Mexc je okej i ako ces hidden gems traziti, osim ako neces bas uzimati dok ih nema na cexovima uopce.
Evo CGPT ce biti listan na Binance, spominjao sam ga tu od marta 2024. Prilika za kupovinu je bilo more i par x da se uzme makar..

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Mexc je okej i ako ces hidden gems traziti, osim ako neces bas uzimati dok ih nema na cexovima uopce.
Tako je
Ocekivao sam i prije ovo, to bi trebalo biti to, mozda jos jedan low poslije ovog da se napravi ali da close bude iznad ove zone. Malo konsolidacije i trebalo bi da nastavljamo opet gore jako od februara
Koji su tvoji top picks ili hodl ono sto vec imas
Top pickovi ENA i SUI, oni su mi se vec isplatili maltene...
Kasno je sa sui, nece jos mnogo. Ja cu do 6$ sve prodati. Ena je okej ispod 1$, sitan ali siguran gain 2-3x.Huske je napisao/la: ↑13 jan 2025, 19:13Verifikovan na Binance, pri završetku verifikacije na BCX vidim da ACX nudi osjetno manje provizije fiksno 1,5% za sve, dok BCX nudi 4,5% iz kripta u FIAT i 3,5% obrnuto. Nije big deal, ali objektivno vaša iskustva šta bi bolje bilo?
O kriptu mi je sad sve puno jasnije
harden, šta misliš šta bi mogao SUI, već je na 4,5 dolara, u godinu dana ima rast od 230%, nije valjda da ima prostora još gore?
A Portal mi je sumniiv, više od pola godine stoji na istom, jeftin je pa nije problem, ali da ne bude gubljenje vremena?
RollingPaper je napisao/la: ↑14 jan 2025, 10:19Kripto vam je dobar ako imate par hiljada viska, da ulozite i ostavite da stoji kao investicija.
Ako zelite nesto sitno da trejdate i zaradite, dzaba cete izgubit vrijeme, zivce a i novac. Bolje se fokusirajte na nesto drugo, ako hocete brzu zaradu, zavrsit cete kao hrana velikih riba u okeanu u kojem ne znate plivat.
Možda hoće da se kockaju sa memecoinovimaRollingPaper je napisao/la: ↑14 jan 2025, 10:19Kripto vam je dobar ako imate par hiljada viska, da ulozite i ostavite da stoji kao investicija.
Ako zelite nesto sitno da trejdate i zaradite, dzaba cete izgubit vrijeme, zivce a i novac. Bolje se fokusirajte na nesto drugo, ako hocete brzu zaradu, zavrsit cete kao hrana velikih riba u okeanu u kojem ne znate plivat.
Nije, moze ena do 3$
15% danas, 30% od bottoma korekcije
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.