FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Pojma nas narod nema sa fudbalom,Dinamo dovede 10 otpise 20 igraca,dodje Bjelica isto,Kanavaro dodje isto uradi,3 trenera za manje od godinu a igraca mali milion promjenili. Doveli top odrambenog Maea,japancs na beku,kolumbijca platili 3 mil i lik tu 3 mjeseca i Bjelics ih otpise,kod nas bi rat izbio da Gulija neko otpise npr.GalileoGalilei je napisao/la: ↑11 jan 2025, 20:15Kakav Mujakić, jeste li vi normalni? Ljudi prave sprdnju od njega u Partizanu, u Hajduku ga ismijavali i treba ga vratiti po treći put? Svašta..
Ovi što serru kako se stalno nešto mijenja isto su analfabete teške. Došao trener, vidio za pola godine da ne može računati na neke i otpisao ih. Doći će novi, ovi su završili. Đuričković je znao biti dobar, ali imao je kikseva. Anđušić nije za FKS, Šerbečić smiješan, Renan istrošio davno sav kredit, Balta ako ostane, biće tu samo kao rezerva Bubanji.
Nije krivo mijenjanje igrača nego trenera. Svaki trener koji dođe hoće igrače po svom ukusu, filozofiji igre i po zalaganju. Nije isto viđenje Zekića, Rožmana, Varešanovića itd. Kad budemo napravili konstantu što se tiče trenera (nadam se da će to biti Zekić), tad i neće biti pretjeranog mijenjanja već samo nadograđivanja ekipe.
Kako je u CG tolike utakmice odigrao na zadnjem veznom ? Ok, jest naša liga jača, ali nije to baš sada ogromna razlika. Ne mozemo pricati, da nije kod nas mogao igrati na zadnjem veznom, kad mu na toj poziciji nije pružena nikakva prilika ni kontinuitet.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 jan 2025, 22:53Jel se neko zayebava, ili stvarno misli da bi Miomir mogao igrati na zadnjem veznom?
Uz dužno poštovanje prema njemu( jer ga gotivim radi maksimalne borbenosti ), ali on nema kvalitete da isprati na stoperskoj poziciji pas igru, a kamoli tek u veznom redu.
- relativizam
- Kontakt:
Gojkovic,Pjanke i ostanak Gulia,Turkes u formi
-
- Kontakt:
Hocemo neke iskorake a prizivamo Baltu,Mujakica i slicne? Balta je bio solidan,borili se za dno tabele,dodje Crepulja i zakuca ga na tribine,digne ekipu i sad igraju vrhunski,to je razlika izmedju dobrog i loseg igraca.ErosViverosViv je napisao/la: ↑11 jan 2025, 22:44Ma meni je toplo oko srca kad vidim baltu kod nas, rovit igrac dobar je
-
- Kontakt:
Pa pratite li forum? Ova plava fekalija se javi samo kad treba nesto pljuvat,koliko je glup pa misli ako si plagio obestecenje da neko mora igrat ili danje ,zabranjeno da mu raskinu ugovor. Za pocetak nek progugla koliko je takvih igraca na godisnjoj bazi.ebi46 je napisao/la: ↑11 jan 2025, 17:59Ma Zekić je kretenčina. Trebao je osvojiti 45 bodova od maksimalnog 51 boda, sa ovako savršenim suđenjem, da bi ti bio zadovoljan.Lucas je napisao/la: ↑11 jan 2025, 17:06Izmišljat ce svakako, to je kod nas jedino sigurno. Zbog njegovih izmišljanja podzemnih voda, ostali smo bez 7 bodova sa kojima bi danas bili prvi (kone i Zrinjski na Koševu i Posušje u gostima). Ne osvojimo li bar jedan trofej ove sezone, nadam se da ce nogu dobiti. 3/4 na tabeli uz izborenu Evropu, ostvarili bi i sa Osmom Bajricem iz Travnika, uz platu od 500 KM.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑11 jan 2025, 14:59Glupani.Plate obeštećenje pa onda raskinu ugovor.Tačno se vidi da u klubu nema niko ko bi radio domačinski.
Sad čekam da i on počne sa izmišljanjem pozicija kad mu zafali stoper.
Ja sam za otkaz do marta da se makar nešto proba izvući, a vi?
Misli Miralem Pjanic nasGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 jan 2025, 22:53Jel se neko zayebava, ili stvarno misli da bi Miomir mogao igrati na zadnjem veznom?
