Na instagramu
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
jurisicduska je napisao/la: ↑23 jan 2025, 15:44Zabio ga onaj Brazilac u prvoj minuti nedavno u prijateljskoj.
Najjace frajer igra vrlo malo Al kad god igra dovoljno mu i 10 minuta da da go.
Cini mi se da je ovaj prvi gol njegov

Nije sve nego ove sto iznose gluposti. Nije da ga branim boli me kara, al najsmijesnije je sto lik nigdje nista nije objavio ni spomenuo da nas je Renato odbio vec je ovaj @strahmepomislit to napisao i svi se upecali na to, a nisu ni provjerili da li je rekao.
Isti lik je napisao ono za Mirvica i malog Djurica, kako su njegovi ljudi prijetili roditeljima malca da potpise za nas, gdje ces ba to pisati druze.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Ma Nedo sasvim korektan
Napravio frajer emisiju bar nešto o našoj ligi nek se priča
Mislim na stranu sto je njihov ali nigdje veze nije nikad nikog uvrijedio a koliko voli želju vala je i objektivan prema drugima
Mnogi od nas ne bi bili
Mislim na stranu sto je njihov ali nigdje veze nije nikad nikog uvrijedio a koliko voli želju vala je i objektivan prema drugima
Mnogi od nas ne bi bili
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Nedo je dobar lik
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ok lik sasvim, korektan.jurisicduska je napisao/la: ↑23 jan 2025, 17:40Ma Nedo sasvim korektan
Mnogi od nas ne bi bili
Bezveze mu se nekad neke stvari govore, a nema veze sa tim.
Kao ovo sa Gojkovićem npr, lik samo rekao da je sasvim moguće da smo u kontaktu, i tu sva njegova priča stala oko FKS. I sam je priznao da slabo cure info kod nas, da smo ljudi uključeni u transfere barataju imenima koja bi mogla doći.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Sad znamo ko su pretplatnici

- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Ja ga rijetko gledam, ne znam jesam li mu ikad cijeli klip odgledao, ali treba reci da je jedini koji komentarise ligu da ima muda spomenuti sudjenje i kriminal koji se desava.
Ovo ostalo nikad ni A nece reci, jer se boje da izgube pristup informacijama, sponzore i slicno, a neki od njih su satro veliki nasi navijaci. Eto recimo Marjan i oni njegovi, ako i spomenu sudjenje to je sve nesto u rukavicama, rijetko da kazu kako jeste, barem koliko sam ja upratio.
Ovo ostalo nikad ni A nece reci, jer se boje da izgube pristup informacijama, sponzore i slicno, a neki od njih su satro veliki nasi navijaci. Eto recimo Marjan i oni njegovi, ako i spomenu sudjenje to je sve nesto u rukavicama, rijetko da kazu kako jeste, barem koliko sam ja upratio.
Jest al za kurbana, yebem li ga u usta rahljava smrdljiva, yebo mu zeljo najmilije eto toliko je dobar
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Za sta je vezana najava na IG ?
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Ne sapunjaj mačora, budi član sa mačorom
Jel realno da ljudi daju pare na nekakve pretplate ovih nekakvih "slavnih osoba" igdje ikada u svijetu?

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Nije mi jasno kojom logikom si se ti vodio. Otisli Djurickovic, Andjusic i Durakovic. Djurickovic nista posebno, Andjusic prosjecan igrac ove lige i oyebina Durakovic.Zeko87 je napisao/la: ↑23 jan 2025, 14:59Dugo nisam sa manje očekivanja ušao u drugi dio sezone, niti se nadam tituli, niti kupu. Podrška je tu, ali sam totalni skeptik. Mislim da se napravilo previše rotacija za jedan prelazni rok i da smo u nastavku slabiji nego u prvom dijelu sezone, a prvi nam već odmakao i to dobro. Nakon tri kola ĆEMO ZNATI DA LI SE BORIMO ZA PRVO ILI TREĆE MJESTO.
Dosao Gojkovic, ubrzo ce i Djuric, eventualno napadac. Uz njih, dodaj Krdzalica, Baltu i Jattu koji se vrhunski pokazao zasad. Kako je to slabije?
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !
ZZ !
- luckystrike
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Pa sama činjenica da je Crnogorac otišao da niko došao nije , mi smo 2 puta bolja ekipa.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Milioni korisnika onylfansa se ne bi složilo sa tobom

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
luckystrike je napisao/la: ↑23 jan 2025, 18:33U onakvoj kutiji nedavno dobijem poklon, jedva čekao da otvorim da vidim šta je, kad unutra miris za prostor nekakav s bambus štapićima![]()

Očekujem neku kao metalnu karticu, neko pismo i još nešto, možda posebna majica ili nešto slično. Dugo sam pratio youtube unboxing pa nagađam.

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Ma ja sam svakako mimosvijet i mimo ove generacije, nemoj da te čudi ovakav komentar.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
- skullcrusher
- Kontakt:
Lagano oslabljeni smo jer su otisli igraci koji su bili svakako rezverve i koji su uglavnom bili losi al da mi smo oslabljeni
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
Trenutno korisnika/ca: amypitar, gh0stHZ, Google Adsense [Bot], Hajdeee, HariTz, hurem, iliyaa8, nedimmmm1337, NeSamSafetee, Proximic, rimljanin90 i 84 gosta.