Kaze ovo mu je kraj gotovo je, propo igrac
La Liga
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers
- RollingPaper
- Kontakt:
Re: La Liga
Šta kazu forumaši, Evander i ekipa, kaze propast ce Mbappe kao Sevcenko u Čelziju
- anonymousHD
- Kontakt:
93,6% - Koeman
84.63 - CR7
Na 170 penala, imati preko 80%, iskreno, to je vrh, još uzmi u obzir koliko je bitni i pod stresom izvedenih penala. 95% ljudi da pitaš ko će da šuta penal da ostaneš živ svi će izabrat Ronalda.
84.63 - CR7
Na 170 penala, imati preko 80%, iskreno, to je vrh, još uzmi u obzir koliko je bitni i pod stresom izvedenih penala. 95% ljudi da pitaš ko će da šuta penal da ostaneš živ svi će izabrat Ronalda.
- Shategabri
- Kontakt:
Kakav će tek biti kad se uklopiRollingPaper je napisao/la: ↑23 jan 2025, 08:40Šta kazu forumaši, Evander i ekipa, kaze propast ce Mbappe kao Sevcenko u Čelziju![]()
Kaze ovo mu je kraj gotovo je, propo igrac![]()
Koševo Zapad
Izabrat ce jedino danasnja djeca koja nemaju pojma o fudbalu. Ronaldo je izveo 201, a promasio je 31. Koeman je izveo 121 penal, a promasio samo 8. Ronaldo je u prosjeku masao svaki 6-i penal, a Koeman svaki 15-i. To se cak ni ne moze porediti.anonymousHD je napisao/la: ↑23 jan 2025, 15:3593,6% - Koeman
84.63 - CR7
+ Ronaldo je promasio dosta bitnih penala. Protiv Chelsea i Barce 2008, Bayerna 2012, Austrije ja Euru 2016, Irana na SP 2018, Slovenije na Euru 2024. To su neki koji mi prvi padaju na pamet. A ima i onaj protiv Valencie u predzadnjem kolu La Lige one jedne godine kada se odlucivalo o tituli. Toga se sjecam kao da je jucer bilo
- anonymousHD
- Kontakt:
Izvini, zaboravio sam da si gledao Koemana.
Šta sad Koeman odjednom valja? Ili samo valja kada treba konja nekog dovesti da se poredi sa Ronašom?
Dovoljno je ukucati Koeman u tražilicu i vidjeti šta navijači Barcelone misle o toj legendi nogometa općenito. Kako like nema pojma o životu, fudbalu, ovaka onakav, i evo kako je malo puhnulo jugo, odmah se i mišljenje promjenilo.. golemo.
Koeman je Ramos prije Ramosa i to svaki iole poznavaoc igre zna. Nije nužno Ronaldo najbolji penaldžija, niti njegova sjena iz Argentine.
Ruud je promašio vrlo malo penala, Palmer ih također ne zna promašiti danas.
Dovoljno je ukucati Koeman u tražilicu i vidjeti šta navijači Barcelone misle o toj legendi nogometa općenito. Kako like nema pojma o životu, fudbalu, ovaka onakav, i evo kako je malo puhnulo jugo, odmah se i mišljenje promjenilo.. golemo.
Koeman je Ramos prije Ramosa i to svaki iole poznavaoc igre zna. Nije nužno Ronaldo najbolji penaldžija, niti njegova sjena iz Argentine.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Kakve veze ima koemanova igracka sa trenerskom karijerom, jesi nam pametan svaka cast
Kakve su to sada fore Mukaš? Ja sam mislio da si ti mumin, a ti glumiš tu nešto, prozivaš, koje Bugojanke?
Ne sjećam se da sam ikada spomenuo neke tvoje roditelje ili nešto tako? Uglavnom, javi se kada budeš na Grbacvici da izletim kratko koju vaspitnu da plasiram.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
U Bosni sam krajem marta. Na Grbavicu ne idem. Ipak sam ja jedan Hordaš.denimen99 je napisao/la: ↑25 jan 2025, 14:09Kakve su to sada fore Mukaš? Ja sam mislio da si ti mumin, a ti glumiš tu nešto, prozivaš, koje Bugojanke?
Ne sjećam se da sam ikada spomenuo neke tvoje roditelje ili nešto tako? Uglavnom, javi se kada budeš na Grbacvici da izletim kratko koju vaspitnu da plasiram.
Bravo za zutu podmornicu
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
realmbappe9
- Kontakt:
Trenutno na +10 , raste konto masalah 
Mbappe ušao u Formu.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Raspucala se kornjaca.
Dotegnut odbranu i zavrsit sezonu u stilu.
Dotegnut odbranu i zavrsit sezonu u stilu.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Upitna trenerska karijera Koemana nece promjeniti cinjenicu da je vjerovatno najbolji izvodjac penala u historiji fudbala. Covjek je izveo 130 penala u karijeri, masio samo 8. Ne znam da li ima iko bolju statistiku od njega.denimen99 je napisao/la: ↑24 jan 2025, 16:32Šta sad Koeman odjednom valja? Ili samo valja kada treba konja nekog dovesti da se poredi sa Ronašom?
Nistelrooy je izveo 65, promasio 13. Slabo. Palmer je izveo 17 i pogodio je svih 17
Znam da je Ruud imao dobar niz, dugogodišnji. Shearer također. Ali Palmer je mašina, nekako ih heravo izvodi, ali zabija
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Koliko je ova liga neefikasna pa to je nemoguce.U 21 kolu imas samo 4 ekipa koje su probile 30+ golova,za razliku od la lige EPL ima cak 13,doduse uz dva kola vise.Talijani 8,njemci i francuzi uz dva kola manje 10 i 6 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
To ti je trend zadnjih par sezona.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.