mislim da ne stizu tako lahko i brzo pare od evrope,uostalom gojkovic je stoper ala jap stam za sve stopere u ligibelosevic23 je napisao/la: ↑22 jan 2025, 15:06Borac dovede finog beka Viktor Rogan 800k eura 22 godine...ocito stigle pare od evrope..a mi gledamo ko ce nam stopera igrat dok drugi dovode
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- relativizam
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Joj brate, tebe sam zaboravio za privremenog moderatoraAnex je napisao/la: ↑22 jan 2025, 13:55Samo debili i plave fekalije smatraju ovog degenerika za nekakav izvorstrahmeipomisliti je napisao/la: ↑22 jan 2025, 13:19Nedo kaze da je propao Gojkovic,okrecemo se dovodjenju zadnjeg veznog a Baltu i Djurica cemo koristiti na stoperima navodno

Ti si

Radi li porezna danas? Da nije oko prijave zapelo?
-
- Kontakt:
Znaci godina i pol + godina za Gojkovica, nije loše.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Pa ni ovdje niko pojma nema, cekali da se napise na fksinfu pa sad kao insajderske iznose. 

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pa već 2-3 sedmice je Gojković u pregovorima, a nije niko pojma ovdje imao( ili je neko znao, a šutio

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Nema vise dovodzenja indijanci
Ja bi ovaj prelazni rok zavrsio sa Gojkovicem i jos jednim napadacem, popunjeni smo na svim ostalim pozicijama..
- luckystrike
- Kontakt:
Realno @NazorUso, @relativizam i @Surreal su najčešće potencirali Gojkovića, pratili taj njegov status i ugovor kao da su mu menadžeri 
A @Napapijri se prvi javio s informacijom da ima našu ponudu, prije nego ijedan medij.

A @Napapijri se prvi javio s informacijom da ima našu ponudu, prije nego ijedan medij.
Zar je FKSinfo još uvijek živ?

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Jovic nece sigurno igrati stopera ako Gojkovic potpise, lijevog stopera ce igrati Soldo, tako da na lijevom beku imas Jovica, Kupresaka, Kapetanovica, a i stoperska pozicija je prepunjena gdje mogu uskakati Jatta, Balta
Sretno Renato 

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Dobro nam došao Renato
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
BUDI ČLAN !!!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- luckystrike
- Kontakt:
Brate još malo pa akšam kakvo jutro?luckystrike je napisao/la: ↑22 jan 2025, 16:25Ako se po jutru dan poznaje...
Renato Gojković prvo zimsko pojačanje na Koševu

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Moze li neko napisati gdje ovaj turkovic prica te gluposti?
- luckystrike
- Kontakt:
ima li ko blizu čaršije, da u Damasku naruči čistu mentu i šerbe nedi, da se malo dozove.
Sretno Renato !
Trenutno korisnika/ca: alacious, bhfanatic14, Bordo10, fks74, miguelramos, pjankesarajevo, Sazg, tuitamo i 54 gosta.