FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Vrhbosnian
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ako se dovedu Gojković i/ili Barać, konačno da vidim u našoj ekipi stopere sa 195 cm, još sam ozbiljnim iskustvom. Ja sam ubijeđen da je to za našu ligu pun pogodak, što u defanzivi, tako i u ofanzivi.
Momak (vuskovic ne vukusic / Totenham ne Chelsea) bijo s 16 godina po najbolji stoper u polskoj, sad s 17 u belgiji ocjenjen po najbolji plus dao 6 (!) golova. Celik popusijo redovno u 21 repki i ligi i godinu stariji nego vuskovic.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 jan 2025, 21:03Strasno je razmisljanje naseg naroda,tek postao momcic sa 18 godina i ocekuje neko da briljira svaku tekmu bez greske. Vukusic je primjer iz HR,potpisao za Celzi pa posudjen u Belgiju,kikseva bruku al ga hvale na sva usta,hvale ga da je fizicki dominantan i po svemu ostalom iako decko dobija crvene,pravi kiksece,jedan od najvecih talenata.obrijanopile je napisao/la: ↑19 jan 2025, 20:59Vjeruj mi, ovih pola, a i vise od pola, nisu šutnli loptu u životu, a pljuju po momku koji je kao djete zaigrao za prvi tim i njegove utakmice su bile više nego korektne. Ljudi ne znaju odgovornost pozicije koju igra, a pišu i samo sebe ofiraju. Celik je imao grešaka, ali to je djete, ovu polusezonu će, ako Bog da, biti još bolji. Zapamtite, na njemu će se uzeti ogromne pare.Vanja8 je napisao/la: ↑19 jan 2025, 20:51
Celiku treba odati priznanje, ali to je generalno zahvaljujuci njegovom ogromnom talentu...
Momak je sa 17 g zaigrao na najtezem mogucem mjestu u bilo kojoj ekipi i broj njegovih gresaka je zanemarljiv kada se pogledaju njegove godine i pozicija...
Jedno je kada u timu imas napadaca, krilo ili veznog sa njegovim godistem pa pogreske i nisu toliko uocljive, potpuno drugo je kada ti dijete prakticno drzi zadnji odbrambeni zid pred golom i kada ekipa itekako zavisi od njegovog shvatanja igre...
Rijetko koji trener bi se usudio toliko rizikovati i prakticno kadeta postaviti na stopersku poziciju, ali je jedno sigurno i Rozman , a pogotovu Zekic su prepoznali i kvalitet i talenat Celika...
Zato ne perite previse po dijetetu jer on je nevjerovatan igrac
Belgija top 8 liga , wwin liga top 38-45 liga
Nemozes nikako usporediti
Mislim da nije niko uporedio Čelika i Vuškovića.Karloboss je napisao/la: ↑19 jan 2025, 21:28Momak (vuskovic ne vukusic / Totenham ne Chelsea) bijo s 16 godina po najbolji stoper u polskoj, sad s 17 u belgiji ocjenjen po najbolji plus dao 6 (!) golova. Celik popusijo redovno u 21 repki i ligi i godinu stariji nego vuskovic.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 jan 2025, 21:03Strasno je razmisljanje naseg naroda,tek postao momcic sa 18 godina i ocekuje neko da briljira svaku tekmu bez greske. Vukusic je primjer iz HR,potpisao za Celzi pa posudjen u Belgiju,kikseva bruku al ga hvale na sva usta,hvale ga da je fizicki dominantan i po svemu ostalom iako decko dobija crvene,pravi kiksece,jedan od najvecih talenata.obrijanopile je napisao/la: ↑19 jan 2025, 20:59
Vjeruj mi, ovih pola, a i vise od pola, nisu šutnli loptu u životu, a pljuju po momku koji je kao djete zaigrao za prvi tim i njegove utakmice su bile više nego korektne. Ljudi ne znaju odgovornost pozicije koju igra, a pišu i samo sebe ofiraju. Celik je imao grešaka, ali to je djete, ovu polusezonu će, ako Bog da, biti još bolji. Zapamtite, na njemu će se uzeti ogromne pare.
