Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Apelujem na navijace Borca da ih ne ujedaju vise…
92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
On ce danas dobiti i sendvic i hotdog kao bonus. A crnogorci samo po bananu. Nisu se dovoljno trudili.jurisicduska je napisao/la: ↑21 jan 2025, 20:57Ma znam da nije, kontra ne bi mogao proći antibot pitanje. Kad se on registrovao to još nije postojalo.
Ali pazi sad ovu opsesiju sa duplim nickovima, kakva paranoja jbt.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Btno je da ste vas dva topla braca ebes sve nickove

....sve drugo će proći!
- luckystrike
- Kontakt:
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Hint: Vico + Kifla + Krofna

....sve drugo će proći!
-
- Kontakt:
Cuj cao liga, krofne, dupli akaunti...
Humor na nivou Kursadzija.
Napravite temu Sarajevo vs. Zeljeznicar pa se tamo prepucavajte. Opraste.
IMResurrected je napisao/la: ↑21 jan 2025, 21:21Cuj cao liga, krofne, dupli akaunti...

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Riquelme1921
- Kontakt:
100%.IMResurrected je napisao/la: ↑21 jan 2025, 21:21Cuj cao liga, krofne, dupli akaunti...
Grupa iznad svakog pojedinca.
- feniksptica
- Kontakt:
Ispadate časno zato sto ste nečasno ušli. Jednostavno.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Eldar moj favorit od kad je došao, nažalost ništa.luckystrike je napisao/la: ↑21 jan 2025, 17:30De druže Avnoj završi Mehmedovića na posudbu bratskom Veležu, to bi bilo svima win-win-winAVNOJ je napisao/la: ↑21 jan 2025, 17:25Ne znam buraz ali meni ovi povratnici u PL BiH su teški polovnjaci, prvo što su umišljeni da su neke zvjezde jer su uspjeli napravit transfer odavde, drugo da su imali ikakvu drugu opciju be bi se vračali ponovo.killafrommanilla je napisao/la: ↑20 jan 2025, 23:29
Karić, Pierrot, Pidro da zakrpi pola godine i Srećković, ako dođe. Čak je meni bio skroz ok igrač u Borcu, začudilo me pa ode. Ne vidim da je tu iko polovnjak, puno bolje ovo izgleda nego ljetni prelazni gdje smo imali X opcija i doveli najgore.
Pierrot je baš pojačanje koje ima smisla, Karić vjerovatno zalog za budućnost, Pidro zakrpa a ovaj uopšte nije toliko star i za naša krila je sigurno upgrade prema ovom što smo gledqli i kod nas i kod Borca.
Na pripreme poveli 23 igrača. Ništa baš ne vidim da skupljamo, čak smo se svakog škarta riješili odmah na zimu, što je idealno.
@let3 pa hoćemo li vrijeđati ili nećemo, jesi bipolaran![]()
Onako na prvu znam za Kojića i Mujakića da su i u povratku bili dobri ovo sve ostalo ispodprosječno.
Za ovog garavog se slažem takve igrače treba dovoditi prije će se ubosti nego sa ovim "povratnicima".
Mislim da ste trebali završiti Mehanovića ako je bilo kontakta, to je najpodcjenjeniji igrač trenutno koji je igrao Ligu, filovo bi ovog loptama samo tako.![]()
Momak koji je imao sve predispozicije da izgradi super karijeru svojom indolentnošču je uništio.
Razumijem tu tragediju ali ako ga ona toliko sputava onda nek batali jer i kod nas kad ispadne iz U21 opcije je višak.
Dobijao je šansu kao niko ali ako sa 20 godina za 25 minuta nisi u stanju da preoreš travnjak onda ga jjebi, najveći Klub u Državi, medijski toliko pračen...sve, apsolutno sve, je pred njim i opet to po mom mišljenju ne želi iskoristiti.
Nažalost u svojoj 21 godini će igranjem za FKS imati vrhunac karijere.
U Veležu teško da bi se snašao jednostavno je prespor za ovo što ovaj Buz forsira a i mi trebamo biti svjesni da se Guliašvili neće više ponoviti.
Ko bi se od naših mogao uklopiti u trenutni Velež je Unušić.
Čudno mi je da Anđušića nisu pozvali na pripreme ako ga je Nedim već izradio za Slogu.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Zvezda im igra a oni na forumu pisu o Sarajevu
Tesko ce im to braca oprostiti.

