jurisicduska je napisao/la: ↑23 jan 2025, 15:44Zabio ga onaj Brazilac u prvoj minuti nedavno u prijateljskoj.
Najjace frajer igra vrlo malo Al kad god igra dovoljno mu i 10 minuta da da go.
Cini mi se da je ovaj prvi gol njegov
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
jurisicduska je napisao/la: ↑23 jan 2025, 15:44Zabio ga onaj Brazilac u prvoj minuti nedavno u prijateljskoj.
Najjace frajer igra vrlo malo Al kad god igra dovoljno mu i 10 minuta da da go.
Nije sve nego ove sto iznose gluposti. Nije da ga branim boli me kara, al najsmijesnije je sto lik nigdje nista nije objavio ni spomenuo da nas je Renato odbio vec je ovaj @strahmepomislit to napisao i svi se upecali na to, a nisu ni provjerili da li je rekao.
Ok lik sasvim, korektan.jurisicduska je napisao/la: ↑23 jan 2025, 17:40Ma Nedo sasvim korektan
Napravio frajer emisiju bar nešto o našoj ligi nek se priča
Mislim na stranu sto je njihov ali nigdje veze nije nikad nikog uvrijedio a koliko voli želju vala je i objektivan prema drugima
Mnogi od nas ne bi bili
Jest al za kurbana, yebem li ga u usta rahljava smrdljiva, yebo mu zeljo najmilije eto toliko je dobar
Ne sapunjaj mačora, budi član sa mačorom
Jel realno da ljudi daju pare na nekakve pretplate ovih nekakvih "slavnih osoba" igdje ikada u svijetu?
Nije mi jasno kojom logikom si se ti vodio. Otisli Djurickovic, Andjusic i Durakovic. Djurickovic nista posebno, Andjusic prosjecan igrac ove lige i oyebina Durakovic.Zeko87 je napisao/la: ↑23 jan 2025, 14:59Dugo nisam sa manje očekivanja ušao u drugi dio sezone, niti se nadam tituli, niti kupu. Podrška je tu, ali sam totalni skeptik. Mislim da se napravilo previše rotacija za jedan prelazni rok i da smo u nastavku slabiji nego u prvom dijelu sezone, a prvi nam već odmakao i to dobro. Nakon tri kola ĆEMO ZNATI DA LI SE BORIMO ZA PRVO ILI TREĆE MJESTO.
Milioni korisnika onylfansa se ne bi složilo sa tobom
luckystrike je napisao/la: ↑23 jan 2025, 18:33U onakvoj kutiji nedavno dobijem poklon, jedva čekao da otvorim da vidim šta je, kad unutra miris za prostor nekakav s bambus štapićima![]()
Ma ja sam svakako mimosvijet i mimo ove generacije, nemoj da te čudi ovakav komentar.
Ne znam jbg, ja licno ne bih gledao govvna kao turkovic ni da meni neko placa za to. Za mene bi to bila uvreda. Ali nismo svi isti, svako razmislja na svoj nacin.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 10 gostiju.