Vušković je veći talent definitivno, od njega očekuješ da dođe na nivo npr Gvardiola, od Nidala očekuješ da dođe na nivo npr Bičakčića.
Čelik je najtalentovaiji stoper kojeg smo mi imali, neko je već napisao da je problem što momak sa 18 igra sa strašno nesigurnom odbranom pored sebe i to ga dosta koči, u slučaji da dpđe Gojković i Barać i on će biti 70% bolji nego što je bio
Samo si broj 16 tacno napisao ovo ostalo si sve uspio da fulisKarloboss je napisao/la: ↑19 jan 2025, 21:28Momak (vuskovic ne vukusic / Totenham ne Chelsea) bijo s 16 godina po najbolji stoper u polskoj, sad s 17 u belgiji ocjenjen po najbolji plus dao 6 (!) golova. Celik popusijo redovno u 21 repki i ligi i godinu stariji nego vuskovic.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 jan 2025, 21:03Strasno je razmisljanje naseg naroda,tek postao momcic sa 18 godina i ocekuje neko da briljira svaku tekmu bez greske. Vukusic je primjer iz HR,potpisao za Celzi pa posudjen u Belgiju,kikseva bruku al ga hvale na sva usta,hvale ga da je fizicki dominantan i po svemu ostalom iako decko dobija crvene,pravi kiksece,jedan od najvecih talenata.obrijanopile je napisao/la: ↑19 jan 2025, 20:59
Vjeruj mi, ovih pola, a i vise od pola, nisu šutnli loptu u životu, a pljuju po momku koji je kao djete zaigrao za prvi tim i njegove utakmice su bile više nego korektne. Ljudi ne znaju odgovornost pozicije koju igra, a pišu i samo sebe ofiraju. Celik je imao grešaka, ali to je djete, ovu polusezonu će, ako Bog da, biti još bolji. Zapamtite, na njemu će se uzeti ogromne pare.
- feniksptica
- Kontakt:
Fali nam golman, lijevi bek, centar half, zamjena za ofanzivnog veznog i napadac. Rezervni.
Ako cemo pricat o nekoj ozbiljnosti
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Mi moramo vidjeti sa Adminom, da se imenuje neki privremeni moderator dok se Morto ne vrati...
Mislim da bi Javier bio najbolje rijesenje
Mislim da bi Javier bio najbolje rijesenje
Šta hoću reci, onaj vuk lupa već u pravoj ligi i ima vaznu ulogu.pitara je napisao/la: ↑19 jan 2025, 21:39Mislim da nije niko uporedio Čelika i Vuškovića.Karloboss je napisao/la: ↑19 jan 2025, 21:28Momak (vuskovic ne vukusic / Totenham ne Chelsea) bijo s 16 godina po najbolji stoper u polskoj, sad s 17 u belgiji ocjenjen po najbolji plus dao 6 (!) golova. Celik popusijo redovno u 21 repki i ligi i godinu stariji nego vuskovic.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 jan 2025, 21:03
Strasno je razmisljanje naseg naroda,tek postao momcic sa 18 godina i ocekuje neko da briljira svaku tekmu bez greske. Vukusic je primjer iz HR,potpisao za Celzi pa posudjen u Belgiju,kikseva bruku al ga hvale na sva usta,hvale ga da je fizicki dominantan i po svemu ostalom iako decko dobija crvene,pravi kiksece,jedan od najvecih talenata.
Vušković je veći talent definitivno, od njega očekuješ da dođe na nivo npr Gvardiola, od Nidala očekuješ da dođe na nivo npr Bičakčića.
Čelik je najtalentovaiji stoper kojeg smo mi imali, neko je već napisao da je problem što momak sa 18 igra sa strašno nesigurnom odbranom pored sebe i to ga dosta koči, u slučaji da dpđe Gojković i Barać i on će biti 70% bolji nego što je bio
Celik jes mlad ali meni osobno ne vidim nešto u njemu.
