FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- luckystrike
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Vala kad je borac s kvrzicem dobro proso koji ima 36 godina, valjda cemo i mi s bornom koji je mladji i ima bolji cw..keli je napisao/la: ↑17 jan 2025, 22:22Elham. Iako smo se opekli sa igracima sa jakim CVom, ovo ce biti odlicno ako dodje do saradnje jer ga Zekic veoma dobro poznaje i vjerujem da je i to prevagnulo ako potpise.jurisicduska je napisao/la: ↑17 jan 2025, 22:0618.juna 2024 sam ovo napisao frajer tek sad dogovorio
Šta je tu čudno? Duraković je jedan id igrača koji je zaista radan, u jednom periodu bio među najspremnijim u ekipi i jača strana su mu asistencije, odnosno sjajan centaršut. Šta mu se desilo kod nas to je misaona imenica.Pendulum je napisao/la: ↑17 jan 2025, 21:51E čuj Duraković 2 asistencije.U generalci pred drugi dio sezone u HNL-u ekipa Šibenika dominirala je nad bosanskohercegovačkim premijerligašem GOŠK-om iz Gabele te ostvarila ubjedljivu pobjedu rezultatom 4:0.
U redovima Šibenika, posebno se istakao Laća koji je postigao dva pogotka, te Elvir Duraković koji je stigao na posudbu iz FK Sarajevo. Duraković je upisao dvije asistencije i osvojio simpatije stručnog štaba, pokazujući da će biti značajno pojačanje na lijevom beku.
Šibenik je poveo u 32. minuti preko Laća, a u 45. minuti Prekodravac je preciznim udarcem udvostručio prednost. U 50. minuti Duraković je sjajno centrirao, a Santini je postigao treći gol za domaćine. Samo devet minuta kasnije, Šibenik je postigao i četvrti gol. Ponovno je Duraković asistirao, a Laća se sjajno postavio i s lakoćom savladao golmana GOŠK-a.
Šibenik će otvoriti drugi dio sezone HNL-a duelom sa Osijekom na Opus Areni, dok će GOŠK nastaviti pripreme za nastavak sezone Premijer lige BiH.![]()
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
durakovic je zadnji put dobro centrirao hamzi za 3-0 protiv zelje na kosevu. Limitiran i strogo defanzivno orjentisan bek kojeg nije krasilo nista, ni duel ni skok igra, ni centarsut, ni probijanje naprijed, ni brzina ni agilnost. Okretan ko doner.Amcho1 je napisao/la: ↑18 jan 2025, 01:07Šta je tu čudno? Duraković je jedan id igrača koji je zaista radan, u jednom periodu bio među najspremnijim u ekipi i jača strana su mu asistencije, odnosno sjajan centaršut. Šta mu se desilo kod nas to je misaona imenica.Pendulum je napisao/la: ↑17 jan 2025, 21:51E čuj Duraković 2 asistencije.U generalci pred drugi dio sezone u HNL-u ekipa Šibenika dominirala je nad bosanskohercegovačkim premijerligašem GOŠK-om iz Gabele te ostvarila ubjedljivu pobjedu rezultatom 4:0.
U redovima Šibenika, posebno se istakao Laća koji je postigao dva pogotka, te Elvir Duraković koji je stigao na posudbu iz FK Sarajevo. Duraković je upisao dvije asistencije i osvojio simpatije stručnog štaba, pokazujući da će biti značajno pojačanje na lijevom beku.
Šibenik je poveo u 32. minuti preko Laća, a u 45. minuti Prekodravac je preciznim udarcem udvostručio prednost. U 50. minuti Duraković je sjajno centrirao, a Santini je postigao treći gol za domaćine. Samo devet minuta kasnije, Šibenik je postigao i četvrti gol. Ponovno je Duraković asistirao, a Laća se sjajno postavio i s lakoćom savladao golmana GOŠK-a.
Šibenik će otvoriti drugi dio sezone HNL-a duelom sa Osijekom na Opus Areni, dok će GOŠK nastaviti pripreme za nastavak sezone Premijer lige BiH.![]()
U Sarajevu ga je pomela svaka konkurencija. Do cega je doslo do pada nakon transfera to samo on zna, sretno mu bilo.
