Samo je Pioli s ovom ekipom znao, al eto ljudi se zalete pa misle moze se svake godien uzimat Scudetto s ovom ekipom...
AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Da vidimo šta će nam Conceicao reći nakon ovog užasa od utakmice. Kamo dalje, rođače? 
Sa ovako jadnom igrom nisam siguran ni u pobjedu protiv Girone u Ligi prvaka...
Sa ovako jadnom igrom nisam siguran ni u pobjedu protiv Girone u Ligi prvaka...
I na ljeto treba otkaz dati Ibri, Moncadi i Furlaniju.
Trenera Conceicao ostaviti neka gradi i uigrava ekipu, jer covjek trenutno nema dovoljno vremena da u ovoj sezoni izbori CL i jedino odgovorni ce biti ljudi koji su sklapali ekipu prethodno ljeto.
Cuj poslat Pobegu i Adlija na pozajmicu, jis Adli nije htio da ide a sad nemas koga ubacit u sredinu.
Kalulua otjerali na pozajmicu u durektnog rivala i covjek razvaljuje.
Trenera Conceicao ostaviti neka gradi i uigrava ekipu, jer covjek trenutno nema dovoljno vremena da u ovoj sezoni izbori CL i jedino odgovorni ce biti ljudi koji su sklapali ekipu prethodno ljeto.
Cuj poslat Pobegu i Adlija na pozajmicu, jis Adli nije htio da ide a sad nemas koga ubacit u sredinu.
Kalulua otjerali na pozajmicu u durektnog rivala i covjek razvaljuje.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
A sta ce reci, on mislio Boavista, kad ono Juve sa druge strane
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Ja stvarno ne mogu vjerovati da jos neko zali za celavcem. Pa mene oci jos uvijek bole od nefudbala koji sam gledao dok je on vodio ekipu. Ni igre, ni trke, ni formacije, ni zivota, ni vrazije matere....
I ne treba nam bolje kad se zali za njim!!!!
Pobega i Adli kad su bili tu kakalo se da su dizelasi, kako nemaju pojma. I za njima se sad zali???
E svasta...
Pobega i Adli kad su bili tu kakalo se da su dizelasi, kako nemaju pojma. I za njima se sad zali???
E svasta...
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Šta će reći? Čovjek je tu 20 dana bez ikakvog vremena da radi na nečemu. Svakih 3-4 dana je utakmica. Koristi ono što imaš i nadaj se najboljem ishodu.
Poraz ko poraz. Juve večeras bolji. Idemo dalje, sljedeći meč već za 3 dana praktički. Nema se kad tugovati.
Ova uprava treba da ode na ljeto. Ništa dobro nisu uradili od svog dolaska. Tim nema nikakav balans.
Napadača nema, opcija na sredini nema. Desnog beka nema.
Totalni disbalans.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- crvenocrni
- Kontakt:
Ja prvi ne zalim za Piolijem ali isto tako ne vidim niti jednu pozitivnu stvar nakon njega. Odredjeni forumasi su to i isticali ali vi pojedini ste govorili da zale za Piolijem. Ja sam i prije pocetka sezone, nakon mercata i imenovanja Fonsece pisao da od ove sezone nema nista i da ce biti teska borba za LP. Ocito sam se prevario jer ne da ce biti teska, nego skoro nemoguca. Jednostavno dok je vlasnik kakav jest i dok Ibra i slicni vedre i oblace, od ovog kluba nema nista.
Zato sa ovim i sa fonsekom sve imamo sem rezultata, igra nam je na nivou napredne verzije tika take, a rezultati su takvi da djelimo prvo mjesto....koraj je napisao/la: ↑18 jan 2025, 19:55Ja stvarno ne mogu vjerovati da jos neko zali za celavcem. Pa mene oci jos uvijek bole od nefudbala koji sam gledao dok je on vodio ekipu. Ni igre, ni trke, ni formacije, ni zivota, ni vrazije matere....
E svasta...
Majke ti ne palamudi bezveze....
