završi čitava noć brate
UFC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: UFC
Fuck you fighter
Prava steta je sto se Arman povrijedio, sigurno bi bila top borba, ovako Islam lakocom, 2 levela vise od Moicana.
Vrlo vazno da je i Hill opet dobio po pic.ki
Vrlo vazno da je i Hill opet dobio po pic.ki

⚽FK Garaže⚽
- Donnie Darko
- Kontakt:
koliko god je merab bio na steroidima, i rus iz dagestana je isto tako odrastao na steroidimaMuumii je napisao/la: ↑19 jan 2025, 06:55Ma ja Sam ubijedjen,kao neko ko ima iskustva sa steroidima,kroz borilačke sportove,merab je 1000% bio na steroidima,ovako sam i ja znao poslije 15 rundi kick boxa odradit tegovef16 je napisao/la: ↑19 jan 2025, 06:49Stara garda UFCa (McGregor na HGH i Jones na kokainu) se sprema za oktagon od kako je tata White odje*ao USADAuMuumii je napisao/la: ↑19 jan 2025, 06:44
Ma merab ima nisko težište,gradjen je kao tenk i jak kao konj. To za cardio stoji,kad na svu prirodu dodaš i građevinu,**** stvar. Ali isto mi pije i ovo vode da je umar ruku sjebao,jer realno prevelik je pad bio nakon druge runde. Al evo gledam ovo sve poslije meča,malo je ne realno da je merab ovako svjez,možda je ipak neki secret juice![]()
, a kad sam prestao uzimati,od fudbala se sav upalim
prvo rus je, drugo dagestanci, pogotovo iz khabibovog tima, imaju pofinu historiju padanja raznih doping testova
Khabib se kao trener sinoc isprovaljivao, nekakvo urlikanje i dreka tokom borbe sa Merabom.
Umjesto da imas mirnu glavu u cosku, ti imas budalu koja urlaka i dreci.
Umjesto da imas mirnu glavu u cosku, ti imas budalu koja urlaka i dreci.
Nisam ocekivao, ali drago mi je zbog Meraba. Arman vjerovatno prije nove sanse za titulu ce morati odraditi mec ili dva, Oliveira-Arman na 5 rundi bi valjalo vidjeti, prva borba je bilo odlicna.
embrace the chaos
Dajte link za KSW, uskoro bi trebao da se bori Ahmed Vila
-
- Kontakt:
Hvala majstore
Prati neko PFL ?
-
- Kontakt:
Realno oba i umar i usman prehajpani,ali i jako loše spremni na 5 rundi,doduše umar je imao i lom sake,pa ću mu na to dati “opravdanje”,ali fizički oba minus,nemaju taj pritisak koji islam pravi,a pogotovo Khabib,mentalno nisu ni blizu kao ova dvojica. Sve u svemu loše,jako loše,ali eto kao mladi su oba,ali ja ih ne vidim u smislu da nastavljaju dominaciju nakon islama,vise mi je interesantan brat od Zabita magomedsharipova,po mome mišljenju najkompletnijeg i najraznovrsnijeg borca svih vremena,steta sto je prekinuo karijeru rano,da nije mislim da bi ga svrstavali u najbolje svih vremana,a brat mu je Khasan Magomedsharipov,za njega mislim da ćemo tek cuti.KennyKFCLofton je napisao/la: ↑25 jan 2025, 22:19Gledao sam ja. Koliko su hajpali ovog Usmana N. mislio sam da je hibrid Khabiba i Jon Jonesa. Tanko je ovo što je pokazao.
E i ovaj KSW je tesko smece postao.Moras im poljaka u tabutu poslati da bi ti dali pobjedu.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Mislim da je Vila posteno izgubio sve tri runde, i ako je treca bila jako dosadna.
embrace the chaos
Adesanya je preko noci postao ****, propo ko muda kroz gace.
Sad da li je toliko propao da ga pobijedi Imamov, pitanje je.
UFC u biti zeli Adesanyu kesirati jos jednom (Chimaev) te su mu pripremili ovu borbu u kojoj ima 60% sanse za pobijediti.
Sad da li je toliko propao da ga pobijedi Imamov, pitanje je.
UFC u biti zeli Adesanyu kesirati jos jednom (Chimaev) te su mu pripremili ovu borbu u kojoj ima 60% sanse za pobijediti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.