Dan kada su zvanične klupske stranice objavile potpise Zeljkovića, Durakovića i Beganovića je bila subota, 3. juni 2023. Možda danas nešto budeKarlMarx je napisao/la: ↑17 jan 2025, 19:21Kako će potpisati sutra kad je subota?Radi li iko od vas, pa da zna da treba odnijet prijavu u poreznu upravu. Porezna ne radi subotom.
Nema potpisa prije ponedjeljka. Jedino da su predali prijavnicu ove sedmice, a ugovor počinje od ponedjeljka. Mada čisto sumnjam, niko ne nosi u Poreznu prijavnicu prije nego se sklopi ugovor.

-
- Kontakt:
Imao je on i kod nas 1-2 tekme sto je odigrao dobre. Ali to je sve. Ovo je samo inat, nema tu kontinuitetaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑17 jan 2025, 22:14E jest nas popiso sto je upisao 2 asistencije protiv Goska u prijateljskoj dusa nasa on klasa ali mi mu nismo dali da igra
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
-
- Kontakt:
Nidal Čelik 6 najveci talenat na svijetu!!!!!
Nije to brate samo inat...pjankesarajevo je napisao/la: ↑18 jan 2025, 07:34Imao je on i kod nas 1-2 tekme sto je odigrao dobre. Ali to je sve. Ovo je samo inat, nema tu kontinuitetaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑17 jan 2025, 22:14E jest nas popiso sto je upisao 2 asistencije protiv Goska u prijateljskoj dusa nasa on klasa ali mi mu nismo dali da igra
Imas igrace koji su takticki ograniceni, koji ne znaju formacijske postavke, koji se gube van svoje kolotecine...
Durakovic je klasican bek koji moze igrati u Igmanu, GOSK-u, Radniku, gdje nema nekakvih taktickih opterecenja, nego je vise , hajde neka iznese loptu, pokusa proci po strani i centrirati pa sta Bog da...
Ne znam da li ste primjetili da, vjerovatno je to i Zekic trazio, po predaji lopte udje okomito u sesnaesterac i primi povratni pas, gdje se tacno vidi da covjek ne zna sta treba poslije toga uraditi, da li je gurnuti u srce kaznenog, sutati, uposliti nekog...
Ne zelim ga pljuvati, ali mene je izludjivalo koliko je covjek limitiran...
Pogledaj samo koliko je imao ubacaja po zemlji i sve ce ti biti jasno, on jednostavno nema tu percepciju da ako ne ide,bilo pas, bilo centarsut, da se pokusa nesto promjeniti...
Kod svakog trenera koji posvecuje vecu paznju formacijskim zamislima on nema sta traziti, to je jednostavno tako i nista se tu ne moze uciniti...
On je klasicni igrac za male klubove i tu moze dosta pomoci takvim ekipama...
- luckystrike
- Kontakt:
Lamine Yamal
Arda Guler
Zaire-Emeri
Leny Yoro
Pau Cubarsi
Nidal Čelik

Jos da hoce biti pametan pa zapeti jos vise trenirati, učiti, ishrqnu dovesti u red, srediti kondiciju, ne dopustuti da ga "slava" ponese bio bi stoper za ekipe gornjwg dijela lige šampiona.luckystrike je napisao/la: ↑18 jan 2025, 08:30Lamine Yamal
Arda Guler
Zaire-Emeri
Leny Yoro
Pau Cubarsi
Nidal Čelik
![]()
-
- Kontakt:
Sve si u pravu Vanja pejgamberuVanja8 je napisao/la: ↑18 jan 2025, 07:57Nije to brate samo inat...pjankesarajevo je napisao/la: ↑18 jan 2025, 07:34Imao je on i kod nas 1-2 tekme sto je odigrao dobre. Ali to je sve. Ovo je samo inat, nema tu kontinuitetaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑17 jan 2025, 22:14
E jest nas popiso sto je upisao 2 asistencije protiv Goska u prijateljskoj dusa nasa on klasa ali mi mu nismo dali da igra
Imas igrace koji su takticki ograniceni, koji ne znaju formacijske postavke, koji se gube van svoje kolotecine...