Druze nemoj covjeka od skoro 60ak godina nazivati ćelavcem, malo postovanja u diskusiju moliću.koraj je napisao/la: ↑18 jan 2025, 19:55Ja stvarno ne mogu vjerovati da jos neko zali za celavcem. Pa mene oci jos uvijek bole od nefudbala koji sam gledao dok je on vodio ekipu. Ni igre, ni trke, ni formacije, ni zivota, ni vrazije matere....
E svasta...
Druga stvar s Piolijem smo igrali CL, i ove godiine s Adlijem i Pobegom je taj isti Pioli izborio CL, a sljedece godine CL-a na San Siru nece biti.
Zapravo bice al ce te meceve samo Inter igrati.
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
E moj Koraj, samo da nam je nešto tisra, kao žene u menopauzi sve smeta, kada se pobijedi nakon preokreta, kada trener slavi, kada se izgubi....... Pioli ne valja, pa valja, ne valja Fonseca (i ne valja jbo ga Zlatan što ga dovede) jer oštri qurtaz na one dvije primadone koje su umislile da su veći od tima, sada ne valja Konseisao a došao prije 2 sedmice...koraj je napisao/la: ↑18 jan 2025, 19:55Ja stvarno ne mogu vjerovati da jos neko zali za celavcem. Pa mene oci jos uvijek bole od nefudbala koji sam gledao dok je on vodio ekipu. Ni igre, ni trke, ni formacije, ni zivota, ni vrazije matere....
E svasta...
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Pojedini i dalje ne kontaju, da odlaskom Mister Piolia mi samo idemo dalje i dalje ali ka dnu.
To sto oni ne vide, ili nisu zeljeli da vide, ili sta ti ja znam, ne znaci da je Pioli bio los po Milan.
Kada sam pisao protiv Amera, uprave, Boga, Groma ili sta ti ja ne znam koga, onda su onanisali ovdje da branim Mistera po svaku cijenu. A realnost totalno drugacija. Branio sam ga za sve sto nije kriv. Kada je bilo situacija da syebe utakmicu svojim zamislima i ja sam ga tad kritikovao.
Ali jednostavno, za neke nase igrace nema pomoci, niti ti to mozes utrenirati kako su ovdje govorili. Bili oni pod palicom Piolija ili Pepa.
Kazu, oci ih bole od igre pod Piolijem, a sad im kao divoda gledati igru Milan, Areim onda.
iako ne zelim da kritikujem Sergia, jer covjek je tu nepun mjesec dana, ali igra se sto prije mora popraviti. Tako je jbg u velikim timovima. Niko te ne trpi.
To sto oni ne vide, ili nisu zeljeli da vide, ili sta ti ja znam, ne znaci da je Pioli bio los po Milan.
Kada sam pisao protiv Amera, uprave, Boga, Groma ili sta ti ja ne znam koga, onda su onanisali ovdje da branim Mistera po svaku cijenu. A realnost totalno drugacija. Branio sam ga za sve sto nije kriv. Kada je bilo situacija da syebe utakmicu svojim zamislima i ja sam ga tad kritikovao.
Ali jednostavno, za neke nase igrace nema pomoci, niti ti to mozes utrenirati kako su ovdje govorili. Bili oni pod palicom Piolija ili Pepa.
Kazu, oci ih bole od igre pod Piolijem, a sad im kao divoda gledati igru Milan, Areim onda.
iako ne zelim da kritikujem Sergia, jer covjek je tu nepun mjesec dana, ali igra se sto prije mora popraviti. Tako je jbg u velikim timovima. Niko te ne trpi.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Pa ne možeš vidjeti nikakve pozitivne stvari kad su doveli mrtvog Fonsecu. Pobogu niko nije navijao za otkaz Piolija da bi se dovela još gora verzija Piolija, naravno da se zdravorazumski očekivao trener u rangu Milana, a ne Torina. To što su Ibra i ekipica sjebali sve što se moglo sjebati, to je druga stvar radi koje ću uvijek reći da zaslužuju kolektivne otkaze jer su se napravili prekrupni propusti.
Skoro 20 dana prošlo na merkatu, a ovi ništa nisu uradili. Bitno je yebenog četvrtog desnog beka dovesti, iako ni to još nisu završili.