Ali, stoper tek zreli s 25-28 godina , znaci ima tu puno vremena još.
Nevidim za sad neki velik potencijal i tržište za njega. Problem nije ni toliko da je kiksao po ligi , nego u mladim sastavima također.
Vidjet ćemo di ide put, doista ima vremena za razvoj. Samo ako ostane u ligi teško da će se razviti puno.
Možda bi mu dobro ici negdje u poljsku ili hrvatsku na ljeto
- feniksptica
- Kontakt:
Predlažem forumaša Lucas.
On se pokazao kao rigorozan, spreman na tjeranje odmah.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Ja bih Rikija predložiofeniksptica je napisao/la: ↑19 jan 2025, 21:57Predlažem forumaša Lucas.
On se pokazao kao rigorozan, spreman na tjeranje odmah.
Sta je sa Mortom?
U zadnje vrijeme ne pise. Jbg nisam u toku.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
To ti Javiera predlažeš jer znaš da nema vremena, pa da bi narod tebe odabrao.
Ovi koji su malo duži vremenski period na forumu znaju da si već jednom htio Mortu smaknuti..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Nisi ti shvatio poentu price,penta je da se uzme na zub momak koji je igrao sa 17 godina tj Celik nakon par greski,Vuskovic ili Vukusic nije ni bitno ime vec poenta,dobio je nedavno crveni,pravio milion greski al to ne znaci da nije jedan od vecih talenata. Tog malog su poslali u Belgiju da igra za tim koji ima dobre trenere za razvoj mladih jer je sirov,ima snagu al je imao problem sa brzinom tj spor,kazu da je to priroda brzina i da je tesko to popraviti,ovi su se bazirali da mu poprave brzinu i sirov je mora jos da radi. Celik takodje ima vrhunske fizikalije,njemu trebaju isto treneri koji ce mu podici svaki aspekt igre. Tvoja poenta je da hvalis ovdje hrvatske igrace al koga za to boli k? Nisam poredio Celika sa njim vec da mladi igraci grijese sto je normalno.Karloboss je napisao/la: ↑19 jan 2025, 21:28Momak (vuskovic ne vukusic / Totenham ne Chelsea) bijo s 16 godina po najbolji stoper u polskoj, sad s 17 u belgiji ocjenjen po najbolji plus dao 6 (!) golova. Celik popusijo redovno u 21 repki i ligi i godinu stariji nego vuskovic.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 jan 2025, 21:03Strasno je razmisljanje naseg naroda,tek postao momcic sa 18 godina i ocekuje neko da briljira svaku tekmu bez greske. Vukusic je primjer iz HR,potpisao za Celzi pa posudjen u Belgiju,kikseva bruku al ga hvale na sva usta,hvale ga da je fizicki dominantan i po svemu ostalom iako decko dobija crvene,pravi kiksece,jedan od najvecih talenata.obrijanopile je napisao/la: ↑19 jan 2025, 20:59
-
- Kontakt:
Pravili su u podcastu usporedbu njih dvojica i tesko ce on biti nivo Gvardiola. Fizicki je jak,ima dobar skok al ga brzina zeza i jos neke stvari u igri da bi bio priblizno Gvardiolu,medjutim veliki je potencijal. Ono sto je zanimljivo da mu ljudi pokusavaju brzinu unaprijediti,inace se to smatra kao urodjenk i rijetko ko se na to bazira.pitara je napisao/la: ↑19 jan 2025, 21:39Mislim da nije niko uporedio Čelika i Vuškovića.Karloboss je napisao/la: ↑19 jan 2025, 21:28Momak (vuskovic ne vukusic / Totenham ne Chelsea) bijo s 16 godina po najbolji stoper u polskoj, sad s 17 u belgiji ocjenjen po najbolji plus dao 6 (!) golova. Celik popusijo redovno u 21 repki i ligi i godinu stariji nego vuskovic.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 jan 2025, 21:03
Strasno je razmisljanje naseg naroda,tek postao momcic sa 18 godina i ocekuje neko da briljira svaku tekmu bez greske. Vukusic je primjer iz HR,potpisao za Celzi pa posudjen u Belgiju,kikseva bruku al ga hvale na sva usta,hvale ga da je fizicki dominantan i po svemu ostalom iako decko dobija crvene,pravi kiksece,jedan od najvecih talenata.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Mi nismo u pozici gdje treba da mjenjamo 12 igraca od kojih 6 u prvih 11.
