Sta ti imam replicirati iz tebe izbija mrznja. Pojede se.
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
To bi bila najimpresivnija slem titula ikad bez ikakve dileme.samoposmatram je napisao/la: ↑20 jan 2025, 12:04Ako Novak osvoji pobjedivsi top 3 ocekujem preimenovanje:
Tennis u Novax
Game set and match u game set and Djokovic
Deuce u Yugoslavija
Serve u Serb
Advantage u Go vegan.
Nole make it happen.
Ma uzeo ga je drugi set i imao nekoliko brej lopti na pocetku treceg. Da je iskoristio neku ko zna sta bi bilo.
-
samoposmatram
- Kontakt:
Odavno nepratim tennis, ali ovu zavrsnicu je sevap izpratiti. Naravno uz drzanje figa Novaku.CAGarfia je napisao/la: ↑20 jan 2025, 15:07To bi bila najimpresivnija slem titula ikad bez ikakve dileme.samoposmatram je napisao/la: ↑20 jan 2025, 12:04Ako Novak osvoji pobjedivsi top 3 ocekujem preimenovanje:
Tennis u Novax
Game set and match u game set and Djokovic
Deuce u Yugoslavija
Serve u Serb
Advantage u Go vegan.
Nole make it happen.
Nadam se da ce Australci biti pametni pa staviti Minotaura u raniji termin. Da ima neke sanse.
I ovako mator opet glumi povrede. Baš je sramota od čovjeka.
Ocekivano 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Jučer Sinner 11 minuta pred servis Runea, sad Novak. Potezi pizdi. Doduše Sinneru je bilo yebeno, ali opet..
Trpaj foliranta Karlitoseee
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Ja ne znam jel ikad bilo da kad osjeti da je slabiji da nije pokazivao na neku povredu.
Carlos sporo usao u mec, al kad se malo dozvao ocekivano bolji igrac na terenu
Carlos sporo usao u mec, al kad se malo dozvao ocekivano bolji igrac na terenu
Nisam nikad bio Noletov neki fan al lik i sa ovim godinama na leđima školuje ovu mlađariju. 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ide Novak rutinski u 4 seta.
Vrijeme je za povredu opet.
- NerminFatic
- Kontakt:
Ma u smislu da je ravnopravan sa likom koji je 16 godina mlađi od njega a vodi se kao najtalentovaniji igrac na touru. Da je igrao prije 10-15 godina ne bi imao ni polufinale nekog GS kako treba al to vise govori o danasnjem tenisu.NerminFatic je napisao/la: ↑21 jan 2025, 12:58Pa sad da bas on nekog skoluje danas... Gledaj realno, mani navijacke strasti.
Napolju sam, ima li neko link sportkluba i Viskovica?
15.10.2013.
Sportklub prenosi samo Wimbledon, ostalo sve ESNerminFatic je napisao/la: ↑21 jan 2025, 12:58Pa sad da bas on nekog skoluje danas... Gledaj realno, mani navijacke strasti.
Bgt na osnovu cega ti takve zaköjucke donosis? Kakve je Novak rezultate pravio u njegovim godinama? Gluposti nesto zakljucivati sto je skoro nemoguce utvrditi. Carlos je buducnost i momak koji ce uz Sinnera pisati historije ovoga sporta kao sto su pisali ova trojica prije njihKaunas je napisao/la: ↑21 jan 2025, 13:00Ma u smislu da je ravnopravan sa likom koji je 16 godina mlađi od njega a vodi se kao najtalentovaniji igrac na touru. Da je igrao prije 10-15 godina ne bi imao ni polufinale nekog GS kako treba al to vise govori o danasnjem tenisu.NerminFatic je napisao/la: ↑21 jan 2025, 12:58Pa sad da bas on nekog skoluje danas... Gledaj realno, mani navijacke strasti.
Hoce jer im je konkurencija nikakvaronaldo99 je napisao/la: ↑21 jan 2025, 13:05Bgt na osnovu cega ti takve zaköjucke donosis? Kakve je Novak rezultate pravio u njegovim godinama? Gluposti nesto zakljucivati sto je skoro nemoguce utvrditi. Carlos je buducnost i momak koji ce uz Sinnera pisati historije ovoga sporta kao sto su pisali ova trojica prije njihKaunas je napisao/la: ↑21 jan 2025, 13:00Ma u smislu da je ravnopravan sa likom koji je 16 godina mlađi od njega a vodi se kao najtalentovaniji igrac na touru. Da je igrao prije 10-15 godina ne bi imao ni polufinale nekog GS kako treba al to vise govori o danasnjem tenisu.NerminFatic je napisao/la: ↑21 jan 2025, 12:58
Pa sad da bas on nekog skoluje danas... Gledaj realno, mani navijacke strasti.
15.10.2013.
-
BIHpatriota
- Kontakt:
Djokoci sa 21 uzeo AO Federeru u prime, a ova mladjarija bitke bije sa Djokovicem prenzionerom. Konkurencija je svjetlosnu godinu slabija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.