Peta utakmica u 15 dana, a nas satrale povrede i umor, što sad baš počinje biti problematično. Ne znam je li gora situacija u napadu ili to što Fofana i Tijji više ne postoje na terenu jer su maksimalno istrošeni, a ni tu nemaš izbora.
Što je najgore, nastavlja se ubilački tempo sa utakmicama, a povrijeđeni igrači niti će se vratiti kroz petnaestak dana (osim Pulišića) niti ovi išta dovode.
Skoro 20 dana prošlo na merkatu, a ovi ništa nisu uradili. Bitno je yebenog četvrtog desnog beka dovesti, iako ni to još nisu završili.

Peta utakmica u 15 dana, a nas satrale povrede i umor, što sad baš počinje biti problematično. Ne znam je li gora situacija u napadu ili to što Fofana i Tijji više ne postoje na terenu jer su maksimalno istrošeni, a ni tu nemaš izbora.
Što je najgore, nastavlja se ubilački tempo sa utakmicama, a povrijeđeni igrači niti će se vratiti kroz petnaestak dana (osim Pulišića) niti ovi išta dovode.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Niko i ne krivi sad Konseisao nego upravu.meecko je napisao/la: ↑18 jan 2025, 20:05E moj Koraj, samo da nam je nešto tisra, kao žene u menopauzi sve smeta, kada se pobijedi nakon preokreta, kada trener slavi, kada se izgubi....... Pioli ne valja, pa valja, ne valja Fonseca (i ne valja jbo ga Zlatan što ga dovede) jer oštri qurtaz na one dvije primadone koje su umislile da su veći od tima, sada ne valja Konseisao a došao prije 2 sedmice...koraj je napisao/la: ↑18 jan 2025, 19:55Ja stvarno ne mogu vjerovati da jos neko zali za celavcem. Pa mene oci jos uvijek bole od nefudbala koji sam gledao dok je on vodio ekipu. Ni igre, ni trke, ni formacije, ni zivota, ni vrazije matere....
E svasta...
Takodjer da su doveli Contea ili De Zerbija umjesto Piolija na ljeto niko a ne bi rekao jer bi svi vidjeli da klub želi trenera sa odredjenom harizmom i renomeom.
Medjutim uprava je uradila sta je uradila i logicno da cemo mi svi koji su tad govorili da je to los potez nasladjivat se.
I jos nesto Giroud je Ronaldo za Abrahama i Moratu

(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Kad je Cardinale otpustio Maldinija mislim da je tada bilo jasno u kome pravcu ide klub.rope11 je napisao/la: ↑18 jan 2025, 20:12Pa ne možeš vidjeti nikakve pozitivne stvari kad su doveli mrtvog Fonsecu. Pobogu niko nije navijao za otkaz Piolija da bi se dovela još gora verzija Piolija, naravno da se zdravorazumski očekivao trener u rangu Milana, a ne Torina. To što su Ibra i ekipica sjebali sve što se moglo sjebati, to je druga stvar radi koje ću uvijek reći da zaslužuju kolektivne otkaze jer su se napravili prekrupni propusti.
Skoro 20 dana prošlo na merkatu, a ovi ništa nisu uradili. Bitno je yebenog četvrtog desnog beka dovesti, iako ni to još nisu završili.![]()
Nisu bitni rezultati, bitno je na kraju godine biti u plusu kako bi Cardinale seb mogao isplatit dividendu.
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Zlatan: Znamo šta je potrebno!
E pa vidimo koliko znate šta je potrebno! FUJ!
E pa vidimo koliko znate šta je potrebno! FUJ!
Trpali bi oni Sasuolo, i pricalo bi se o van serijskim igracima. Ovako nek se poklope usima.
Veze on nema, svaka mu čast kao igraču, kao funkcioner svaku fula, da li je kriv Zlatan ili Moncada to ne znam. Činjenica je da sa ovom vlasničkom ekipom i ovim uvlakačima na šefovskim mjestima bolje neće moći. Po neki trofej (za ovu godinu ispunjena kvota), trebalo bi i CL, eventualno LE, prodaja igrača za velike novce i u krug....
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Jbg, ali zaslužen poraz nakon što ih je Juve nagazio nakon pauze. Poželjno je bilo izbjeć poraz včrs, ali ko te pita sad.
