Samo da se citiram,Pjanke nešto puno traži ide zamijena za njeg a na Turkesa se računa da procvjeta uz još jednog solidnog spica
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- relativizam
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- luckystrike
- Kontakt:
Zadnja izmjena: luckystrike, dana/u 20 jan 2025, 12:23, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Sasvim pristojna zamjena za Bubanju(nemamo slicnog igraca) i za zatvaranje utakmica kad nam treba malo vise agresivnosti i po nogama.Ne bi ga Zekic bezveze ostavio da nam ne trebaluckystrike je napisao/la: ↑20 jan 2025, 12:16jel' vi mislite da bi Jelić Balta mogao biti pojačanje?
@Javier uzimo sam ga cesto u football manager ali nakon one utakmica sa Ukrajinom ja tog igraca vise ne gledam isto

Neka potpisu Gojkovica,ovog malog iz Zvijezde,eventualno Barac i napadac pod moranje.Lijevo moze i Jovic,tu je Kupresak,Kapetanovic se vraca
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Da zašto da ne , mi konstantno imamo problema sa sredinom kad Bubanja izadje narocito protiv igraca koji imaju par jablana , Balta moze dostojno zamjenit bubanju zadnjih 20 minuta sigurnoluckystrike je napisao/la: ↑20 jan 2025, 12:16jel' vi mislite da bi Jelić Balta mogao biti pojačanje?
To je neko moje mišljenje
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
ovaj napadač iz Brazila...pf
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
pa dobro nije sad da je igrao '90 minuta svaku, ali i igrao je često plus na sve to treninzi... a da ne pričamo da je čovjek osvojio najjači turnir, kutiju šibica i bio najbolji igrač hahahaluckystrike je napisao/la: ↑20 jan 2025, 12:23ja se iskreno nadam da ćemo imati hajra od njega. mislim da ima fudbalske kvalitete unatoč sporijem kretanju, ali me zabrinjava ne-igranje u posljednjih godinu dana.
SARAJEVO SIAMO NOI <3
- luckystrike
- Kontakt:
Tako da su mi ova vaša očekivanja realna i smislena. Također, dobar trener kao što je Zoran će vjerovatno iz njega izvući maksimum za razliku od ranijih 'stručnjaka'.
-
- Kontakt:
Ako ga je Zekić ostavio, ima u njemu zivotaluckystrike je napisao/la: ↑20 jan 2025, 12:16jel' vi mislite da bi Jelić Balta mogao biti pojačanje?

- nedimmmm1337
- Kontakt:
Ne znam brate , okej mi je igrac ako Zoranu valja valja i meni , na kraju krajeva ako Zoran moze sa juniorima osvojit ligu necu se bunit , samo se rezultat pikaluckystrike je napisao/la: ↑20 jan 2025, 12:29Pišem maloprije, mislim da ima fudbalsko znanje ali je za moj pojam poprilično spor. Osim toga slabo se naigrao u posljednjih godinu dana.
Tako da su mi ova vaša očekivanja realna i smislena. Također, dobar trener kao što je Zoran će vjerovatno iz njega izvući maksimum za razliku od ranijih 'stručnjaka'.

"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Gojkovic, ako dodje, bice esktra pojacanje. Celik ce uz njega najvise profitirati, puno toga moze nauciti
- Shategabri
- Kontakt:
Ne bi trebalo puno izvan ovog okvira.jurisicduska je napisao/la: ↑20 jan 2025, 12:14Dakle otišli :
Djurickovic
Durakovic
Andjusic
Renan
Došli
Balta Jelić
Gojkovic
Krdzalic (to je haman pa pojačanje)
Ne djeluje loše ni sad a tek slijede pojačanja.
Ono 10+ dolazaka i odlazaka, to je baš neozbiljno.
Ok, kad recimo dođe trener, pa treba da počisti ekipu, al iz sezone u sezonu, neozbiljno klub izgleda.
Koševo Zapad
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Nadam se da jeste, meni bas dobar igrac a mogao bi nam biti od koristi.propoklopac je napisao/la: ↑20 jan 2025, 12:31Ako ga je Zekić ostavio, ima u njemu zivotaluckystrike je napisao/la: ↑20 jan 2025, 12:16jel' vi mislite da bi Jelić Balta mogao biti pojačanje?, jednostavno vjerujemo Zoranu
[/quote]
Koji napadac iz Brazila?
Zadnja izmjena: Haksss, dana/u 20 jan 2025, 12:49, ukupno mijenjano 1 put.
Kahuan Vinicius iz Karine
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- luckystrike
- Kontakt:
Igrao zadnjih 15-20 min samo, a zabio Luksemburgu kad su nas razbili.keli je napisao/la: ↑20 jan 2025, 12:13Jeste, i?PeppermintSA je napisao/la: ↑20 jan 2025, 11:43Jel on ono igrao kad je repr primila 5 komada za 20 min protiv Portugala?
zar nije čelik trebao ići ove zime
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
-
- Kontakt:
Nadam se da ga nećemo uporedjivati sa imenom bivšeg kluba
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Otpao je Barisic.luckystrike je napisao/la: ↑20 jan 2025, 12:52Kad bi još Borna došao, ovo bi bila baš sila od ekipe!
Na klupi Rockov, Soldo, Barać/Đurić, Kuprešak, Unušić, Jelić-Balta, Pavičić, Mustafić, Krdžallić, Kyeremeh i eventualno Ristić / Brazilac.
Trenutno korisnika/ca: amypitar, EastMadness, edgarallanpoe04, Fouzi1, HordasFks, johntravolta123, Napapijri, NeSamSafetee, Noke995, riki46, rimljanin90, senad82, skoJaa, Varijantas8, ŠTA_JE i 126 gostiju.