Sta je reci
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Bez bitnog kotaca idemo u Antaliju
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Nadamo se bez Jabera?
Eventualni neodlazak Jabera ne mora značiti nužno i prodaju..iako ja mislim da nije istina to što se priča..
mosa lošmi stićko tit-ula!
Eto ga i Boljevic do 2027.
Kakav video
Kakav video

Svaka cast za video 

Ova uprava Zelje me stvarno pozitivno iznenadjuje, nista ne srljaju vec polagano slazu ekipu za ligu a potom za Europu. Bravo Bolja jos jedno veliko pojacanje pored Radovca. Ostali se moraju dokazati al takodje ne sumnjam da ce se super uklopiti kod najboljeg trenera Denisa Corica….
Ovako se postavljaju temelji zdravog kluba
Nakon toliko godina srljanja evo ovi potpisi mi daju nadu da smo napokon naucili dosta stvari. Uz to izgleda da imamo odlicnu povezanost uprave-sportskog dijela-navijaca napokon.
Jos taj Karamarko pa da idemo zaganjati tu europu, a nakon europe kad im se cijene podignu, pustiti ih uz neke pare i nama. Bravo, sad samo jak rad!
karamarko i ne treba nista vise sto se mene tice.
kad smo ovako produzivali sa najbitnijim igracima, totalno nepoznat osjecaj
kad smo ovako produzivali sa najbitnijim igracima, totalno nepoznat osjecaj

Haj Svarni Karamarko neka sve ide u 3lijepe 

Ja se ne sjecam zadnjeg igraca.
Svaka cast. Samo da oni svi nastave bar kako su igrali prvi dio.
Ja sam ubijedjen da mogu jos bolje.
Na hajr i samo naprijed Zeljo.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
- Kontakt:
Tako je!!
Jos Karamarko aBd
Jos Karamarko aBd
- MocMahale444
Trebaju nama bekovi, stoper, napadac.
Vise bi gotivio da je Crnimarko potpisao ali dobro hajde i ovaj je ok, valja i stoper sarne.
Vise bi gotivio da je Crnimarko potpisao ali dobro hajde i ovaj je ok, valja i stoper sarne.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Zar sumnjas..MocMahale444 je napisao/la: ↑25 jan 2025, 16:52Trebaju nama bekovi, stoper, napadac.
Fk Željezničar.
Jos desni bek, moze neki mladji kao rezerva Galicu i dosta. Jer Odinaka ne moze beka igrati ni u Kantonalnoj.
- MocMahale444
Vidi uprava radi vise nego solidno, mogli bi nagovoriti Karamarka. Nego ima jos pozicija pokriti u slucaju kartona ili povreda.Pablo11 je napisao/la: ↑25 jan 2025, 16:54Zar sumnjas..MocMahale444 je napisao/la: ↑25 jan 2025, 16:52Trebaju nama bekovi, stoper, napadac.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Gotova je to stvar, ne sekiraj se.MocMahale444 je napisao/la: ↑25 jan 2025, 17:12Vidi uprava radi vise nego solidno, mogli bi nagovoriti Karamarka. Nego ima jos pozicija pokriti u slucaju kartona ili povreda.Pablo11 je napisao/la: ↑25 jan 2025, 16:54Zar sumnjas..MocMahale444 je napisao/la: ↑25 jan 2025, 16:52Trebaju nama bekovi, stoper, napadac.
Fk Željezničar.
Je li realno da potpisuju svi kojima ističe ugovor.
Ne mogu se ja naviknuti na ovo.

Ne mogu se ja naviknuti na ovo.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: perodeformero, voltron30 i 43 gosta.