Mislim da nije niko uporedio Čelika i Vuškovića.Karloboss je napisao/la: ↑19 jan 2025, 21:28Momak (vuskovic ne vukusic / Totenham ne Chelsea) bijo s 16 godina po najbolji stoper u polskoj, sad s 17 u belgiji ocjenjen po najbolji plus dao 6 (!) golova. Celik popusijo redovno u 21 repki i ligi i godinu stariji nego vuskovic.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 jan 2025, 21:03Strasno je razmisljanje naseg naroda,tek postao momcic sa 18 godina i ocekuje neko da briljira svaku tekmu bez greske. Vukusic je primjer iz HR,potpisao za Celzi pa posudjen u Belgiju,kikseva bruku al ga hvale na sva usta,hvale ga da je fizicki dominantan i po svemu ostalom iako decko dobija crvene,pravi kiksece,jedan od najvecih talenata.obrijanopile je napisao/la: ↑19 jan 2025, 20:59
Vjeruj mi, ovih pola, a i vise od pola, nisu šutnli loptu u životu, a pljuju po momku koji je kao djete zaigrao za prvi tim i njegove utakmice su bile više nego korektne. Ljudi ne znaju odgovornost pozicije koju igra, a pišu i samo sebe ofiraju. Celik je imao grešaka, ali to je djete, ovu polusezonu će, ako Bog da, biti još bolji. Zapamtite, na njemu će se uzeti ogromne pare.
Belgija top 8 liga , wwin liga top 38-45 liga
Nemozes nikako usporediti
Vušković je veći talent definitivno, od njega očekuješ da dođe na nivo npr Gvardiola, od Nidala očekuješ da dođe na nivo npr Bičakčića.
Čelik je najtalentovaiji stoper kojeg smo mi imali, neko je već napisao da je problem što momak sa 18 igra sa strašno nesigurnom odbranom pored sebe i to ga dosta koči, u slučaji da dpđe Gojković i Barać i on će biti 70% bolji nego što je bio