Nama treba spic zavisno od Zekica prvi ili rezernii imsm turkisa imamo ristica imamo hamzica plus gulasa i srbskog crnca… sto znaci da mozemo da i nedovedemo spica
Stoperi Nidal soldo jovic mujakic plus kapetanovic plus balta
Golman Rogic bio je rupa al ovu polusezonu je bio korektan plus rockiv plus ona djeca tu moze a i nemora pojacanje, al ako bi golman i dosao nije problem ako dodje do prvog februara jer (ako je branijo u ekipi zakoju igra u kupu nebi mogao branit zanas protiv sloge) tako da bi ima 16 dana da se pokaze i dokaze i morao bi bas bit extra golman da bi sad Rogica skino osim ako nije i rogic ko dupovac jedna polusezona dobra u citavoj karijeri
Srida crnac krdzalic lulic pavicic bubanja mustafic mehmedovic
Plus jos imamo 3-4 juniora ima onaj Koso jel on spic krilo koji moze pokrit minutazu ojebine sa grbavice/ konjica Durakovica..
Nezaboravite da jos nista nije sa Serbedzicem rijeseno, takodje onaj crnac Vivaros mozda bude vracen (kobu **** mater voliobi da ostane u kolumbi ) al samo kazem
Nama treba spic zavisno od Zekica prvi ili rezernii imsm turkisa imamo ristica imamo hamzica plus gulasa i srbskog crnca… sto znaci da mozemo da i nedovedemo spica
Stoperi Nidal soldo jovic mujakic plus kapetanovic plus balta
Golman Rogic bio je rupa al ovu polusezonu je bio korektan plus rockiv plus ona djeca tu moze a i nemora pojacanje, al ako bi golman i dosao nije problem ako dodje do prvog februara jer (ako je branijo u ekipi zakoju igra u kupu nebi mogao branit zanas protiv sloge) tako da bi ima 16 dana da se pokaze i dokaze i morao bi bas bit extra golman da bi sad Rogica skino osim ako nije i rogic ko dupovac jedna polusezona dobra u citavoj karijeri
Srida crnac krdzalic lulic pavicic bubanja mustafic mehmedovic
Plus jos imamo 3-4 juniora ima onaj Koso jel on spic krilo koji moze pokrit minutazu ojebine sa grbavice/ konjica Durakovica..
Nezaboravite da jos nista nije sa Serbedzicem rijeseno, takodje onaj crnac Vivaros mozda bude vracen (kobu **** mater voliobi da ostane u kolumbi ) al samo kazem
I liberofeniksptica je napisao/la: ↑19 jan 2025, 21:41Fali nam golman, lijevi bek, centar half, zamjena za ofanzivnog veznog i napadac. Rezervni.
-
- Kontakt:
Ide Gojkovićććć...bravo, ozbiljano pojačanje!! Realno mogao birati dosta jace lige...
Zadnja izmjena: propoklopac, dana/u 20 jan 2025, 10:10, ukupno mijenjano 1 put.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
ozbiljno pojacanje, pravi igrac na pravoj poziciji u pravo vrijeme!
Sa ostatkom lige ne bi mogao ni u pregovorima biti, to je jasno.
Sa ostatkom lige ne bi mogao ni u pregovorima biti, to je jasno.
Ovo je vec ozb prica.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Trenutno korisnika/ca: edgarallanpoe04, Haksss, Kemo88, mosarajvosa83, nedimmmm1337, Seipronto, zagorski, ŠTA_JE i 68 gostiju.