Durakovic je klasican bek koji moze igrati u Igmanu, GOSK-u, Radniku, gdje nema nekakvih taktickih opterecenja, nego je vise , hajde neka iznese loptu, pokusa proci po strani i centrirati pa sta Bog da...
Ne znam da li ste primjetili da, vjerovatno je to i Zekic trazio, po predaji lopte udje okomito u sesnaesterac i primi povratni pas, gdje se tacno vidi da covjek ne zna sta treba poslije toga uraditi, da li je gurnuti u srce kaznenog, sutati, uposliti nekog...
Pogledaj samo koliko je imao ubacaja po zemlji i sve ce ti biti jasno, on jednostavno nema tu percepciju da ako ne ide,bilo pas, bilo centarsut, da se pokusa nesto promjeniti...
Kod svakog trenera koji posvecuje vecu paznju formacijskim zamislima on nema sta traziti, to je jednostavno tako i nista se tu ne moze uciniti...

Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
-
- Kontakt:
Prvi potpisi u ponedeljak kako kaze Done
Jesu li kapitalci tipa Benko, Jajalo, Delac, Stojcev ?
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Drago mi je da dijelimo misljenjeVanja8 je napisao/la: ↑18 jan 2025, 07:57Nije to brate samo inat...pjankesarajevo je napisao/la: ↑18 jan 2025, 07:34Imao je on i kod nas 1-2 tekme sto je odigrao dobre. Ali to je sve. Ovo je samo inat, nema tu kontinuitetaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑17 jan 2025, 22:14
E jest nas popiso sto je upisao 2 asistencije protiv Goska u prijateljskoj dusa nasa on klasa ali mi mu nismo dali da igra
Nego možemo li ih kako prevariti da otkupe njegov ugovor, pa makar 100k?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
A kako mislite da su prijavljeni igrači, kako se uplacuju porezi i doprinosi?spezial je napisao/la: ↑17 jan 2025, 21:41Ne moze brate ni u ponedjeljak, sad mi javise Sefika sa saltera je na bolovanju pa ce odlozit potpis za utorak...KarlMarx je napisao/la: ↑17 jan 2025, 19:21Kako će potpisati sutra kad je subota?Radi li iko od vas, pa da zna da treba odnijet prijavu u poreznu upravu. Porezna ne radi subotom.
Nema potpisa prije ponedjeljka. Jedino da su predali prijavnicu ove sedmice, a ugovor počinje od ponedjeljka. Mada čisto sumnjam, niko ne nosi u Poreznu prijavnicu prije nego se sklopi ugovor.

Ja inace nisam neko ko se baca imenima pojacanja, ali mogu prenijeti sto sam cuo od relativno pouzdanog izvora. Gojkovic ima nasu ponudu na stolu i blizu je da prihvati.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Predstavljanje i potpis se moze izvrsiti u svakom trenutku, oni ugovori koje igraci potpisuju na predstavljanju svakako u vecini slucajeva nisu pravi. Naravno da se to prijavi i zavrsi radnim danima, ali kompletno predstavljanje i potpisivanje moze biti i u nedjelju u 22h ako zele.KarlMarx je napisao/la: ↑18 jan 2025, 10:49A kako mislite da su prijavljeni igrači, kako se uplacuju porezi i doprinosi?spezial je napisao/la: ↑17 jan 2025, 21:41Ne moze brate ni u ponedjeljak, sad mi javise Sefika sa saltera je na bolovanju pa ce odlozit potpis za utorak...KarlMarx je napisao/la: ↑17 jan 2025, 19:21
Kako će potpisati sutra kad je subota?Radi li iko od vas, pa da zna da treba odnijet prijavu u poreznu upravu. Porezna ne radi subotom.
Sarajevo je Udruženje građana, pa nije vamo ovo FIFA ili PES
Kakvi klocevi.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Jucer je bio zadnji rok da se nase ponude prihvate ili odbiju za igrace sa kojima je razgovarano. Tako da ce ovih dana biti vjerovatno i promocija novog igraca ili vise njih, ali vjerovatno i nova imena koja ce se spominjati kao nova rjesenja.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], juka55, Uvijeknapravojstrani i 46 gostiju.