izgleda u pola jedanaest
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Logicno opravdavaju ga, vec se pisu mitologije o tzv srpskom inatu, svi ih napadaju. Čovjek javna licnost, stalno u medijskom prostoru i ne može podnijeti da mu neko kaze da je precijenjen i to jos predstavlja uvredom. Za nekog za kog se decenijama pise da je mentalna gromada mi djeluje kao osjetljiv do bola. I to je pokazao nebrojeno puta. Ta potreba da bude voljen mu je opsesija veca nego nekoliko grand slamova evidentno. Ne može prihvatiti da to nece dobiti.MilanMladenovic je napisao/la: ↑19 jan 2025, 17:55Jel nam ziv @GoatNo1? Kako on komentarise Novakov bojkot i Novakov odlazak sa terena bez intervjua?
Dalje, lik je godinama okružen dramom i ima potrebu za istom, bilo da je to vakcina, publika sirom svijeta, sudije, novinari sirom svijeta, ATP, Mats Vilander, itd itd, samo pogledas odnos Rafe i Rogera sa svim tim vanjskim čimbenicima i vidiš jednu drastičnu razliku.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Drugi mec nocnog programa, nece prije 11 po nasem vremenu. Taman do 15h do kad trebam krenuti na posao bi trebali zavrsiti

Jedina precijenjena stvar je tvoja inteligencija.Pogba je napisao/la: ↑20 jan 2025, 09:56Logicno opravdavaju ga, vec se pisu mitologije o tzv srpskom inatu, svi ih napadaju. Čovjek javna licnost, stalno u medijskom prostoru i ne može podnijeti da mu neko kaze da je precijenjen i to jos predstavlja uvredom. Za nekog za kog se decenijama pise da je mentalna gromada mi djeluje kao osjetljiv do bola. I to je pokazao nebrojeno puta. Ta potreba da bude voljen mu je opsesija veca nego nekoliko grand slamova evidentno. Ne može prihvatiti da to nece dobiti.MilanMladenovic je napisao/la: ↑19 jan 2025, 17:55Jel nam ziv @GoatNo1? Kako on komentarise Novakov bojkot i Novakov odlazak sa terena bez intervjua?
Dalje, lik je godinama okružen dramom i ima potrebu za istom, bilo da je to vakcina, publika sirom svijeta, sudije, novinari sirom svijeta, ATP, Mats Vilander, itd itd, samo pogledas odnos Rafe i Rogera sa svim tim vanjskim čimbenicima i vidiš jednu drastičnu razliku.
A tek tvoja nemoć da repliciras adekvatno.
Mene hvala Bogu inteligencija daleko dovela, nemoj da brines.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Jbga,nije bilo realno

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
- Kontakt:
Ako Novak osvoji pobjedivsi top 3 ocekujem preimenovanje:
Tennis u Novax
Game set and match u game set and Djokovic
Deuce u Yugoslavija
Serve u Serb
Advantage u Go vegan.
Nole make it happen.
Tennis u Novax
Deuce u Yugoslavija
Serve u Serb
Advantage u Go vegan.
Nole make it happen.
To bi bila najimpresivnija slem titula ikad bez ikakve dileme.samoposmatram je napisao/la: ↑20 jan 2025, 12:04Ako Novak osvoji pobjedivsi top 3 ocekujem preimenovanje:
Tennis u Novax
Deuce u Yugoslavija
Serve u Serb
Advantage u Go vegan.
Nole make it happen.
Ma uzeo ga je drugi set i imao nekoliko brej lopti na pocetku treceg. Da je iskoristio neku ko zna sta bi bilo.
-
- Kontakt:
Odavno nepratim tennis, ali ovu zavrsnicu je sevap izpratiti. Naravno uz drzanje figa Novaku.CAGarfia je napisao/la: ↑20 jan 2025, 15:07To bi bila najimpresivnija slem titula ikad bez ikakve dileme.samoposmatram je napisao/la: ↑20 jan 2025, 12:04Ako Novak osvoji pobjedivsi top 3 ocekujem preimenovanje:
Tennis u Novax
Deuce u Yugoslavija
Serve u Serb
Advantage u Go vegan.
Nole make it happen.
Nadam se da ce Australci biti pametni pa staviti Minotaura u raniji termin. Da ima neke sanse.
I ovako mator opet glumi povrede. Baš je sramota od čovjeka.
Ocekivano 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
Jučer Sinner 11 minuta pred servis Runea, sad Novak. Potezi pizdi. Doduše Sinneru je bilo yebeno, ali opet..
Trpaj foliranta Karlitoseee
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Ja ne znam jel ikad bilo da kad osjeti da je slabiji da nije pokazivao na neku povredu.
Carlos sporo usao u mec, al kad se malo dozvao ocekivano bolji igrac na terenu
Carlos sporo usao u mec, al kad se malo dozvao ocekivano bolji igrac na terenu
Nisam nikad bio Noletov neki fan al lik i sa ovim godinama na leđima školuje ovu mlađariju. 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ide Novak rutinski u 4 seta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.