Uz dužno poštovanje prema njemu( jer ga gotivim radi maksimalne borbenosti ), ali on nema kvalitete da isprati na stoperskoj poziciji pas igru, a kamoli tek u veznom redu.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Ja fkt ne kontam je l vi citate postove
Nađite jedan post gdje se priziva Mujakic
Kaže se da treba igrač tih karakteristika
Tobe jarabi Ko da s djecom od 12 godina diskutuje se
Nađite jedan post gdje se priziva Mujakic
Kaže se da treba igrač tih karakteristika
Tobe jarabi Ko da s djecom od 12 godina diskutuje se
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Crepulja ? Nešto si pobrkaomosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 jan 2025, 23:02Hocemo neke iskorake a prizivamo Baltu,Mujakica i slicne? Balta je bio solidan,borili se za dno tabele,dodje Crepulja i zakuca ga na tribine,digne ekipu i sad igraju vrhunski,to je razlika izmedju dobrog i loseg igraca.ErosViverosViv je napisao/la: ↑11 jan 2025, 22:44Ma meni je toplo oko srca kad vidim baltu kod nas, rovit igrac dobar je

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
-
- Kontakt:
Pricam za Slaven BelupoMokes je napisao/la: ↑11 jan 2025, 23:29Crepulja ? Nešto si pobrkaomosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 jan 2025, 23:02Hocemo neke iskorake a prizivamo Baltu,Mujakica i slicne? Balta je bio solidan,borili se za dno tabele,dodje Crepulja i zakuca ga na tribine,digne ekipu i sad igraju vrhunski,to je razlika izmedju dobrog i loseg igraca.ErosViverosViv je napisao/la: ↑11 jan 2025, 22:44Ma meni je toplo oko srca kad vidim baltu kod nas, rovit igrac dobar je![]()
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Vjerovatno ga nisi shvatio ( ko ni ja na prvu). Ovo što je napisao se odnosi na njegovo vrijeme provedeno u Belupu. A Crepulja je došao krajem ljeta kod njih u tim.Mokes je napisao/la: ↑11 jan 2025, 23:29Crepulja ? Nešto si pobrkaomosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 jan 2025, 23:02Hocemo neke iskorake a prizivamo Baltu,Mujakica i slicne? Balta je bio solidan,borili se za dno tabele,dodje Crepulja i zakuca ga na tribine,digne ekipu i sad igraju vrhunski,to je razlika izmedju dobrog i loseg igraca.ErosViverosViv je napisao/la: ↑11 jan 2025, 22:44Ma meni je toplo oko srca kad vidim baltu kod nas, rovit igrac dobar je![]()

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Molim vas da ne odgovarate ovim debilima sto pljuju taman sam ih blokirao.
Sve ovo ide u pravom smjeru, ZZ zna sta radi, opusteno samo.
Sve ovo ide u pravom smjeru, ZZ zna sta radi, opusteno samo.

Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Ne prizivam ja nikog, covjek je nas igrac, tu s nasim timom na pripremama i kako stvari stoje, zekic zeli da ga isproba. Moje je misljenje da nam taj igrac treba, pogotovo protiv ekipa koje se udaraju, a imaju protekciju poput zelje, borca i zrinjskog.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 jan 2025, 23:02Hocemo neke iskorake a prizivamo Baltu,Mujakica i slicne? Balta je bio solidan,borili se za dno tabele,dodje Crepulja i zakuca ga na tribine,digne ekipu i sad igraju vrhunski,to je razlika izmedju dobrog i loseg igraca.ErosViverosViv je napisao/la: ↑11 jan 2025, 22:44Ma meni je toplo oko srca kad vidim baltu kod nas, rovit igrac dobar je
-
- Kontakt:
Đurickovic je igrač koji bi bio dobar da se ubrza 3 sekunde.
U skoku kasni 3 sekunde
U pasu kasni 3 sekunde
U klizećem kasni 3 sekunde
U izlasku iz odbrane kasni 3 sekunde
U razmišljanju kasni 3 sekunde
Sporo donosi odluke, vrlo često ispada, vrlo često pravi glupe faule, ne zna komandovati odabranom , dijete od 17-18 godina izgleda kao on i manje je grešaka napravilo.
Kuka se kao da je Nesta.
Frajer mu dao pola godine i bezbroj šansi , sve sto je uradio je dobio crvene kad ne treba, napravio penal kad ne treba , kasnio , umalo nas koštao prolama u Europi, s njim na terenu uvijek go primimo , ne znam fkt šta se kuka.
Doći će 2 stopera.
U skoku kasni 3 sekunde
U pasu kasni 3 sekunde
Sporo donosi odluke, vrlo često ispada, vrlo često pravi glupe faule, ne zna komandovati odabranom , dijete od 17-18 godina izgleda kao on i manje je grešaka napravilo.
Kuka se kao da je Nesta.
Frajer mu dao pola godine i bezbroj šansi , sve sto je uradio je dobio crvene kad ne treba, napravio penal kad ne treba , kasnio , umalo nas koštao prolama u Europi, s njim na terenu uvijek go primimo , ne znam fkt šta se kuka.
