Mars u piz.du mater'nu
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Tvoje komentiranje toga kao da su svi protiv Arsenala, ti si ko neki bosanski Ty s AFTVa
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Nigdje ja nisam napisao da su svi protiv Arsenala, samo cinjenicu da se o ovome prvi put ikad prica jer je Arsenal profitirao.
I konstantno se desava gdje se pravila koja postoje oduvijek preispituju kad Arsenal profitira.
Npr
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
I kad Arsenal dobije zbog sudijske greske Brokule spinuje pricu da ih svi mrze. 
- JayCatwright
- Kontakt:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
Majstorinho
- Kontakt:
Nemoj se džaba nervirati ovog lika uopšte ne treba shvatiti ozbiljno
Blue is a color
Football is a game
Football is a game
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Možeš guzove posušivati nakon kenjaže. Fino ti piše da je Kenjo Dalgliš.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Apsolutno se slažem sa obje konstatacije ...jeste bio magičan i jeste protraćio karijeru...svi treneri koji su ga trenirali su rekli da je bio magija na terenu ali i da je teški neradnik ,da ga jednostavno boli quratz za svim ako mu se nešto ne da.Skidam ti kapu kao protivničkom navijaču na iskrenoj realnosti i iskrenosti...očito ih mnogo nije pratilo Hazarda osim o da kada je Realu maznuo milione i odlučio da se prejeda i uživa u životu..
Iz dana u dan nas sve više zasmijavaš svojim genijalnim forama. Hvala ti na tome.
Ja mislim da mu ovo nije smijesno ni haverima u specijalnoj. I oni mu na ovakve fazone odgovore "de ba glupi si"!
Srce, čast i ponos!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Joj što City kupuje ove igrače sa čudnim prezimenima. 
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- feniksptica
- Kontakt:
Šta radi Onana
3 gola izvadio
Čitam za Garnacha da može u Napoli i nešto kontam je li žao, možda je rano da ide i evo sad više ne moram razmišljati. Ova utakmica je ogledalo njegovog mozga.
Onana 
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.