Bas tako 18 godina , zalog za buduce sezone . S ovim deckom nemas sta izgubiti samo se moze dobiti .GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 jan 2025, 12:53Ovo je dobar potez jer u ovakvim situacijama rizik je stvarno mali, a možemo dosta profitirati.
Sama činjenica da su momka pratili dosta ozbiljniji klubovi govori da sigurno ima potencijala.
Dobar zalog za budućnost, ali se nadam da ćemo u idućih dan do dva konkretno pojačati ekipu, vrijeme je.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sve je uredu divno,lijepo,vjerujem Mirvicu,vjerujem Zekicu,klub je organizacijski na vrhu sto se tice nase drzave,ali mi i dalje pokazujemo veliki amaterizam,jer idemo u Rovinj,dosad je ekipa trebala da bude kompletirana,s tim da neki bas klasni igrac moze uletiti,ali mi cemo izgleda ekipu da uigravamo u prvenstvu,jedan veliki minus.
Samo Sarajevo
Mozda su pojacanja vec u Rovinju?kanarinac je napisao/la: ↑19 jan 2025, 13:11Sve je uredu divno,lijepo,vjerujem Mirvicu,vjerujem Zekicu,klub je organizacijski na vrhu sto se tice nase drzave,ali mi i dalje pokazujemo veliki amaterizam,jer idemo u Rovinj,dosad je ekipa trebala da bude kompletirana,s tim da neki bas klasni igrac moze uletiti,ali mi cemo izgleda ekipu da uigravamo u prvenstvu,jedan veliki minus.

- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
I da ga nisu tako najavili, opet bi mi nasli nesto da ne valja.ErosViverosViv je napisao/la: ↑19 jan 2025, 12:24Vidis ja ovo sad ne bih doveo, nesto najmrze kod nasih dovodjenja. Neko dijete se vec u medijima predstavilo ko neymar i onda kad stigne na kosevo flop, kaze bila velika ocekivanja. Kod nas ko god dolazi ili je najbolji mladi igrac kao ili je najbolji igrac lige na svojoj poziciji.
I onda mi razocarani.
Samo potpisivanje mladog igraca za veliki klub bilo koje drzave, podrazumjeva ocekivanja velikog talenta od istog. Koji ne mogu da se nose sa tim, nisu ni spremni za taj posao.
-
- Kontakt:
A nije ti amaterizam kad dovedemo 10 igraca ?kanarinac je napisao/la: ↑19 jan 2025, 13:11Sve je uredu divno,lijepo,vjerujem Mirvicu,vjerujem Zekicu,klub je organizacijski na vrhu sto se tice nase drzave,ali mi i dalje pokazujemo veliki amaterizam,jer idemo u Rovinj,dosad je ekipa trebala da bude kompletirana,s tim da neki bas klasni igrac moze uletiti,ali mi cemo izgleda ekipu da uigravamo u prvenstvu,jedan veliki minus.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
- feniksptica
- Kontakt:
Pridružit ce se jedan dole u Sloveniju kad odemo sad, tako mi rekoše
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
I to je amaterizam slazem sepjankesarajevo je napisao/la: ↑19 jan 2025, 13:26A nije ti amaterizam kad dovedemo 10 igraca ?kanarinac je napisao/la: ↑19 jan 2025, 13:11Sve je uredu divno,lijepo,vjerujem Mirvicu,vjerujem Zekicu,klub je organizacijski na vrhu sto se tice nase drzave,ali mi i dalje pokazujemo veliki amaterizam,jer idemo u Rovinj,dosad je ekipa trebala da bude kompletirana,s tim da neki bas klasni igrac moze uletiti,ali mi cemo izgleda ekipu da uigravamo u prvenstvu,jedan veliki minus.
Samo Sarajevo
- luckystrike
- Kontakt:
Načelno se slažem s prvim postom. Međutim, zaista je širok spektar faktora koji utiču i treba strpljenja.kanarinac je napisao/la: ↑19 jan 2025, 13:30I to je amaterizam slazem sepjankesarajevo je napisao/la: ↑19 jan 2025, 13:26A nije ti amaterizam kad dovedemo 10 igraca ?kanarinac je napisao/la: ↑19 jan 2025, 13:11Sve je uredu divno,lijepo,vjerujem Mirvicu,vjerujem Zekicu,klub je organizacijski na vrhu sto se tice nase drzave,ali mi i dalje pokazujemo veliki amaterizam,jer idemo u Rovinj,dosad je ekipa trebala da bude kompletirana,s tim da neki bas klasni igrac moze uletiti,ali mi cemo izgleda ekipu da uigravamo u prvenstvu,jedan veliki minus.
"Bazen" je ograničen a igračima koji su nama na radaru nismo jedina opcija i vagaju. Zoran sada sklapa ekipu i za iduću sezonu i oprezni su s novim igračima, traže se oni koji bi bili u prvih 11 a ne rotacija.
S druge strane Lulić i Pavičić su stigli 6.9. a odmah su 14. bili u prvih 11, drugi je na debiju postigao i gol. Mislim da kvalitetnim igračima ne treba previše vremena da se uigraju.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ni ja stvarno nisam za negativu, ali mi je malo nejasno da si unazad 3 godine mogao uvijek na vrijeme dovesti par sasvim kvalitetnih igrača, a sad odjednom ide sporije dosta nego inače.