GRUHAVNOJ je napisao/la: ↑21 jan 2025, 21:46Dobijao je šansu kao niko ali ako sa 20 godina za 25 minuta nisi u stanju da preoreš travnjak onda ga jjebi, najveći Klub u Državi, medijski toliko pračen...sve, apsolutno sve, je pred njim i opet to po mom mišljenju ne želi iskoristiti.luckystrike je napisao/la: ↑21 jan 2025, 17:30De druže Avnoj završi Mehmedovića na posudbu bratskom Veležu, to bi bilo svima win-win-winAVNOJ je napisao/la: ↑21 jan 2025, 17:25
Ne znam buraz ali meni ovi povratnici u PL BiH su teški polovnjaci, prvo što su umišljeni da su neke zvjezde jer su uspjeli napravit transfer odavde, drugo da su imali ikakvu drugu opciju be bi se vračali ponovo.
Onako na prvu znam za Kojića i Mujakića da su i u povratku bili dobri ovo sve ostalo ispodprosječno.
Za ovog garavog se slažem takve igrače treba dovoditi prije će se ubosti nego sa ovim "povratnicima".
Mislim da ste trebali završiti Mehanovića ako je bilo kontakta, to je najpodcjenjeniji igrač trenutno koji je igrao Ligu, filovo bi ovog loptama samo tako.![]()
92:48 - La Decima
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Ja sam zaprepasten cinjenicom da su na portalu napravili prostor za pracenje uzivo zvezda-psv??????
Uzivo na naslovnici portala ista ona zvezda koja svako kolo velica ratne zlocince, ista ona zvezda ciji navijaci prave koreo o tzv. vojsci rsa za 9. januar, jedinoj policiji u historiji koja je presudjena za genocid?
Ista zvezda koja se nikad nije ogradila za skandiranje ratnim zlocincima, genocidu itd?
Mamu vam prodanu imate li mrvicu obraza? Koji maloumnik je dao odluku da se to radi?
Uzivo na naslovnici portala ista ona zvezda koja svako kolo velica ratne zlocince, ista ona zvezda ciji navijaci prave koreo o tzv. vojsci rsa za 9. januar, jedinoj policiji u historiji koja je presudjena za genocid?
Ista zvezda koja se nikad nije ogradila za skandiranje ratnim zlocincima, genocidu itd?
Mamu vam prodanu imate li mrvicu obraza? Koji maloumnik je dao odluku da se to radi?
aliii aliiii, imamo vise citatelja iz regionaErosViverosViv je napisao/la: ↑21 jan 2025, 21:50Ja sam zaprepasten cinjenicom da su na portalu napravili prostor za pracenje uzivo zvezda-psv??????
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Pa sta ako imaju citateljeBeli98 je napisao/la: ↑21 jan 2025, 21:52aliii aliiii, imamo vise citatelja iz regionaErosViverosViv je napisao/la: ↑21 jan 2025, 21:50Ja sam zaprepasten cinjenicom da su na portalu napravili prostor za pracenje uzivo zvezda-psv??????
Moraju li biti balije **** im zvezda sve
90% navijaca zvezde pljuje BiH
Necu vise pisati, bojkot ovog smeca od portala
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Sta te cudi. Plava govvna i njihova prekodrinska braca i filozofija.ErosViverosViv je napisao/la: ↑21 jan 2025, 21:50Ja sam zaprepasten cinjenicom da su na portalu napravili prostor za pracenje uzivo zvezda-psv??????
- Riquelme1921
- Kontakt:
Pošto oni normalne postove ignoriraju možda da napravimo mi drugu temu, jer oni se prebaciti ne žele..tema u kojoj se priča o fudbalu.DamirT je napisao/la: ↑21 jan 2025, 21:23IMResurrected je napisao/la: ↑21 jan 2025, 21:21Cuj cao liga, krofne, dupli akaunti...
Napravite temu Sarajevo vs. Zeljeznicar pa se tamo prepucavajte. Opraste.![]()
Grupa iznad svakog pojedinca.
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, Antikloc, antisisoja1919, aqarius, avalPacidoroP, bhfanatic14, Bing [Bot], Burberry46, Cwirek, feniksptica, fks74, Fudo, Guest1945, Kaunas, legendarnadruga, Orjuna, OsmanhodzicBuco, samirr, Sheyi, tutankamon1905, VolimBiH96, xinxee, ZmajOdBosne33 i 143 gosta.