FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Pa skuplje je otići u Rovinj 3 puta nego u Antaliju.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Znači ko ode u Antaliju na pripreme postat će Barcelona za 10 dana, a u Rovinj to je bara, jebbo to.
- skullcrusher
- Kontakt:
Nije Rovinj sporan nego je bitno da se kaze da nesto ne valja, hahahahaha e Bzs kao da ima veze jesul pripreme u Antaliji ili Umagu, Rovinju kako nista naucili nismo uvijek ista prica
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
Najbolje na Igman da idu, da se nabriju snagom.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑19 jan 2025, 17:32Sto je Rovinj sporan i sta ako komsije idu u Antaliju? Kakve to veze ima? Pa Dinamo ode u Rovinj na pripreme, a za nas nije dovoljno dobar, sta li.Lucas je napisao/la: ↑19 jan 2025, 14:45Navodno, kone i Stupcanica idu u Antaliju.kanarinac je napisao/la: ↑19 jan 2025, 13:11Sve je uredu divno,lijepo,vjerujem Mirvicu,vjerujem Zekicu,klub je organizacijski na vrhu sto se tice nase drzave,ali mi i dalje pokazujemo veliki amaterizam,jer idemo u Rovinj,dosad je ekipa trebala da bude kompletirana,s tim da neki bas klasni igrac moze uletiti,ali mi cemo izgleda ekipu da uigravamo u prvenstvu,jedan veliki minus.
-
- Kontakt:
Mislim da je htio reci da je amaterizam jer idemo u Rovinj na glavni dio priprema,a nismo kompletirali ekipu
Joj da vas hoće popišat u ovim narednim danima, pa da malo smirite hormone vaše
SARAJEVO SIAMO NOI <3
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
strahmeipomisliti je napisao/la: ↑19 jan 2025, 17:41Mislim da je htio reci da je amaterizam jer idemo u Rovinj na glavni dio priprema,a nismo kompletirali ekipu

Samo Sarajevo
SARAJEVO SIAMO NOI <3
Vrban, Koso, Ignatkov 

- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Jasta, u sred zime na Igman. I Elvedinu Muzaferiju obavezno prikljuciti strucnom stabu, a pripremne igrati s vukovima.fks74 je napisao/la: ↑19 jan 2025, 17:38Najbolje na Igman da idu, da se nabriju snagom.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑19 jan 2025, 17:32Sto je Rovinj sporan i sta ako komsije idu u Antaliju? Kakve to veze ima? Pa Dinamo ode u Rovinj na pripreme, a za nas nije dovoljno dobar, sta li.
Sreca pa se menageri vise ne mijesaju u to ko ide na prirpeme 

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mi Alajmovića u prvu gurali na kraju ni na pripreme ne ode momak. Ni mali Mehmedović. 

- luckystrike
- Kontakt:
E. Alajmović na stranici Kluba uredno naveden među igračima prvog tima a nije na pripremama?
Zato je E. Mehmedović tu a iskreno sam se nadao da će u Velež.
Zamisli po ovom snijegu da prođu pripreme, po terenu bi letili.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑19 jan 2025, 17:58Jasta, u sred zime na Igman. I Elvedinu Muzaferiju obavezno prikljuciti strucnom stabu, a pripremne igrati s vukovima.fks74 je napisao/la: ↑19 jan 2025, 17:38Najbolje na Igman da idu, da se nabriju snagom.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑19 jan 2025, 17:32
Sto je Rovinj sporan i sta ako komsije idu u Antaliju? Kakve to veze ima? Pa Dinamo ode u Rovinj na pripreme, a za nas nije dovoljno dobar, sta li.

Ljudi nikako da shvate da igraci npr kalibra Barisica nece odmah pristati i doci kod nas, vec cekaju ponude boljih klubova i bolje uslove, a ako im to propadne onda smo im mi jedina stanica, to je tako nazalost, zato se ovako i oduzilo. Ocito ce radi detaljno, traze se provjereni igraci. Nama minimlano treba stoper, napadac i bek.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- luckystrike
- Kontakt:
Ni H. Ališah koji je bio s timom u Međugorju nije u Rovinju.luckystrike je napisao/la: ↑19 jan 2025, 18:21E. Alajmović na stranici Kluba uredno naveden među igračima prvog tima a nije na pripremama?
Na Šerbečića se ašćare ne računa.
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Fudbaleri Sarajeva stigli su u Rovinj, gdje će obaviti glavni dio priprema za proljetni dio sezone.
Bordo tim je zasad "mirovao" u prelaznom roku, iako se mnogo imena povezivalo sa Sarajevom. Ipak, to bi se uskoro moglo promijeniti.
Kako saznaje naš portal, pripremama Sarajeva uskoro će se pridružiti iskusni stoper Renato Gojković, koji je 2023. godine postao reprezentativac BiH.
Nakon nedavnog odlaska iz Izraela, Gojković je slobodan igrač, a Sarajevu je potreban igrač njegovog kvaliteta i iskustva.
Uskoro se očekuje i zvanična potvrda njegovog dolaska na Koševo.
Bordo tim je zasad "mirovao" u prelaznom roku, iako se mnogo imena povezivalo sa Sarajevom. Ipak, to bi se uskoro moglo promijeniti.
Kako saznaje naš portal, pripremama Sarajeva uskoro će se pridružiti iskusni stoper Renato Gojković, koji je 2023. godine postao reprezentativac BiH.
Nakon nedavnog odlaska iz Izraela, Gojković je slobodan igrač, a Sarajevu je potreban igrač njegovog kvaliteta i iskustva.
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Kako se suska, Renato bi prekosutra trebao biti u Rovinjunedimmmm1337 je napisao/la: ↑19 jan 2025, 18:39Fudbaleri Sarajeva stigli su u Rovinj, gdje će obaviti glavni dio priprema za proljetni dio sezone.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.