Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Kad bi ja bio neTko, sad bi to potpiso...da se malo i Kompany rastereti, a i Kane skine cini, i vidi se u miru hoce li bit toga restarta. Nasi igraci su zaista napuhani, najbolji primjer je ovaj zmiravi neandertalac koji je prvi u istoriji da je trazio od Bayerna klauzulu da moze ici ako ga neko (bezbeli "veci" klub) pozove. Mars u PM. Onda ova uhata i zubata nakaza, kojeg su iz dzungle doveli i ucinili ga covjekom, a on se nateze "za saku dolara". Gdje su bili danas?? Toboze veliki igraci, kojima treba dati sve sto pozele??!! I onda kad ni oni, a ni drugi nemogu nista zabiti od "100 suteva" kada se zalijecu bez kontrole i smisla...onda Kompany kriv. Trenerski poso je jednostavan: napravi tim koji ce dominirati na svakoj utakmici imati duplo, troduplo...visi posjed i sansi za gol od protivnika. Kako god to ostvaris, uradio si svoje. Nece on jednog Kaneta uciti kako da zabije 3 cista zicera, niti SaneTa da pogodi prazan gol sa 2 metra, niti Klauzulu da "sam ko duh" okrene malo glavu u lijevo-desno i rutinski pogodi, Iskreno sam mislio da ce BL biti farmalnost nakon sto smo prosle sezone zavrsili treci sa 20 bodova zaostatka, ali gledajuci ovaj Leverguzen par puta u zadnje vrijeme malo me suhva uhvatila. Imaju slozen tim i uhodanu semu, koja funkcionise, bi reko osim Wirtza nema tu one bas, bas prve klaze, ali igraju momacki. Mi se sprdali sa Tahom kad je trebo nama doci, frajer im glavni igrac u odbrani, ona druga dvoica, ne znam im ni imena reci, pa razbijaci Saka i Andric polu reprezentativci Spanije i Holandije po krilima. Sada vec prognoziram polijep fajt sa njima za BL.
24. maj. 2024
16.okt.2024NoDi80 je napisao/la: ↑16 okt 2024, 19:02Preko 100 golova i asistencija za Bayern
15 trofeja kao igrac i 16 kao sportski direktor Bayerna
Eto vam Kompany i Hoenes
Hoenes bi mogao sam sebe popisat s ovom izjavom
Tek je pocela sezona i vec se vide slabosti Bayerna
Ko se zadnji smije, najsladje se smije
Necu vam vise smetati, cujemo se na kraju sezone
Tuchel je prije svega pragmaticar koji tacno zna kako treba postaviti taktiku u ovakvim utakmicama.Bundesliga je napisao/la: ↑22 jan 2025, 23:04Nisam se ovoliko iživcirao od onog ispadanja protiv Intera u osmini finala nakon što su promašili sve živo.
Kakva je ovo bruka i sramota. Gubiš 3:0 of Feyenoorda, 4:1 od Barcelone sa juniorima. Trener ono obično tele sa istim takvim pogledom.
Čekam lajavca Hoenessa hoće li opet laprdati? Ili će se možda javiti Hainer i Dreesen od kojih više harizme ima CHATGPT.
Tuchel je za ovog amatera svijet izmislio, ko misli da je Kompany bolji trener veze nema o životu a ne fudbalu.
Nemoj tako pisati, sad ce James Harden reci da ne gledamo utakmice. Yamal je 10 klasa iznad čangalastog. Posteno je opljackao Bayern novim ugovorom. James Harden dize Muschija u nebesa, zato i dobijemo ovako po nosu od ekipa tipa Feyenoord, jer Muschi nije navikao da igra na nivou Lige PrvakaNeutral je napisao/la: ↑23 jan 2025, 12:47Musiala je overhyped samo tako. Covjek bljesne pa nestane. Covjek je identicna kopija Leroy Sanea samo na drugoj poziciji, s tim da je Leroy demonstrirao klasi u kontinuitetu u Cityu.
Musiala hoce ugovor, klauzulu, za njega je Yamal doktor fudbala jako mladji 3-4 godine. Kakva stagnacija, umjesto da nas nosi na utakmicama covjek nestane, nesto skakuce u mjestu dribla sam sebe.
I odbrana da je iz Premijer lige BiH, ne moze braniti gol sa postavljenom taktikom Vincenta smecara Kompanya. Covjek svaku utakmicu suicidno postavi ekipu, gdje nam protivnici iz 2-3 pasa stvore sansu i postizu golove. Pa to svako vidi osim fake Pepa.
Katastrofalna odluka dovodjenja ovog trenera.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.