Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ebes ti bošnjačke klubove kad ih možeš kupit za loše urađen hibridni teren i izlazak u Europu pođahkad. Ili par pozajmica da se zima prebrodi kad ti transfer propadne na osnovu kojeg si koncipirao budućnost kluba.
Gori su domaći izdajnici nego neprijatelji.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
A sta cemo sa onima koji su pjesmice pisali?jurisicduska je napisao/la: ↑25 jan 2025, 21:56Ebes ti bošnjačke klubove kad ih možeš kupit za loše urađen hibridni teren i izlazak u Europu pođahkad. Ili par pozajmica da se zima prebrodi kad ti transfer propadne na osnovu kojeg si koncipirao budućnost kluba.
Pitari, domaci izdajnici?
Ps.zamolio bih kolege koji to mogu nek citiraju
Zadnja izmjena: zeljovolimte, dana/u 25 jan 2025, 21:59, ukupno mijenjano 1 put.
Koji su to bosnjacki klubovi ?
-
- Kontakt:
Bolesnici sami sebe trpaju u nacionalne torovezeljovolimte je napisao/la: ↑25 jan 2025, 22:00Nevjerovatni su Boga mi. Poceli ko fasisti dodijeljuju gradovima, sportskim klubovima nacije.. a oni se kao bore protiv "nacionalista".
Zeljeznicar nije, a nece ni biti bosnjacki klub.

-
- Kontakt:
Najgori su domaci izdajnici koji su pokusali iskoristiti vladajuce al kad su skontali da ne mogu, glume borce za pravdu u nasem fudbalu.
Znamo.zeljovolimte je napisao/la: ↑25 jan 2025, 22:00Nevjerovatni su Boga mi. Poceli ko fasisti dodijeljuju gradovima, sportskim klubovima nacije.. a oni se kao bore protiv "nacionalista".
Najgora vrsta cetnika je taj zeljeznicar i svi koji podrzavaju ovo sto oni rade.
A ti si obicni ceto po rodjenju, tebi netreba ni zamjeriti
Ili smo ustaski koji skandiraju Praljku ? ili balijski ?
Morate se dogovoriti i usaglasati koji cete pricu guslati. Ne ide ovako.
-
- Kontakt:
Tebi debilcino treba zamjeriti sto osnove pravopisa ne znas a sate i sate provodis po forumu, bar prvo nauci da pises pa nastavi. Ovako osim sto se sa sadrzajem postova ofiras, ofiras se i sa osnovnim neznanjem.Hudnjak je napisao/la: ↑25 jan 2025, 22:05Znamo.zeljovolimte je napisao/la: ↑25 jan 2025, 22:00Nevjerovatni su Boga mi. Poceli ko fasisti dodijeljuju gradovima, sportskim klubovima nacije.. a oni se kao bore protiv "nacionalista".
Najgora vrsta cetnika je taj zeljeznicar i svi koji podrzavaju ovo sto oni rade.
Prvo osnove a kompleksnije teme ostavi drugima, nisi im dorastao.
ne moj mi sta zamjerit, nebi trebo
Cetnicki znas i sam.
Samo me cudi da ono malo sarajlija koji navijaju za taj cetnicki klub sute. To mi nikako njje jasno. Koga se bojite??
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Nemoj tako pisati, Radovan ce ti se naljutiti. Vidi se da moras kod psiholiga inace ratnog zlocinca koji je bio u FKS.Hudnjak je napisao/la: ↑25 jan 2025, 22:08Cetnicki znas i sam.
Samo me cudi da ono malo sarajlija koji navijaju za taj cetnicki klub sute. To mi nikako njje jasno. Koga se bojite??
Fk Željezničar.
PonosPablo11 je napisao/la: ↑25 jan 2025, 22:11Nemoj tako pisati, Radovan ce ti se naljutiti. Vidi se da moras kod psiholiga inace ratnog zlocinca koji je bio u FKS.

Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Niste vi skontali šta se priča, pitajte srbe i hrvate u BiH pa ćete vidjeti jeste li bošnjački klub, tamam kada bi vam svi u klubu bili srbi ili hrvati ili čak cigani kao što i jeste.zeljovolimte je napisao/la: ↑25 jan 2025, 22:00Nevjerovatni su Boga mi. Poceli ko fasisti dodijeljuju gradovima, sportskim klubovima nacije.. a oni se kao bore protiv "nacionalista".

- Riquelme1921
- Kontakt:
Koliko znam upravo je vama Vico napravio hibridni teren, mi smo svoj sami platili hahahjurisicduska je napisao/la: ↑25 jan 2025, 21:56Ebes ti bošnjačke klubove kad ih možeš kupit za loše urađen hibridni teren .
Grupa iznad svakog pojedinca.
- MocMahale444
Naravno da nije Bosnjacki, ja kao Bejlerbej ti velim da smo mi plemeniti i merhametli.Hudnjak je napisao/la: ↑25 jan 2025, 22:05Znamo.zeljovolimte je napisao/la: ↑25 jan 2025, 22:00
Nevjerovatni su Boga mi. Poceli ko fasisti dodijeljuju gradovima, sportskim klubovima nacije.. a oni se kao bore protiv "nacionalista".
Bujrum uvijek u Zelju svi koji zele pomoci klubu ali necemo se lagati zna se ko stojeci pisa. Uz duzno postovanje.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Znaju oni dobro o cemu se radi. Istrenirani su oni i vrlo dobro znaju sta je stvarnost a sta oni treba da pisufks74 je napisao/la: ↑25 jan 2025, 22:14Niste vi skontali šta se priča, pitajte srbe i hrvate u BiH pa ćete vidjeti jeste li bošnjački klub, tamam kada bi vam svi u klubu bili srbi ili hrvati ili čak cigani kao što i jeste.zeljovolimte je napisao/la: ↑25 jan 2025, 22:00Nevjerovatni su Boga mi. Poceli ko fasisti dodijeljuju gradovima, sportskim klubovima nacije.. a oni se kao bore protiv "nacionalista".
Zeljeznicar nije, a nece ni biti bosnjacki klub.![]()
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], bhfanatic14, kontra i 19 gostiju.