bio je indisponiran, psovao je sudiji par puta, pa mu je glupson gedzic konacno dao zuti pred kraj poluvremena. U drugom nije zaigrao. Mozda ga je tad vec Zoran prekrizio.
Miomir je odličan momak, istina je da nije odigrao kod nas ništa spektakularno i zasluženo je prekrižen ali isključivo zbog igre, ni zbog kakvog psovanja ili slično.
Lično sam iz njegovih usta čuo u više navrata **** ovo, nema motiva gledat ću da odem što prije isključivo zbog lakrdija koje ne može da trpi.
Znam da ga je baš pogađalo sve što su nam sudije radile, tako da sad ga pljuvati ne ide.
Sretno mu gdje god da ode.
Lično sam iz njegovih usta čuo u više navrata **** ovo, nema motiva gledat ću da odem što prije isključivo zbog lakrdija koje ne može da trpi.
Znam da ga je baš pogađalo sve što su nam sudije radile, tako da sad ga pljuvati ne ide.
Sretno mu gdje god da ode.
MNON
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, Benjolos, bhfanatic14, HordasFks, NeSamSafetee, perodeformero, Posejdon i 82 gosta.