Doći će 2 stopera.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
jurisicduska je napisao/la: ↑11 jan 2025, 19:40Trebaju nam malo pokretniji stoperi.
Mujakic bi bio idealan za ovo sto mi igramo.
Ne pravi se pametan duško dugouško..jurisicduska je napisao/la: ↑11 jan 2025, 20:59Kako me nervira kad ko sivonje na nesto navalite.f0rest1946 je napisao/la: ↑11 jan 2025, 20:45Ma daj Milicevica il nekog takve kvalitete kakav vise Mujakic bgti
Milicevic nije igrac za ovog sistema , ok Milicevic al treba jos jedan slican igrac Mujakicu malo brzi stoper. Jovic kad to igra izgledamo bas dobro. To se govori a ne da se dovede Mujakic. Ne mogu igrati Soldo Celik i Milicevic ne zna se koji je sporiji od njih 3. Kako ce igrati. De malo naucite gledat fudbal ne mozes u 3-5-3 stavit 3 spora stopera pa taman da su Stam Nesta trebao bi im jedan Kanavaro da to upotpuni. Ne moze 3 spora stopera. Ako dovedu Milicevica sto nemam nista protiv onda Soldo na klupu i nek dovedu jos jednog brzog ili nek igraju Jovic Milicevic Celik. Sto je objektivno smjesna odbrana. Trebaju 2 stopera jedan visok i jedan brz. Milicevic nije ni jedno ni drugo. Vukotic i Mujakic bi unaprijedili 300% odbranu. Sprdaju se navijaci koji se razumiju u fudbal ko i ovi na forumu. Placeno 4 puta obestecenje za njeg mi ga iskmijavamo. Smijesno. A zali se za frajerom koji je kramp i igro po Jezeru Plavu i Grbaljima prije Sarajeva.
Jeste se raspisali o jednom igraču. Hvala mu na svemu i sretno mu u daljnjoj karijeri.
Hajmo malo o nama sad, od transfera do očekivanja u igri. Vjerojatno ćemo dovesti dva stopera (s obzirom da imamo tri "prava"stopera) i napadač zbog odlaska Renana.
Hajmo malo o nama sad, od transfera do očekivanja u igri. Vjerojatno ćemo dovesti dva stopera (s obzirom da imamo tri "prava"stopera) i napadač zbog odlaska Renana.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Tacno tako, a vjerujem da raja dosta kuka jer se oprase bez lige, nemaju strpljenja da sacekaju novi igrace i tako to. Napisao si gore Borna Barisic, krupan igrac za nasu ligu ali ima poznanstvo sa Zekicem iz Osijeka. Moja licna zelja bi bila na poziciji beka Petar Bockaj makar na neku jednogodisnju posudbu iz Dinama iako je luda glava sto se kaze ali u igri prema naprijed brutalan. Takodjer bi tu prednost bila sto je isto suradjivao sa Zekicem. Bolje i 4 bas kvalitetna pojacanja nego lutati sa njim a u ovom roku ocistiti svlacionicu koliko se moze zbog duzine ugovora doticnih.jurisicduska je napisao/la: ↑12 jan 2025, 00:01Đurickovic je igrač koji bi bio dobar da se ubrza 3 sekunde.
U skoku kasni 3 sekunde
U pasu kasni 3 sekunde
Kuka se kao da je Nesta.
Doći će 2 stopera.
- luckystrike
- Kontakt:
Zadnju utakmicu u Posušju bio je indisponiran, psovao je sudiji par puta, pa mu je glupson gedzic konacno dao zuti pred kraj poluvremena. U drugom nije zaigrao. Mozda ga je tad vec Zoran prekrizio.Lucas je napisao/la: ↑11 jan 2025, 19:25Ma korektan igrac, mogao je ostati bar zbog rotacije, igramo na dva fronta, on vec poznaje ekipu, dugo je tu.Ne kazem da je trebao biti standardan, ali sasvim ok i zahvalan igrac, da uđe u drugom poluvremenu po potrebi, al hajd.Koji vec po redu igrac, kojeg platiš pristojne pare za naše uslove i onda poslije sezone i po - dvije, samo raskineš ugovorluckystrike je napisao/la: ↑11 jan 2025, 19:02Kol'ko mi je drago bilo vidjeti leđa Durakoviću, toliko mi je žao što Đuričković ide. Međutim, vjerujem struci i nadam se da ćemo biti bolji u zadnjoj liniji na proljeće.![]()
Nego, zna li neko sta je s Renanom, vidim igra boba po brazilskim igralištima a Klub ga ne spominje uopšte?
Trenutno korisnika/ca: bavaracmujo, bosnas_, Dave, Hordas1990, johntravolta123, miguelramos, MSOZ101, nedimmmm1337, rimljanin90 i 94 gosta.