Nevjerovatni su Boga mi. Poceli ko fasisti dodijeljuju gradovima, sportskim klubovima nacije.. a oni se kao bore protiv "nacionalista".
Zeljeznicar nije, a nece ni biti bosnjacki klub.
Bolesnici sami sebe trpaju u nacionalne torovezeljovolimte je napisao/la: ↑25 jan 2025, 22:00Nevjerovatni su Boga mi. Poceli ko fasisti dodijeljuju gradovima, sportskim klubovima nacije.. a oni se kao bore protiv "nacionalista".
Znamo.zeljovolimte je napisao/la: ↑25 jan 2025, 22:00Nevjerovatni su Boga mi. Poceli ko fasisti dodijeljuju gradovima, sportskim klubovima nacije.. a oni se kao bore protiv "nacionalista".
Ili smo ustaski koji skandiraju Praljku ? ili balijski ?
Tebi debilcino treba zamjeriti sto osnove pravopisa ne znas a sate i sate provodis po forumu, bar prvo nauci da pises pa nastavi. Ovako osim sto se sa sadrzajem postova ofiras, ofiras se i sa osnovnim neznanjem.Hudnjak je napisao/la: ↑25 jan 2025, 22:05Znamo.zeljovolimte je napisao/la: ↑25 jan 2025, 22:00Nevjerovatni su Boga mi. Poceli ko fasisti dodijeljuju gradovima, sportskim klubovima nacije.. a oni se kao bore protiv "nacionalista".
Najgora vrsta cetnika je taj zeljeznicar i svi koji podrzavaju ovo sto oni rade.
A ti si obicni ceto po rodjenju, tebi netreba ni zamjeriti
Cetnicki znas i sam.
Nemoj tako pisati, Radovan ce ti se naljutiti. Vidi se da moras kod psiholiga inace ratnog zlocinca koji je bio u FKS.Hudnjak je napisao/la: ↑25 jan 2025, 22:08Cetnicki znas i sam.
Samo me cudi da ono malo sarajlija koji navijaju za taj cetnicki klub sute. To mi nikako njje jasno. Koga se bojite??
PonosPablo11 je napisao/la: ↑25 jan 2025, 22:11Nemoj tako pisati, Radovan ce ti se naljutiti. Vidi se da moras kod psiholiga inace ratnog zlocinca koji je bio u FKS.
Niste vi skontali šta se priča, pitajte srbe i hrvate u BiH pa ćete vidjeti jeste li bošnjački klub, tamam kada bi vam svi u klubu bili srbi ili hrvati ili čak cigani kao što i jeste.zeljovolimte je napisao/la: ↑25 jan 2025, 22:00Nevjerovatni su Boga mi. Poceli ko fasisti dodijeljuju gradovima, sportskim klubovima nacije.. a oni se kao bore protiv "nacionalista".
Koliko znam upravo je vama Vico napravio hibridni teren, mi smo svoj sami platili hahahjurisicduska je napisao/la: ↑25 jan 2025, 21:56Ebes ti bošnjačke klubove kad ih možeš kupit za loše urađen hibridni teren .
Naravno da nije Bosnjacki, ja kao Bejlerbej ti velim da smo mi plemeniti i merhametli.Hudnjak je napisao/la: ↑25 jan 2025, 22:05Znamo.zeljovolimte je napisao/la: ↑25 jan 2025, 22:00
Nevjerovatni su Boga mi. Poceli ko fasisti dodijeljuju gradovima, sportskim klubovima nacije.. a oni se kao bore protiv "nacionalista".
Najgora vrsta cetnika je taj zeljeznicar i svi koji podrzavaju ovo sto oni rade.
A ti si obicni ceto po rodjenju, tebi netreba ni zamjeriti
Znaju oni dobro o cemu se radi. Istrenirani su oni i vrlo dobro znaju sta je stvarnost a sta oni treba da pisufks74 je napisao/la: ↑25 jan 2025, 22:14Niste vi skontali šta se priča, pitajte srbe i hrvate u BiH pa ćete vidjeti jeste li bošnjački klub, tamam kada bi vam svi u klubu bili srbi ili hrvati ili čak cigani kao što i jeste.zeljovolimte je napisao/la: ↑25 jan 2025, 22:00Nevjerovatni su Boga mi. Poceli ko fasisti dodijeljuju gradovima, sportskim klubovima nacije.. a oni se kao bore protiv "nacionalista".
Zeljeznicar nije, a nece ni biti bosnjacki klub.![]()
Nije nama naprsvio nego opštini i niste vi svoj napravili, nego neko drugi.Riquelme1921 je napisao/la: ↑25 jan 2025, 22:16Koliko znam upravo je vama Vico napravio hibridni teren, mi smo svoj sami platili hahahjurisicduska je napisao/la: ↑25 jan 2025, 21:56Ebes ti bošnjačke klubove kad ih možeš kupit za loše urađen hibridni teren .