Namjerno gadja dva netsa da se odmori....
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
...
Pogodi ti u minut završnicu meča

Bravo Đole, najbolji si svakako

Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Hvala, dovidjenja i prijatno.
Je li ovo komentator na kraju duela poslao političku poruku, izašao sam van nisam dobro upratio?
Što se tiče Novaka, svaki komentar je suvišan...
Što se tiče Novaka, svaki komentar je suvišan...
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Realno nikakvo iznenadjenje,Carlosov nivo tenisa zadnjih 6 mjeseci je sve samo ne za osvajanje GSa.Sramotan osvojeni broj poena na drugi servis.
S druge strane cudo bi se moralo desiti da ovo Sinner ne osvoji opet,bas cudo.
S druge strane cudo bi se moralo desiti da ovo Sinner ne osvoji opet,bas cudo.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- anonymousHD
- Kontakt:
Legendaran meč.
Ovako u 38 minuti se kretati. Momak koji je 15tak godina mlađi ima grčeve, a ti stižeš sve njegove udarce. Kapa dole. Nevjerovatno. Najveći ikad.
Ovako u 38 minuti se kretati. Momak koji je 15tak godina mlađi ima grčeve, a ti stižeš sve njegove udarce. Kapa dole. Nevjerovatno. Najveći ikad.
- MilanMladenovic
- Kontakt:
@CAGarfia iskreno se veselim tvom obimnom osvrtu na mec i komentaru. (bez imalo sarkazma)
Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Sinner za spas tenisa, od ruske izbjeglice se svakako ne može ništa očekivati.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Najveće poniženje za Carlosa je to da imaš isti osjećaj kao protiv Machaca ili Lehecke. Nakon drugog seta tačno znaš da je to to i da nema šanse Carlos. Nole pokazuje još jednom da će ga dobiti uvijek kad mu je stalo. Nije to taj nivo tenisa i da li će ikad on to i dostići pitanje je.
Vjerujem da i Sinnera čeka isto a Zverev svakako nema šanse.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Pa dobijao ga je dva puta u finalu wimbledona,valjda nolu tad nije bilo staloUnofficialpage je napisao/la: ↑21 jan 2025, 15:09Najveće poniženje za Carlosa je to da imaš isti osjećaj kao protiv Machaca ili Lehecke. Nakon drugog seta tačno znaš da je to to i da nema šanse Carlos. Nole pokazuje još jednom da će ga dobiti uvijek kad mu je stalo. Nije to taj nivo tenisa i da li će ikad on to i dostići pitanje je.

Kao da su Djoković i Zverev amateri, tako zvuči oca poruka.

Siner u finalu, ko god bude sa druge strane, ima 60 ili maksimalno 70% šanse da pobijedi.
Čudo je kada se protivniku daje 1% ili manje od toga, a on pobijedi dok cijeli svijet očekuje drugačije.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Prvi put ga iznenadio Carlos i siguran sam da Nole nije to očekivao niti je nešto pretjerano analizirao ga, onako kako on inače svoje najveće rivale analizira a drugi put kao da je Novaku to bilo bitno, Nole je sve podredio bio OI a do finala je došao jer je imao žrijeb kao za ATP 250.L-Train je napisao/la: ↑21 jan 2025, 15:10Pa dobijao ga je dva puta u finalu wimbledona,valjda nolu tad nije bilo staloUnofficialpage je napisao/la: ↑21 jan 2025, 15:09Najveće poniženje za Carlosa je to da imaš isti osjećaj kao protiv Machaca ili Lehecke. Nakon drugog seta tačno znaš da je to to i da nema šanse Carlos. Nole pokazuje još jednom da će ga dobiti uvijek kad mu je stalo. Nije to taj nivo tenisa i da li će ikad on to i dostići pitanje je.
Vjerujem da i Sinnera čeka isto a Zverev svakako nema šanse.![]()
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
A da,kako se toga nisam sjetio.Prvi put ga nije analizirao,a drugi put mu je nesto drugo bilo bitno,da,da.Unofficialpage je napisao/la: ↑21 jan 2025, 15:14Prvi put ga iznenadio Carlos i siguran sam da Nole nije to očekivao niti je nešto pretjerano analizirao ga, onako kako on inače svoje najveće rivale analizira a drugi put kao da je Novaku to bilo bitno, Nole je sve podredio bio OI a do finala je došao jer je imao žrijeb kao za ATP 250.L-Train je napisao/la: ↑21 jan 2025, 15:10Pa dobijao ga je dva puta u finalu wimbledona,valjda nolu tad nije bilo staloUnofficialpage je napisao/la: ↑21 jan 2025, 15:09Najveće poniženje za Carlosa je to da imaš isti osjećaj kao protiv Machaca ili Lehecke. Nakon drugog seta tačno znaš da je to to i da nema šanse Carlos. Nole pokazuje još jednom da će ga dobiti uvijek kad mu je stalo. Nije to taj nivo tenisa i da li će ikad on to i dostići pitanje je.
Vjerujem da i Sinnera čeka isto a Zverev svakako nema šanse.![]()
Ma igra bez bilo kakvog plana. Samo rokaj i pravi greske.
Tuzno sto najvece sanse da dobije prevaranta ima **** Shelton. Novax nece moci u ovim godinama dobijat duze razmjene. A onog chokera ne vrijedi ni komentarisati.
Ma nema Carlos igru na tvrdoj za Novaka, zemlja i izgleda trava mu bolje leze.
Novak ima problem sa Sinnerom kao ovi ostali sa njim. Ne vjerujem da Sasa moze vise od jednog seta.
Sinner vs Novak vjerovatno trenutno na ovoj podlozi ne mozemo imati bolje finale
Novak ima problem sa Sinnerom kao ovi ostali sa njim. Ne vjerujem da Sasa moze vise od jednog seta.
Sinner vs Novak vjerovatno trenutno na ovoj podlozi ne mozemo imati bolje finale
Siner dobre droge da spremi za finale.
Samo sam jednom Alcaraza vidio da je ovako inferioran u meču, a i to je bilo na ATP Finals prije 2 godine protiv istog čovjeka. Novak je drugi i treći set odigrao bukvalno savršeno. Čak mislim da Alcaraz nije toliko loš meč odigrao uopšte, ovaj mu nije dopuštao da se razmaše kako može. U trećem setu je uzeo 47% poena na servis Alcaraza što je najbolji dokaz kako je izgledao na terenu. Kad se osjećaš inferiornijim na terenu, neprisiljene su logičan slijed događaja. Nešto što su na svojoj koži iskusili Rafa, Roger i Murray na ovom terenu u noćnom terminu.MilanMladenovic je napisao/la: ↑21 jan 2025, 15:05@CAGarfia iskreno se veselim tvom obimnom osvrtu na mec i komentaru. (bez imalo sarkazma)
Mislim da protiv ovakvog Novaka niko nema šanse, samo je pitanje ima li goriva u njemu da ih sve veže i ponovi ovaj nivo. Kad on ovako servira, returnira i brani se kao da je u najboljim godinama, ostali se mogu samo naguziti i pružiti kakav-takav otpor. Kad je on u zoni, to je to, bolje od toga ne može.
Ovo sa povredom je patetika čista i ciganluk s druge strane.
I da, mislim da je Alcaraz trebao se povući nazad kod returna. Previše nepotrebnog divljanja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.