Nadam se da ćemo biti pozitivno iznenađeni.
Nadam se da ćemo biti pozitivno iznenađeni.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ako cemo tako gledati 80% klubova u ligama petice su amaterski klubovi.pjankesarajevo je napisao/la: ↑19 jan 2025, 13:26A nije ti amaterizam kad dovedemo 10 igraca ?kanarinac je napisao/la: ↑19 jan 2025, 13:11Sve je uredu divno,lijepo,vjerujem Mirvicu,vjerujem Zekicu,klub je organizacijski na vrhu sto se tice nase drzave,ali mi i dalje pokazujemo veliki amaterizam,jer idemo u Rovinj,dosad je ekipa trebala da bude kompletirana,s tim da neki bas klasni igrac moze uletiti,ali mi cemo izgleda ekipu da uigravamo u prvenstvu,jedan veliki minus.
Faktički mi nismo mijenjali ekipu koja je igrala na jesen, ako dođe 2-3 igrača koji će moći odmah uletjeti to će biti dobro.luckystrike je napisao/la: ↑19 jan 2025, 13:35Načelno se slažem s prvim postom. Međutim, zaista je širok spektar faktora koji utiču i treba strpljenja.
"Bazen" je ograničen a igračima koji su nama na radaru nismo jedina opcija i vagaju. Zoran sada sklapa ekipu i za iduću sezonu i oprezni su s novim igračima, traže se oni koji bi bili u prvih 11 a ne rotacija.
S druge strane Lulić i Pavičić su stigli 6.9. a odmah su 14. bili u prvih 11, drugi je na debiju postigao i gol. Mislim da kvalitetnim igračima ne treba previše vremena da se uigraju.
Sto ti je Rovinj amaterizam?kanarinac je napisao/la: ↑19 jan 2025, 13:30I to je amaterizam slazem sepjankesarajevo je napisao/la: ↑19 jan 2025, 13:26A nije ti amaterizam kad dovedemo 10 igraca ?kanarinac je napisao/la: ↑19 jan 2025, 13:11Sve je uredu divno,lijepo,vjerujem Mirvicu,vjerujem Zekicu,klub je organizacijski na vrhu sto se tice nase drzave,ali mi i dalje pokazujemo veliki amaterizam,jer idemo u Rovinj,dosad je ekipa trebala da bude kompletirana,s tim da neki bas klasni igrac moze uletiti,ali mi cemo izgleda ekipu da uigravamo u prvenstvu,jedan veliki minus.
Ne ne, mi moramo Zvezdi uzimat igrace koji se dokazu, a ne oni nama
-
- Kontakt:
Mi vec imamo ekipu na okupu duzi period, nikakav amaterizam i da ne dodje niko.kanarinac je napisao/la: ↑19 jan 2025, 13:11Sve je uredu divno,lijepo,vjerujem Mirvicu,vjerujem Zekicu,klub je organizacijski na vrhu sto se tice nase drzave,ali mi i dalje pokazujemo veliki amaterizam,jer idemo u Rovinj,dosad je ekipa trebala da bude kompletirana,s tim da neki bas klasni igrac moze uletiti,ali mi cemo izgleda ekipu da uigravamo u prvenstvu,jedan veliki minus.
- luckystrike
- Kontakt:
Moglo bi se tako reći, izuzev Oliveire i Ðuričkovića koji su odigrali 19 odnosno 15 utakmica. Mada vjerujem da ih neće biti teško nadomjestiti. Nadam se najboljem!
18 godina a vec 30+ nastupa u seniorima na nsjosjetljivijoj poziciji u timu.
Ako ga dovedu, vrhunski posao. "Kupiti" mlade talente sirom BiH je jako, jako ispravan put !
Ako ga dovedu, vrhunski posao. "Kupiti" mlade talente sirom BiH je jako, jako ispravan put !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ovako je marko mihojevic doveden s 18, imao iskustva u seniorskom nogometu, igrao za leotar i pridruzio se nasim juniorima i bio je pravi pogodak..
-
- Kontakt:
Jeste jer onda apsolutno nista nisi uradio ovaj rok cak si se oslabio i skratio sebi klupu.Ekipa je itekako imala nedostataka koji se moraju pokriti ovaj rok i da se sve fino uigra za Evropumosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 jan 2025, 13:43Mi vec imamo ekipu na okupu duzi period, nikakav amaterizam i da ne dodje niko.kanarinac je napisao/la: ↑19 jan 2025, 13:11Sve je uredu divno,lijepo,vjerujem Mirvicu,vjerujem Zekicu,klub je organizacijski na vrhu sto se tice nase drzave,ali mi i dalje pokazujemo veliki amaterizam,jer idemo u Rovinj,dosad je ekipa trebala da bude kompletirana,s tim da neki bas klasni igrac moze uletiti,ali mi cemo izgleda ekipu da uigravamo u prvenstvu,jedan veliki minus.
Siguran sam da to nece biti slucaj i da ce se dovesti 3 vrh igraca samo moraju ubrzati to.Na otvaranju sezone paklen raspored odma.Ako se svaki trener ispostovao i napravio sebi ekipu na vrijeme treba i Zekic.
Financijskom da rezultatskom ne
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ako hoćeš rezultat ne možeš samo mlade talente dovoditi u klub. Al vidjećemo do kraja roka šta će uraditi