Prethodne tri sezone je 5.mj uzelo 68p-64p-64p, dakle Milanu treba nekih 37p iz preostalih 18kola/54p. Teško, ali ne i nemoguća misija. Izuzetno bitni mečevi vs direktnih rivala 2.mar Nazio i 11.maj Bologna. Srećom su oba na San Siru, kao i Atalanta i Fiorentina, sve u Milanu.
Walker na RB je čisti višak na duže staze mimo ovog do ljeta sad, gdje su potrebna pojačanja. Reijnders,Fofana,Bennacer mogu max 60 kvalitetnih min pružit, neozbiljno je očekivat da će oni iznjet ostatak sezone sami.
Prethodne tri sezone je 5.mj uzelo 68p-64p-64p, dakle Milanu treba nekih 37p iz preostalih 18kola/54p. Teško, ali ne i nemoguća misija. Izuzetno bitni mečevi vs direktnih rivala 2.mar Nazio i 11.maj Bologna. Srećom su oba na San Siru, kao i Atalanta i Fiorentina, sve u Milanu.
Walker na RB je čisti višak na duže staze mimo ovog do ljeta sad, gdje su potrebna pojačanja. Reijnders,Fofana,Bennacer mogu max 60 kvalitetnih min pružit, neozbiljno je očekivat da će oni iznjet ostatak sezone sami.
Ako se otvori dodatno peto mjesto za LŠ, a vjerovatno hoće, onda bi tu Milan realno bio prvi kandidat (ili bolje rečeno, MORA biti). Ako ne mogu završiti ispred Lazia, Fiorentine ili Bologne, onda mu yebi mater.
Iako čitava sezona naginje ka tome da se vraćamo fudbalu četvrtkom iduće sezone, previše loših odluka oko trenera i transfera će vjerovatno morati doći na naplatu.
Bilo kako bilo, pojačanja su hitno potrebna ako misle da spase sezonu. Pa ko god došao, samo da se dobije na širini i svježini.
Iako čitava sezona naginje ka tome da se vraćamo fudbalu četvrtkom iduće sezone, previše loših odluka oko trenera i transfera će vjerovatno morati doći na naplatu.

Bilo kako bilo, pojačanja su hitno potrebna ako misle da spase sezonu. Pa ko god došao, samo da se dobije na širini i svježini.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Reijnders i Fofana danas nisu mogli da dišu, a kamoli da trče i kreiraju nekakve šanse, a zamjene za njih ni na vidiku, iako je već 18. januar.
Ova ekipa bez Pulišića i sa umornim Reijndersom nema nikakvu širinu, a Theo i Leao da odigraju vrhunsku utakmicu, potrebno je da se taj dan poklope zvijezde, Jupiter i Saturn i retrogradni Merkur.
Kao što to rekoše i druge kolege forumaši, ovo je vrlo čudna, vrlo neujednačena, vrlo neizbalansirana ekipa sa mnogo kampanjaca, lezihljebovića i primadona koje misle da su veće od kluba. Baš onako čudna, neprirodna i nenormalna selekcija fudbalera koji sekunde nisu evoluirali nakon osvojenog scudetta 2022. Naprotiv, i fudbaleri i stručni štab i uprava i "societa" što bi rekli Italijani, stagniraju od te 2022. kao da ih je neko začarao i ne nazire se svjetlo na kraju tunela.
Ova ekipa bez Pulišića i sa umornim Reijndersom nema nikakvu širinu, a Theo i Leao da odigraju vrhunsku utakmicu, potrebno je da se taj dan poklope zvijezde, Jupiter i Saturn i retrogradni Merkur.
Kao što to rekoše i druge kolege forumaši, ovo je vrlo čudna, vrlo neujednačena, vrlo neizbalansirana ekipa sa mnogo kampanjaca, lezihljebovića i primadona koje misle da su veće od kluba. Baš onako čudna, neprirodna i nenormalna selekcija fudbalera koji sekunde nisu evoluirali nakon osvojenog scudetta 2022. Naprotiv, i fudbaleri i stručni štab i uprava i "societa" što bi rekli Italijani, stagniraju od te 2022. kao da ih je neko začarao i ne nazire se svjetlo na kraju tunela.