Kod komsije kafa slada nego u kuci a tek sarmamosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 jan 2025, 18:05Nasi ljudi samo gledaju koga dovede Zrinjski,Borac,Zeljkan a mi imamo 3 tima bukvalno. Cim fulimo sa igracima odma se pljuje kao odlaze nam igraci,fulamo niko da spomene da je Zrinjski platio onog albanca i onog argentinca,ljudi odigrali po 1 mec uzeli pare i otisli,ovi iz Borca napustaju klub kad hoce i raskidaju ugovore zato jer to nije klub vec kriminalna,politicka prcija preko koje se pune privatni dzepovi.Morpheus je napisao/la: ↑22 jan 2025, 16:42Šarnuo Renato, sretno
Bravo majstore.belosevic23 je napisao/la: ↑22 jan 2025, 15:06Borac dovede finog beka Viktor Rogan 800k eura 22 godine...ocito stigle pare od evrope..a mi gledamo ko ce nam stopera igrat dok drugi dovode![]()
![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
....sve drugo će proći!
Odlican igrac, prosle godine jos bio mi je zelja, samo se sjeti sta je zeljkanu radio u onoj pobjedi Tuzle od 4-0...
Iskreno, tamo i nije imao s kim da igra, bili su tu razni talovi sa igracima, tako da su ga treneri vazda gurali u stranu
Bravo za Upravu...
Istina, neki dan potpisao sa njima.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
Ovaj Garcevic je bio vrlo dobar za svoje godine u TC prosle sezone.Malo su mu davali minuta ali kad god udje nesto pokaze.Mislim da bi se mogao jos razviti
Treba pokupiti sto vise ovi mladji igraca koji nesto pokazuju i polako ih razvijati kroz juniore,Hadzice,posudbe a neke odma kroz prvi tim.Nije rizik velik a ako se 2 od 10 pokazu na dobitku smo
Treba pokupiti sto vise ovi mladji igraca koji nesto pokazuju i polako ih razvijati kroz juniore,Hadzice,posudbe a neke odma kroz prvi tim.Nije rizik velik a ako se 2 od 10 pokazu na dobitku smo
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 22 jan 2025, 18:56, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Dobar je mali al' bi njegovim dovođenjem vjerovatno ugušili nekog od našeg juniora koji bi eventualno mogao dobiti te minute al' da ne serem puno, vjerovatno nije skup a da je potencijal to stoji.
Ma ništa od toga. Nije mali loš, al ni blizu našeg kalibra.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Herrera bi za one startove dobio dosad 10 crvenih da igra za nas.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 jan 2025, 18:11Ma u Borac bilo koji igrac da dodje bice ogromno pojacanje,sa onakvim sudjenjem i Comor bi ko Makelele izgledao.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 jan 2025, 18:05Gasimo se. Borac doveo beka sa 0 asistencija ove sezone, mi nismo. Ja mislim da ispadamo iz lige.belosevic23 je napisao/la: ↑22 jan 2025, 17:52
Mogu i ja igrat stopera, a mogao je i Djuri, fazon je ko ce dobro odigrat![]()
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Ne znam što je bitno hoće li ugušiti nekog od naših juniora. Meni je potpuno svejedno hoće li naprimjer igrati on ili recimo Bakir Nurković koji je naše dijete, važno je ko će igrati kvalitetnije i profesionalnije.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Sada bas hocu da napisem za ovog vedada, koja je pozicija nisam ga bas nesto puno pratio, valja li cemu?
1946 🇱🇻🇱🇻
COYG ❤️🤍
COYG ❤️🤍
Ma i da dodje to ce biti posudba prvo negdje
Moze igrati 10-tku, na toj poziciji je kone razvaljivao u Tuzli u pobjedi Tuzla C. nad zeljkanom od 4-0, Protiv nas je igrao na krilu, zabio nam gol i jos dva-tri puta proletio ko munja po strani...
Ma vidjecete momak ce bit top
Meni nije jasno ovo guse je ili ne gusenje. Lolo nije tebi dolazak u akademiju garancija da ces igrat, tebi je akademija samo prednost u tom sto ces imat bolje uslove za razvijanje plus platu za treniranje e sad ako se neko djete iz zapicka pojavi koje je bolje to je tvoj problem odnosno sto bi se reklo nisi iskoristio prednost koju si imo..
A ako te struka nasa nije prepoznala pa valjda ima drugi klubova u pl bh federaci
Posteno receno nijednog talenta dosad nismo istjeraki a on se pokazao negdje drugo. Mozda mustafic kojem je trebalo 4 godine da pricepi i donekle lija al jednostavo nije kvalitet za nas
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Dobra fora a sinko jel ti to ko rekao ili sam skontao da me nasmijes?
@ Vanja hvala brate na infu

1946 🇱🇻🇱🇻
COYG ❤️🤍
COYG ❤️🤍

Ono sto se zna, da se momak sam izborio svojim talentom i znanjem u Tuzla C., niko ga nije gurao, ali tamo su vladali ti mesetarski ugovori sa igracima sa garancijama prve postave, minutazom...
Godinu dana su njega nasi pratili, cak sam i ja na temi Tuzla C prije 7-8 mjeseci najavio prelazak u Sarajevo, ali Sisoje ko Sisoje, covjek koji nas mrzi vise nego Vico Zeljkovic, razvlacio dokle je mogao...
Brat siVanja8 je napisao/la: ↑22 jan 2025, 15:32Joj brate, tebe sam zaboravio za privremenog moderatoraAnex je napisao/la: ↑22 jan 2025, 13:55Samo debili i plave fekalije smatraju ovog degenerika za nekakav izvorstrahmeipomisliti je napisao/la: ↑22 jan 2025, 13:19Nedo kaze da je propao Gojkovic,okrecemo se dovodjenju zadnjeg veznog a Baltu i Djurica cemo koristiti na stoperima navodno![]()
![]()
Ti si![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.