Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- VensanKasel
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Denim u Mercatoru i Kortu 16 KM
U DM-u 12 KM
Sapun Dove u Kortu 1.90 KM
U Mercatoru 3.75 KM , u DM-u 3.35 KM
Bademi u Bingu ( 100 grama ) 2.40 KM , u Konzumu 3.80 KM
Svašta ...
U DM-u 12 KM
Svašta ...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- kraljttbvb
- Kontakt:
DM je najveća ubleha na koju naivne žene padaju.VensanKasel je napisao/la: ↑18 jan 2025, 17:27Denim u Mercatoru i Kortu 16 KM
U DM-u 12 KM
Svašta ...
Ljudi imaju pravo velike marze na proizvode, ali žene idu tamo i namiruju se, a usput i ne gledaju cijene.
Prije par godina sam gledao Dove dezodorans (isti bar kod, isti proizvodjac) u nekoj običnoj prodavnici 3.60, u DM-u 4.50...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Dm je vjerovatno i dalje najbolji poslodavac u BiH.
- kraljttbvb
- Kontakt:
To apsolutno stoji.
Što se tiče plata i svega ostalog, kažu da im niko ne može primaknuti.
Ja govorim o tome koliko su skupi u odnosu na ostale...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- feniksptica
- Kontakt:
Jos dobre plate jos sve na račun
Kako majku mu
Kako majku mu
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
DM je ubjedljivo najpovoljnija drogerija u Njemačkoj. Potvrda toga je da kod njih nema " akcija" jer imaju standardno niske cijene.kraljttbvb je napisao/la: ↑18 jan 2025, 18:35To apsolutno stoji.
Ovdje je druga priča, ko im je konkurencija?
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Razumijem o čemu govoriš. Mislim da je to poslodavac koji bas rijetko mijenja radnike. Ne znam da li su se u Konjicu mijenjali, ali dok sam išao, imao sam osjećaj da su uvijek isti radnici tu.kraljttbvb je napisao/la: ↑18 jan 2025, 18:35To apsolutno stoji.

Nisam stvarno nikada usporedjivao cijene kod njih, ali slaba im je konkurencija dole. Cm, didaco.. ne znam da li postoji još neka prodavnica za kozmetiku.
Ovdje imaju stvarno konkurencije, ali nisu stvarno ni skupi.
Dolaze li na ove proteste?
Sram ih bilo, radnici im već godinama nemaju ispod 1000 maraka.
Jedna za nase privatnike.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Dobri su jer kad udjes, sve imaš. Bar što se tiče žena.
Od kozmetike do omekšivača za ves...
- VensanKasel
- Kontakt:
Pisao sam skoro o onom svom "drugu", koji me iznenada počeo smatrati najboljim kad je trebalo naći kuma tj. nekoga da ispuni te obaveze, nakon ekstremne glorifikacije mog lika nakon svadbe, došli smo do toga da sam blokiran na svim društvenim mrežama.
Danas sasvim random sjedim sa drugom, naručimo Glovo, ja na vrata - kad on, samo pognute glave kaže - izvini druže, najbolje je ovako da se ne čujemo.
Jasno nema tu drugog razloga, no žena. Je li moguće da brak stvarno istopi kičmu muškaraca? Ne mogu zamisliti da mi žena zabrani sa kim smijem komunicirati, to je već novi level.
Danas sasvim random sjedim sa drugom, naručimo Glovo, ja na vrata - kad on, samo pognute glave kaže - izvini druže, najbolje je ovako da se ne čujemo.
Jasno nema tu drugog razloga, no žena. Je li moguće da brak stvarno istopi kičmu muškaraca? Ne mogu zamisliti da mi žena zabrani sa kim smijem komunicirati, to je već novi level.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- AshburtonG
- Kontakt:
Sudeci po tvom prvom dijelu posta, cini mi se da beskicmenjak nije postao tek u braku. 

- relativizam
- Kontakt:
Dm u njemackoj i kod nas nešto minimalna razlika,u nejmackoj smiješ sa cukom ući, to je možda jedino drugačije a cijene istekraljttbvb je napisao/la: ↑18 jan 2025, 18:01DM je najveća ubleha na koju naivne žene padaju.VensanKasel je napisao/la: ↑18 jan 2025, 17:27Denim u Mercatoru i Kortu 16 KM
U DM-u 12 KM
Svašta ...
Ljudi imaju pravo velike marze na proizvode, ali žene idu tamo i namiruju se, a usput i ne gledaju cijene.
Prije par godina sam gledao Dove dezodorans (isti bar kod, isti proizvodjac) u nekoj običnoj prodavnici 3.60, u DM-u 4.50...
- VensanKasel
- Kontakt:
Vala baš , e čuj blokirao na "društvenim" mrežamaAshburtonG je napisao/la: ↑18 jan 2025, 23:20Sudeci po tvom prvom dijelu posta, cini mi se da beskicmenjak nije postao tek u braku.![]()

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Spasio si se da ne moras trosit pare na naselje i na babine.
Ma i meni je vala to blokiranje jadno, nekako mi rezervisano za napaćene bivše djevojke, ali eto
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Sve tačnorelativizam je napisao/la: ↑18 jan 2025, 23:22Dm u njemackoj i kod nas nešto minimalna razlika,u nejmackoj smiješ sa cukom ući, to je možda jedino drugačije a cijene istekraljttbvb je napisao/la: ↑18 jan 2025, 18:01DM je najveća ubleha na koju naivne žene padaju.VensanKasel je napisao/la: ↑18 jan 2025, 17:27Denim u Mercatoru i Kortu 16 KM
U DM-u 12 KM
Svašta ...

Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
- kraljttbvb
- Kontakt:
I ja imam jednog takvog. Ustvari imao samSurreal je napisao/la: ↑18 jan 2025, 23:17Pisao sam skoro o onom svom "drugu", koji me iznenada počeo smatrati najboljim kad je trebalo naći kuma tj. nekoga da ispuni te obaveze, nakon ekstremne glorifikacije mog lika nakon svadbe, došli smo do toga da sam blokiran na svim društvenim mrežama.

Nekad se bas družili, plus rođaci.
Sad kad dodje iz Njemačke, ženinu svu rodbinu obidje - i blize i dalje rodjake, a za svoje nema vremena.
U pocetku bi ga ja zvao na sijelo, a sad i ne znam kad dodje. Mada me više i ne interesuje, niti se čujemo, jer vidim da mu je neugodno stalno smišljati neke priče i izmisljati razloge što ne može doći. Neki dan mu i amidzic priča kako mu ne dolazi, kaže skroz se promijeno, skroz ga žena "poklopila".
Imaš tih likova koji puste ženu da im određuje sta i kako, ali ne treba ih kriviti, hoće ljudi mir u kući...
- AshburtonG
- Kontakt:
Ma hajde to ali te klosare sto te se sjete samo kad treba pocastit i ispostvat toljagom treba udarat. To je bas cesto da kum/kuma budu osobe koje su bas nidje veze s tom ulogom. Ne moze ti kum bit neki random lik, kojeg si prije par mjeseci upoznao. Jedini veci debilizam mi je kad nekome bude kum brat ili sestra kuma.VensanKasel je napisao/la: ↑18 jan 2025, 23:23Vala baš , e čuj blokirao na "društvenim" mrežamaAshburtonG je napisao/la: ↑18 jan 2025, 23:20Sudeci po tvom prvom dijelu posta, cini mi se da beskicmenjak nije postao tek u braku.![]()
![]()